Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Hey... Ir as is tupinciu senoj temoj buvau :oh:

Zodziu... Antra para su migrena :gun_bandana: maza to dar siandien mmm pramuse. Bent tiek gerai, kad ciklas nebe 40dienu, o 28. Beeeet, jei butu uztrukusios, tai gal butume ivf iskart pradeje, o dabar teks laukti dar kito ciklo...

Ir...sedejau ir galvojau atostogu metu

...kad vaikis mano jau didelis...gera atostogauti...tai jei sis ivf nepavyks nebesistengsiu ir nieko nebedarysiu...jei lemta tureti viena tai lemta, jei ne, gal po desimtmecio ateis nekviestas...nes jau pavargau kiekviena cikla beprotiskai viltis ir nusivilti. Tiesiog gyvensiu ir nesuksiu galvos kas kaip ir apie ka...

Atsakyti

O gal temperatūra byloja, kad ivyko ovuliacija?

Taip, iš bt galima spręsti ar įvyko O  :)  Pakilusi bt rodo, kad ovuliacija įvyko, bet kad tikrai galėtum remtis duomenų tikslumu, turi matuoti bt vos tik pabudusi ryte, na ir kad galėtum palyginti ar tikrai pakilusi, turi žinoti kokia tavo bt būna prieš O  :) 

Ir bt gali reikšti, kad užkibo, jeigu mmm dieną ir po jos vis dar pakilusi, tai laikas darytis nt  :D​ 

Atsakyti

tai jei sis ivf nepavyks nebesistengsiu ir nieko nebedarysiu...jei lemta tureti viena tai lemta, jei ne, gal po desimtmecio ateis nekviestas...nes jau pavargau kiekviena cikla beprotiskai viltis ir nusivilti. Tiesiog gyvensiu ir nesuksiu galvos kas kaip ir apie ka...

Reikia tikėtis, kad šis ivf pavyks, juk praeitą ivf buvo hcg padidėjimas ir rodė, kad kibo  :)  Bet tada apsirgai ir visos problemos tau buvo sukritusios kaip tik tuo metu, kai reikėjo ramybės  :unsure:  Tai šį kart viskas klostysis ramiau ir turi pavykti  :4u:  Ir jau žinai kaip viskas vyks, ne taip kaip pirmą kartą, manau, kad galėsi daug labiau pasitikėti savim ir procedūra  :)​ 

Atsakyti
crazy bee 4u.gif
Man jau mmm i pabaiga, tuoj reiks OV testus pradet gadinti :-D
Drauge pastojo, tai toks baltas pavydas ima. Pagalvoju kaip faina jau jai. Aisku ir dziaugiuos labai uz ja , nes turejo persileidima pries tai.
Oras nelabai koks, nieko neina veikti, visa sav.gavom nemokamu atostogu darbe tai reiks koki nauja skoni torciuko prasikept tai vis nuotaika geresne.
Atsakyti
Sveikos, atejo tos nelabosios verysad.gif namie kazkoks karo stovis, MB nori darba keisti, mala, kad gal reiketu kiek palaukti su planavimais, as aisku net verdu viduj, kaip jau noriu ir jauciu, kad laikas... savaite pabusiu rami, o td prasides rimti pokalbiai, jei ND metu vis lauzysis unsure.gif biggrin.gif

08.07 - aquabona nelaukia mmm

08.09- Morka:) nelaukia mmm

08.11 - beladona nelaukia mmm

08.13 - Survagiki nelaukia mmm

08.17 - MeilesVaikai nelaukia mmm

08.22 - Janima nelaukia mmm

08.25 - Jefimija nelaukia mmm

08.28- Ispaikyta nelaukia mmm

08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm

09.10 - deraramos dar paatostogaus ir nelaukia mmm

??.?? - Zuiza nelaukia mmm

09.?? - Guzikas nelaukia mmm
Atsakyti

Ne taip mane supratot, aš ne bazinę kūno temp. matavau, o kūno (pažastyje) ir ji jau man pakilus 3 diena. Ryte 37, diena 37, 1, vakare 37,2. Labai negera pastaruoju metu, antradienį kaip gūzas atsirado, tai ir nepraeina, važiuojant mašinoj negera pasidaro, arba patalpose, kur atrodo mažai oro. Sakau gal kols skrandžio uždegimams čia man, nes simptomams, būtų labai per anksti :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Krisitina23 @ 2017 08 05, 18:46)
<p>Ne taip mane supratot, aš ne bazinę kūno temp. matavau, o kūno (pažastyje) ir ji jau man pakilus 3 diena. Ryte 37, diena 37, 1, vakare 37,2. Labai negera pastaruoju metu, antradienį kaip gūzas atsirado, tai ir nepraeina, važiuojant mašinoj negera pasidaro, arba patalpose, kur atrodo mažai oro. Sakau gal kols skrandžio uždegimams čia man, nes simptomams, būtų labai per anksti hmm.gif</p>

Puse nestumo su tokia temp vaiksciojau.

Sveikos 4u.gif
Pagal pojucius siandien OV vyksta, 12cd, tai ir mm matyt pareis ne 22 d o 20... Bet tikiuosi nepareis biggrin.gif
Atsakyti

Seip ar taip, simptomams nestumo manau labai per anksti, nes mm turetu ateit tik 15-16d. O tai reiskia 10dienu, nors ov jauciu kad anksciau ivyko, nes pagal skaiciavima turejo but liepos 31, bet papulius pora dienu anksciau pradejo skaudet. 

Atsakyti

Hey! 

Visoms po balioncika uz memes  :4u: 

Ar kuri naudojat tamponus mmm metu? As ju nenaudojau, nes budavo nepatogu, labai jausdavau ta daikta savyje, bet va siandien kaip faina buvo, visad buvau rami, kad netycia beprabegs, nesijauciau nuolat slapia ar systelejus kaskart staigiai atsistojus. Zodziu - geris! Dabar galvoju, ar labai cia blogai kaskart naudot, kas kiek laiko reikia keistis? :hm: 

Reikia tikėtis, kad šis ivf pavyks, juk praeitą ivf buvo hcg padidėjimas ir rodė, kad kibo  :)  Bet tada apsirgai ir visos problemos tau buvo sukritusios kaip tik tuo metu, kai reikėjo ramybės  :unsure:  Tai šį kart viskas klostysis ramiau ir turi pavykti  :4u:  Ir jau žinai kaip viskas vyks, ne taip kaip pirmą kartą, manau, kad galėsi daug labiau pasitikėti savim ir procedūra  :)​ 

Tikimes ir mes kad pavyks :) dabar daugiau pasitikejimo, daugiau zinau, bet daugiau or baimes, nes zinau, kad vel emociskai bus sunku prisiversti badytis, bus sunku laukti ziniu is embriologo... Bet labai viliuosi, kad pavyks :)

Prabuvom krikstynose. Nu kaip as nenorejau vaziuot, taip smagu buvo. Ir fainai pakalbejom, ir vaika paniurkiau. 

Atsakyti

Crazy bee as naudoju tamponus kadien. Pirma antra diena dedu pacius didziausius ir apsaugai dar paketa. Pas mane mmm gausios su pliupsniais kad nespeja paketas sugert tai su tamponu nebejauciu tu pliupsniu. Keiciu kas 3 valandas, o kokia 5 diena dedu jau tik tampona mazesni ir drasiai kokias 6 val ramu  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 05 rugpjūčio 2017 - 23:08
CrazyBee - geeerris tamponai! Nesneku apie ju (ne)nauda organizmui, bet patogumas nerealus - jokiu pliupnsiu, gali bet kokius rubus deveti, maudytis, ramiai vartytis miegant ir pan victory.gif as gal tik pries pora metu, po gimdymo, juos prisipratinau ir lb dziaugiuosi. Pirmom dienom kas 3-4val (ar pajauciu ji) keiciu, veliau ilgiau rami smile.gif

Sveikos sekmadieni smile.gif
Atsakyti

Jooo vat man didziausias pliusas kad tu pliupsniu nebejauciu. Meginau taurele prisipratint nu niekaip man ji neprilipo, turbut todel kad darbe tulikai trys o kriaukle isejus is kabinu. 

Atsakyti