Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos visos,

Kisulita, jei gali, ištrink mane iš pirmo puslapio, ačiū :)

nežinau, ar mane kas atsimenat. Naujiena tokia, kad mums pavyko pagauti gandrą, tik iki pat gimimo dar turiu baimių, tai nenoriu su detalėm rašyti, kas ir kaip:) tik noriu visom pasakyti, kad net ir didžiausios bėdos yra įveikiamos! sėkmės visoms ;)

Aganju, prisimenam, prisimenam :)

Sveikinimai!  :wub:  Laikau kumščius suspaudus, kad viskas klotųsi gerai. Būtinai ateik pasivaidenti, kai mažylis atvyks  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Labos,
Tupiu praeitoj temoj ir nesuprantu kur visos dinge biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Aš čia naujoke, labai noriu su Jumis pasikonsultuoti smile.gif su vyru jau galvojame apie vaikelį, intensyviai "dirbti" šiuo klausimu pradėsime rugsėjį, bet dabar jau nebesisaugojame. Vakar atsitiko labai keistas ir man visai nebūdingas dalykas:

Įprastai mano ciklas trunka 27-29 dienas, bet niekada ne trumpiau negu 27 d. Paskutinėm mmm susirgau rugpjūčio 25d., bet kas buvo keisčiausia , tai buvo 24 ciklo diena (man taip niekada nebūna!), truko standartiškai keturias dienas. Tačiau vakar 11 ciklo diena atsirado tokios lyg rausvos, kartais rusvos skystos išskyros. Kaip manote, ar realu, kad čia gali būti implantacija? Man tempia pilvo apačia, bet daugiau simptomų nėra.

Labai nerimauju, nes vasarį turejau labai ankstyva persileidimą, kadangi pastojau gerdama KT. Gydytojos ramino, kad nepavyko todėl, kad geriau KT, bet vistiek neramu širdy..

Labai ačiū už atsakymą! <3
Atsakyti

Labas:)

na as jau pradedu skraidymo ant sluotos maratona (PMS) :) virstu ragana:) na greiciau ateitu ir praeitu tos mmm..

Atsakyti

Sveikos. Smagu, kad naujoje temoje ir naujokėlių vis renkasi. Aš kadangi dar irgi neturėjus vizito pas ginę, tai dar ir čia užsuku. Dabar retokai, nes vasarojam su vaiku pas mano tėvus. Na jau trečiadienį pagaliau pasimatymas su pilvinuku. Labai laukiu  :) 

Šiandien dar streso gavau, užpylė butą mums kaimynai ir pagal vyro žodžius, taip nemenkai. O remontui nė metų nėra :oh:   :unsure: Draudimas iškviestas, meistrai, kurie darė remontą irgi, bandysim kitą savaitę derinti tvarkymą ir kompensavimą, nes kelios sienos nubėgę. Dėl grindų dar klaustukas, ar neiškilnos. Daugiabučio "smagumai". 

Atsakyti

Įprastai mano ciklas trunka 27-29 dienas, bet niekada ne trumpiau negu 27 d. Paskutinėm mmm susirgau rugpjūčio 25d., bet kas buvo keisčiausia , tai buvo 24 ciklo diena (man taip niekada nebūna!), truko standartiškai keturias dienas. Tačiau vakar 11 ciklo diena atsirado tokios lyg rausvos, kartais rusvos skystos išskyros. Kaip manote, ar realu, kad čia gali būti implantacija? Man tempia pilvo apačia, bet daugiau simptomų nėra.

Tai sergate į ateitį?  :D 

11 ciklo diena tikrai per anksti implantacijai, greičiau ovuliacinis patepliojimas. Implantacija paprastai vyksta 6-12 po ovuliacijos. Geriausia sekti BT, ir apsišarvuoti kantrybe dviems savaitėmss po ovuliacijos. Na dar galima ateiti į temą ir kartu paieškoti simptomų, bet nei viena iš mūsų krištolinio rutulio neturime (arba niekas nesigiria, jeigu ir turi).  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos visos,

Kisulita, jei gali, ištrink mane iš pirmo puslapio, ačiū :)

nežinau, ar mane kas atsimenat. Naujiena tokia, kad mums pavyko pagauti gandrą, tik iki pat gimimo dar turiu baimių, tai nenoriu su detalėm rašyti, kas ir kaip:) tik noriu visom pasakyti, kad net ir didžiausios bėdos yra įveikiamos! sėkmės visoms ;)

Labuka :)  Jau koreguoti nebegaliu, tai kitą temą kuriant ištrinsiu  :) 

Sveikinimai didžiausi  :D  :4u:   :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif , as "vepla" vis i ana tema einu kaip nieks neraso taip neraso , o pasirodo visos cia rolleyes.gif
Atsakyti

Na dar galima ateiti į temą ir kartu paieškoti simptomų, bet nei viena iš mūsų krištolinio rutulio neturime (arba niekas nesigiria, jeigu ir turi).  :4u:​ 

As mastau nusipirkt kada nors :rolleyes:

08.06 - Ryžiukė nelaukia mmm
08.07 - aquabona nelaukia mmm
08.09- Morka:) nelaukia mmm
08.11 - beladona nelaukia mmm
08.13 - Survagiki nelaukia mmm
08.17 - MeilesVaikai nelaukia mmm
08.22 - Janima nelaukia mmm
08.25 - Jefimija nelaukia mmm
08.28- Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm

09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.10 - deraramos dar paatostogaus ir nelaukia mmm
??.?? - Zuiza nelaukia mmm
09.?? - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 04 rugpjūčio 2017 - 17:15

As mastau nusipirkt kada nors :rolleyes:

Čiūr aš pirma ateisiu konsultacijos  :angel_not:​ 

Atsakyti

QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 04, 16:52)
Sveikos 4u.gif , as "vepla"  vis i ana tema einu kaip nieks neraso taip neraso , o pasirodo visos cia  rolleyes.gif

Tu ne viena mirksiukas.gif

Guzikai, darom skladke ir perkam brangesni, gal teisybe nors kas treciai rodys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudlota: 04 rugpjūčio 2017 - 18:56

:D Siaip galima naudot labai svaria ir geros kokybes taure/stiklini dubeni su vandeniu, tik daugiau terliones :D Bet siaip idomus dalykas, esu per pora Helovynu ir Baltramieju (lyg ir) darius, idomiu dalyku buvo :D Cia seimynos draugei, pas kuria gyvenau, idomiu dalyku prikalbejau, pakolkas viskas issipilde, sako galutinai patikes, jeigu issipyldys pasakymas, kad jin sunu dar tures :D Bet siaip mano "kvalifikacija" visada Runos buvo. Nors paskutiniu metu Taro traukia, nors kazkada sakiau - niekada gyvenime, per daug sudetinga, "ne mano" ir panasiai :D Idomus reikalas, bet geriau per daug neisitraukt, stogas vaziuot gali imt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 04 rugpjūčio 2017 - 18:59