Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Janima @ 2017 08 06, 17:28)
<p>Sekmes vizite meiles vaikai!</p><p>O tai tas taureles kas kiek laiko keist reikia?</p>

Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist smile.gif
Ačiū smile.gif

QUOTE(crazy bee @ 2017 08 06, 20:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71748596" data-time="1502036755"><div><p>Sveikutės vartotojo įkelta nuotrauka
Na ką man ryt konsultacija dėl IVF. Ir laukiu ir ne vartotojo įkelta nuotrauka
Kai pagalvoju apie skausmus, pūtimą, guzus pilve.. O dar čia prigąsdino su visokiais užtemimaus šį mėnesį vartotojo įkelta nuotrauka
Bet įdomu kaip praeis viskas ryt, galvoju gal reik kokių klausimų pasiruošti vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tai taurelių gerbėja vartotojo įkelta nuotraukaneiškeisčiau į jokius tamponus ir taršos nėra vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sekmes!!! Butinai grizus papasakok, nes as antradieni einu, tai labai idomu kaip ten dabar ta finansavimo tvarka.</p><p>O as pries pora metu bandziau. Matyt labai sudirginau viska ten kas valanda lakstydama issiiminet, nes buvo baisu, kad persipildys lotuliukas.gif gal reiktu vel pabandyt g.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jefimija" data-cid="71748615" data-time="1502037895"><div><p>Aš irgi taurele neatsidžiaugiu yahoo.gif Tamponus iškeičiau į taurelę - nekenkia ir nedirgina, talpa didesnė turbūt dvigubai nei tampono, aplinkos neteršia. Man nuo tamponų labai sausėjo gleivinė ir dažni pienligės priepuoliai būdavo. </p><p></p><p>Janima, su taurele išvaikštau ir 12 val nekeitus. Priklauso nuo gausumo. Jos talpa yra 2 super tamponai, tai paskaičiuok smile.gif aišku, dar nuo taurelės priklauso.</p></div></blockquote><p>Pienlige sakai g.gif pas mane ji pakankamai daznas svecias...  Bet tai kiek ilgai su ta taurele... </p>

Dėl finansavimo tvarkos nieko jum nepasakysiu merginos, nes negyvenu LT. Be to, darausi privačiai, nors ir turiu galimybę darys 3 nemokamus bandymus, bet neaišku kada jų sulauksiu, tad jie bus planui B, kurio tikiuos neprireiks smile.gif
Tai va, nieko ypatingai naujo nesužinojau, nes jau viską esu išstudijavus skersai išilgai smile.gif pamokino kaip adatas naudot, parodė schemutę su datom ir procedūrom. Jei nebus ko išpunktuot, tai grąžins pusę sumos. Išrašė receptą. Čia Se vaistai negali kainuot daugiau nei 120 eurų žmogui per metus, tad mum jie nebus brangūs smile.gif
Dar pažiūrėjo kiaušides, sakė viskas labai gražu (bet kas iš to 😑), paėmė dar kraujo dėl skydliaukės, sakė paskambins, jei bus per aukštas. Šiaip įdomu koks bus, nes geriu pagrinde thybon ir labai mažą dozę tiroksino, bet jiem to nesakiau, nes jie čia užsiciklinę ant tiroxino, o jis man neturi didelio efekto visai, arkliškų dozių irgi nenoriu vartot. Na bus matyt smile.gif
Teoriškai galim pradėt su kitu ciklu, bet mmm prasidėjus, reikės paskambint ir paklaust ar galiu, nes jiem reik sužiūrėti ar nebus tom dienom perpildyta.
Tai tiek, viskas lyg ir ok, blogiausia tik, kad MB negalės būti kartu su manim visom dienom per tą badymąsi ir pan. Tikiuos nebus superš.. savijauta smile.gif

Beje, dėl išsausėjimo po mmm. Dažnai tai būna dėl žemo estrogeno lygio, nes būtent šis hormonas atsakingas už gleives. Man susitvarkė perštėjimai po kelių estrogeno žvakučių. Pasitarkit su ginekologėm smile.gif

Atsakyti

Sveikos, 

Žodžiu, tas blogumas tik stiprėja, kūno temp taip ir laikosi 37,1  ir 37,2. Bazinė tris dienas pasimatavau, tai 37,1 vakar 37 šiandien 36,9. Vakar ir šiandien maudė ir pūtė pilva. Šiandien pamačiau rusvai patepliota labai mažai, o mmm turi būti 15-16d. Tai arba stipriai anksciau atėjo mėnesinės arba pastojau.  :unsure:​ 

Atsakyti

Tiesa, dar dėl bazinės, na žinau, kad čia iš trijų dienų spręst neverta. Bet esu nekartą pildžiusi grafikėlius anksčiau, tai žinau, kad tokia temp reiškia įvykusia O, taip pat aš ją šį kart labai aiškiai jaučiau. 

Atsakyti
QUOTE(Krisitina23 @ 2017 08 07, 13:37)
<p>Tiesa, dar dėl bazinės, na žinau, kad čia iš trijų dienų spręst neverta. Bet esu nekartą pildžiusi grafikėlius anksčiau, tai žinau, kad tokia temp reiškia įvykusia O, taip pat aš ją šį kart labai aiškiai jaučiau. </p>

Kristina, o gal tiesiog persalai?
Atsakyti

Sutikčiau, jei apsoliučiai nors vienas simptomas būtų peršalimo, dabar nieko nėra. Tiesiog manau, teks laukt ir žiūrėt ar tas templiojimas peraugs į mėnesines ar dar ką nors :hmm:​ 

Atsakyti

Čia turbūt inplantacinis patepliojimas tau :) skaičiau, kad jis būna kartas ir porą dienų  :4u:​ 

Atsakyti

Kolkas šiandien pirma diena kaip teplioja, reik kažkokiu būdu išbūti kantriai. Tiesa, dėl implantacinio kraujavimo žinau, kad gali būti, bet kad maustu papilve-ne

Atsakyti

Kolkas šiandien pirma diena kaip teplioja, reik kažkokiu būdu išbūti kantriai. Tiesa, dėl implantacinio kraujavimo žinau, kad gali būti, bet kad maustu papilve-ne

Linkiu paties geriausio :) man irgi 15-16 d. mėn turi ateiti, kol kas simptomų jokių :)

Atsakyti

Aču! Laukiam, kad nesulauktumėm. Abiem bus linksmiau laukti

Atsakyti

Sveikutės smile.gif
Na ką man ryt konsultacija dėl IVF. Ir laukiu ir ne smile.gif
Kai pagalvoju apie skausmus, pūtimą, guzus pilve.. 

Nebijok..pirmas kartas gal ir baisu, o daugiau..kai zinai kaip ir kas bus.asmeniskai man nebuvo jokiu pasaliniu pojuciu, guzu nei putimo.kelis kart turejau melynes ant pilvo kol ismokau teisingai leistis, ir kartais ne visos adatos vienodos.gonalis tai is viso be problemu miniatiurine adatyte nieko ten nesijaucia, uodas skaudziau kanda..

Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu :huh2: :D

Nu jo netycia 😁. Zek netycia nesuvalgyk visko :D

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 08 07, 16:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71748596" data-time="1502036755"><div><p>Sveikutės vartotojo įkelta nuotrauka
Na ką man ryt konsultacija dėl IVF. Ir laukiu ir ne vartotojo įkelta nuotrauka
Kai pagalvoju apie skausmus, pūtimą, guzus pilve.. 
</p></div></blockquote><p>Nebijok..pirmas kartas gal ir baisu, o daugiau..kai zinai kaip ir kas bus.asmeniskai man nebuvo jokiu pasaliniu pojuciu, guzu nei putimo.kelis kart turejau melynes ant pilvo kol ismokau teisingai leistis, ir kartais ne visos adatos vienodos.gonalis tai is viso be problemu miniatiurine adatyte nieko ten nesijaucia, uodas skaudziau kanda..</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71748881" data-time="1502062094"><div><p>Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu huh.gif biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Nu jo netycia 😁. Zek netycia nesuvalgyk visko biggrin.gif</p><p></p><p></p>

Joa gonalis ir man pasijautė labai lengvai einantis, o vat orgalutrano storesnė adata ir sunkiau nuspaust, na bet kaip nors smile.gif o ką ne taip darei kad mėlynės buvo?
Šiaip kadangi progesteronas bus vaginalinis, tai joa tų skausmų nebus tiek daug. Pagal švedus leidžiamas prg niekuo neypatingesnis, nors kaip suprantu IVF merginos medžioja būtent tą leidžianą iš turkų?
Dar pagal juos tai imuniteto blokavimas irgi niekuo neprisideda prie IVF sėkmės. O tau teko bandyt šį variantą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 07 rugpjūčio 2017 - 18:40

Joa gonalis ir man pasijautė labai lengvai einantis, o vat orgalutrano storesnė adata ir sunkiau nuspaust, na bet kaip nors smile.gifo ką ne taip darei kad mėlynės buvo?
Šiaip kadangi progesteronas bus vaginalinis, tai joa tų skausmų nebus tiek daug. Pagal švedus leidžiamas prg niekuo neypatingesnis, nors kaip suprantu IVF merginos medžioja būtent tą leidžianą iš turkų?
Dar pagal juos tai imuniteto blokavimas irgi niekuo neprisideda prie IVF sėkmės. O tau teko bandyt šį variantą?

as ir paskutiniu metu ta orgalutana leidaus (orangutanu vadinau :D )

turbut 'baisiausias vaistas tai buvo menopour, bet ne tiek del adatu, nes ten grynai duoda atskirai svirksta ir dvi adatas, viena maisymui, kita leidimui, bet nepatiko tu vaistu lauzymas, ta stikline, as net bijodavau, tai b visada lauzdavo, tada maisai, prisitrauki, kad nebutu buruliuku, tada adata keiti... nu daugiau pasiruosimo. aisku daryciau ne tiek, kad tik padetu...

melynes budavo kai netiesiai leisdavau ir negiliai idurdavau, kai giliau ir taip beveik atsigulus pati, kazkaip labiau atsipalaiduoju, tai budavo geriau. ir bent 10 min svirkstas palaikytas kambario temparaturoj, arba tarp ranku patrintas, kad vaistai susiltu, tada ir nera skausmo.

leidziamo prg neturejau, man ir kapsules buvo. tuo sekmingu kai buvau pastojus prg buvo geras, tai matyt gamino pakankamai ir pasisavino pakankamai. bet ji reikia stebet butinai. nezinau net ar pas mus butu ir leidziamo, jei reiktu. nezinau. gal tabl doze didinciau tada.

del imuniteto.. man cia viena is n priezasciu kuri kisa koja. po tos nelaimes mano organizmas ijunge atmetimo funkcija. bandem ir su slopinimu antibais, nes istyrus krauja paaiskejo kad padidejes kiekis nbzn ten ko zodziu kur uz imuniteta atsakingas. organizmas embriona priima kaip antikuni ir neleidzia implantuotis. na viena is teoriju, aisku kita ir didziausia musu problema - embrionu kokybe. nes ispunktuoja nemazai, apsivaisina vos ne visas 100 proc o daugiau augime suprasteja, tai musu didzioji beda... :( bet paskutiniu metu kaltinu gyd nes netinkami vaistai buvo parinkti, ir man jau buvo aisku is visos mano patirties, kad auga netolygiai ir per greit. na buvo kaip buvo, dabar planas yra visai kitoks ziuresim ka gyd kalbes.

nezinau tiesa pasakius jau ir ka galvot, ka daryt. gerus visokius vitaminus, papildus, zoleles ir tt..  ir negerus jausmas toks pat, gal net tuo metu kai geriau viska, buvo per daug ir uz tai imunitetas buvo per stiprus ir atmetinejo, nes kibmas tai buvo. tai dabar negeriu absol nieko, naturalus vitaminai kiek imanoma ir viskas. matysim.

Atsakyti