Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist

Ačiū

Na ką man ryt konsultacija dėl IVF. Ir laukiu ir ne

Kai pagalvoju apie skausmus, pūtimą, guzus pilve.. O dar čia prigąsdino su visokiais užtemimaus šį mėnesį

Bet įdomu kaip praeis viskas ryt, galvoju gal reik kokių klausimų pasiruošti

Aš tai taurelių gerbėja

Dėl finansavimo tvarkos nieko jum nepasakysiu merginos, nes negyvenu LT. Be to, darausi privačiai, nors ir turiu galimybę darys 3 nemokamus bandymus, bet neaišku kada jų sulauksiu, tad jie bus planui B, kurio tikiuos neprireiks

Tai va, nieko ypatingai naujo nesužinojau, nes jau viską esu išstudijavus skersai išilgai

Dar pažiūrėjo kiaušides, sakė viskas labai gražu (bet kas iš to 😑), paėmė dar kraujo dėl skydliaukės, sakė paskambins, jei bus per aukštas. Šiaip įdomu koks bus, nes geriu pagrinde thybon ir labai mažą dozę tiroksino, bet jiem to nesakiau, nes jie čia užsiciklinę ant tiroxino, o jis man neturi didelio efekto visai, arkliškų dozių irgi nenoriu vartot. Na bus matyt

Teoriškai galim pradėt su kitu ciklu, bet mmm prasidėjus, reikės paskambint ir paklaust ar galiu, nes jiem reik sužiūrėti ar nebus tom dienom perpildyta.
Tai tiek, viskas lyg ir ok, blogiausia tik, kad MB negalės būti kartu su manim visom dienom per tą badymąsi ir pan. Tikiuos nebus superš.. savijauta

Beje, dėl išsausėjimo po mmm. Dažnai tai būna dėl žemo estrogeno lygio, nes būtent šis hormonas atsakingas už gleives. Man susitvarkė perštėjimai po kelių estrogeno žvakučių. Pasitarkit su ginekologėm