Kazi kaip Survagiki? Po atostogu lyg ir nebuvo uzsukusi gal pagavo gandra?
Ir Mama? dingo.... kazi kaip po abrazijos jai?
sveikos,
as tai nenaudoju tamponu, neipratau, nezinau kazkaip man atrode nepatogu ir psichologiskai baisu kad prabegs. nors va visos sako kad ne, bet nezinau. nesuprantu kaip buna, ir kur pasideda viskas? bandziau su vandeniu paeksperimentuot, tai man neatrode saugiai
tikiuos nevalgot, nerandu kur pageltonuot naujoj versijoj
bet pirma diena ar paskutine iseina dideli gleivines gabalai, nu kokie 2-3 cm pvz. ar daugiau. tai juk ju nesugeria pats tamponas...tai jie laikos ir paskiau keiciant iskrenta tiesiog..? brr nezinau net baisu pagalvot, gal reikia isbandyt tik namie bunant.bet as tokiu pikiniu metu galiu eit pvz kas 20 min i wc pora valandu kol praeina. ir tada paskutine diena keli tokie epizodai ir baigias.. nezinau gal dar tam nepribrendau o gal man ir netiks. bet ar sapnavau ar kazkur skaiciau, kas turi/turejo endo, nerekomenduoja.
Tikimes ir mes kad pavyks
dabar daugiau pasitikejimo, daugiau zinau, bet daugiau or baimes, nes zinau, kad vel emociskai bus sunku prisiversti badytis, bus sunku laukti ziniu is embriologo... Bet labai viliuosi, kad pavyks
2 bus?
as ir labai bijau, bijau rezultato, nors ir be proto tikiu.. nors nezinau kada mes pradesim, kita sav einam pas gyd pasikonsultuot ir noriu konkreciu planu ant popieriaus, nebepriimsiu nieko pavirsutinisko.
Man ir baisu, kad prabegs, tai dar su paketu vaikstau bet galvoju kad dabar nejauciu jokio diakonforto. O man dar ir mmm pabaiga alergizuot pradedavo nuo paketu, tai gal nuo tamppnu viskas bus ok. Ir del kresuliu kiek neramu, pas mane ju irgi nemazai buna, bet nepastebejau, kad iskristu kas. Gal susigere
2 bus?
as ir labai bijau, bijau rezultato, nors ir be proto tikiu.. nors nezinau kada mes pradesim, kita sav einam pas gyd pasikonsultuot ir noriu konkreciu planu ant popieriaus, nebepriimsiu nieko pavirsutinisko.
Taip, antras bandymas.
Susigeria zinokit. Ten tie kresuliai ir gleivines juk irgi pagrinde vien kraujas, pacios gleivines ten minimaliai ir jin prikimba. Jei ramiau, pilnai galima pvz pradzioj naudot tamponus, kad sugertu kraujus, o i gala jau iklotus, kad likuciai iseitu. As tai ir tuos ir tuos naudoju, pagal patoguma. Nes man abu turi pliusu minusu - paketai nesveikai pritrina, o tamponu virvutes pritrina, arba nepatogiai "isitaiso". Tai neretas dalykas, kad tiapo viena po kito kaitalioju, kad pailset
Aš irgi taurele neatsidžiaugiu Tamponus iškeičiau į taurelę - nekenkia ir nedirgina, talpa didesnė turbūt dvigubai nei tampono, aplinkos neteršia. Man nuo tamponų labai sausėjo gleivinė ir dažni pienligės priepuoliai būdavo.
Janima, su taurele išvaikštau ir 12 val nekeitus. Priklauso nuo gausumo. Jos talpa yra 2 super tamponai, tai paskaičiuok aišku, dar nuo taurelės priklauso.