Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jooo vat man didziausias pliusas kad tu pliupsniu nebejauciu. Meginau taurele prisipratint nu niekaip man ji neprilipo, turbut todel kad darbe tulikai trys o kriaukle isejus is kabinu. 

Aš įsigudrinau ir viešame tualete susitvarkyti. Nešuosi buteliuką su vandeniu prasiplauti. Ir drėgnos servetėlės suėjo kartą. Darbe pas mane ta pati situacija, kriauklės kabinose nėra. 

Atsakyti

Sveikutės smile.gif
Na ką man ryt konsultacija dėl IVF. Ir laukiu ir ne smile.gif
Kai pagalvoju apie skausmus, pūtimą, guzus pilve.. O dar čia prigąsdino su visokiais užtemimaus šį mėnesį smile.gif
Bet įdomu kaip praeis viskas ryt, galvoju gal reik kokių klausimų pasiruošti g.gif

Aš tai taurelių gerbėja smile.gifneiškeisčiau į jokius tamponus ir taršos nėra smile.gif

Sekmes!!! Butinai grizus papasakok, nes as antradieni einu, tai labai idomu kaip ten dabar ta finansavimo tvarka.

O as pries pora metu bandziau. Matyt labai sudirginau viska ten kas valanda lakstydama issiiminet, nes buvo baisu, kad persipildys :lol: gal reiktu vel pabandyt :hm: 

Aš irgi taurele neatsidžiaugiu :yahoo: Tamponus iškeičiau į taurelę - nekenkia ir nedirgina, talpa didesnė turbūt dvigubai nei tampono, aplinkos neteršia. Man nuo tamponų labai sausėjo gleivinė ir dažni pienligės priepuoliai būdavo. 

Janima, su taurele išvaikštau ir 12 val nekeitus. Priklauso nuo gausumo. Jos talpa yra 2 super tamponai, tai paskaičiuok :) aišku, dar nuo taurelės priklauso.

Pienlige sakai :hm: pas mane ji pakankamai daznas svecias...  Bet tai kiek ilgai su ta taurele... 

Atsakyti
Uzgvildenot tema tai pasisakysiu ir as biggrin.gif Paketu negaliu pakesti del dregmes jausmo. Tamponai liux, bet taurele man idealu, tik reikejo igusti tinkamai isideti.

Merginos, kurios eisit del ivf, butinai papasakokit kokia ta finansavimo tvarka. Idomu finansuoja tik ivf ar ir inseminacija
Atsakyti

Idomiai, man pienlige kaip tik labiau nuo paketu. Ir kasdieniu iklotu. Vat to meslo isvis atsisakiau. Ir TIK medvilniniai apatiniai. Iskart susitvarke savaime, dabar nebent nuo antibiotiku ar daugiau paracetamolio :D

Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu :huh2: :D

Atsakyti

Labas rytas, sugadinau nt, baltas. Bt pakrito. Ech....

Atsakyti

Labas:)

Beladona  :4u: 

na atsivilko ir mano mmm. Tik nesuprantu, kodel du paskutiniai ciklai sutrumpejo dviem dienom...Idomu, ar gali buti del to, kad gine pasikrapste :mastau:  :geda:  nes pries menesi PAP dare, o si kolkoskopija...

Geros savaites visoms!

Atsakyti

Sveikos. Na grįžtu į seną ritmą. Kalbėjot dėl priemonių per mmm, kadangi turiu problemų su kakleliu, tai jokių tamponų negaliu naudoti, tiksliau nepatartina, tai ir nenaudoju. Taurelės nebandžiau, irgi kiek dvejoju dėl to landžiojimo į tą vietelę. Naudodavau paketus su ta a la anijonine juostele, nes jokių ten always ar pan negaliu naudoti, iškart baisus diskomfortas, peršti ir pan. 

Morka, dėl ciklo trukmės abejoju, ar galėjo pakrapštymai turėti įtakos. Bent jau mano atveju tie pakrapštymai tik išskyras labai paveikė, jokių KB nebuvo gerus pusę metų.

Atsakyti

beladona, už baltą nt  :4u:  Kada mm diena?  :)​ 

Atsakyti

na atsivilko ir mano mmm. Tik nesuprantu, kodel du paskutiniai ciklai sutrumpejo dviem dienom...Idomu, ar gali buti del to, kad gine pasikrapste :mastau:  :geda:  nes pries menesi PAP dare, o si kolkoskopija...

Geros savaites visoms!

Gali būti, kad dėl tų procedūrų mm ankščiau pasirodė  :)​ 

Atsakyti

Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu :huh2: :D

Na ne, man kažkaip nesigauna netyčia dviejų tortų padaryti  :D  O dabar tyčia ir vieno nepadarau, nes nieko nespėju  :D​ 

Atsakyti

beladona, už baltą nt  :4u:  Kada mm diena?  :)​ 

Dekui ;) kaip ir penktadieni turetu, siandien 11 DPO. 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 07, 10:40)
kaip ir penktadieni turetu, siandien 11 DPO. 

Tai dar anksti, visko gali būti, nenurašyk mirksiukas.gif

Labas rytas naują savaitę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 07 rugpjūčio 2017 - 10:03