Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko prireikė apsiprasti su mašina?

Atsimenu teises issilaikiau pries 4 metus. Ir pries ju turejima jau tevai buvo nupirke auto blush2.gif o tada dar buvo galima mokytis mieste uzsidejus M raide biggrin.gif gal kas pamena. tai as sededavau uz vairo, o maniskis kaip mokytojas biggrin.gif tai taip ir pripratau prie savo auto, tad po teisiu islaikymo iskart sedau ir vaziavau biggrin.gif na, bet db jau to auto nebera, yra tik musu bendras ax.gif apsipratau gan greitai, nes auto didokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 11 rugpjūčio 2006 - 06:53
Aš drąsiai važinėjau gal po kokio mėnesio... O gabaritus pajaučiau l. greit, nes mašiniuks mažas smile.gif
Atsakyti
As teises issilaikiau dar labai neseniai, maziau negu pries menesiuka. Mieste vaziuoti baisoka, viena uz vairo dar nei karto nesedejau, vis su draugu ar broliu, nes drasiau tada man ax.gif Nors teises issilaikiau is pirmo karto, bet kai vaziuoju mieste atrodo kad pamirsau as visas tas taisykles ir tiksliai nieko nebezinau nei is kokios juostos i kokia is ziedo issukt, nei dar tokiu va dalyku.Tiesiog labai nesijauciu tvirta dar verysad.gif Turbut man amzinybes reiks kol nebebijosiu doh.gif
Atsakyti
Vairuoti niekada nebuvo baisu, bet aišku pačioj pradžioj suprasdavau, kad dar nevažiuoju taip kaip reikėtų, ypač kliūdavo manevravimas aikštelėse, teko ir keletą įvykių apturėti (gerai, kad kliuvo tik mano automobiliui ir sienai bei bortui) blush2.gif
Dabar teises turiu jau beveik septyni metai, bet kasdien važinėju tik dvejus, tai dabar jau važiuoju normaliai ir prie naujo auto priprantu labai greitai, bet kaip čia jau kažkas minėjo atsirado tas jausmas kad važiuoju laaaabai jau gerai, o tai manau tikrai ne į gerą.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2006 08 16, 20:36)
kaip čia jau kažkas minėjo atsirado tas jausmas kad važiuoju laaaabai jau gerai, o tai manau tikrai ne į gerą....  blush2.gif

Visiskai sutinku ir pritariu g.gif

Forumo klausimas - kiek laiko reikejo apsiprasti ? Kad tikrai jaustum masina,situacija,nebebijoti lenkti,vienu zodziu kai tampa automatinis vaziavimas,man reikejo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviad22: 16 rugpjūčio 2006 - 22:29
QUOTE(raimuce @ 2006 08 02, 23:01)
atsimokinus 5 savaites egzus islaikiau is pirmo karto o apsiprasti su masina jau mokejau kai su instruktoriumi vazinejau ir jis mane ismokino jausti masinos gabaritus ir dabar nesvarbu koks auto didelis ar mazas as juos jauciu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir po puses metu galejau daug maz pasakyti kas mano auto negerai kas ten traska ir panasiai

noretusi ir man tokio mokytojo ir instruktoriaus ax.gif mokausi su vyru, tai kartais atrodo, kad as turiu sest i masina ir viska zinot, nes vyras nelabai linkes ka aiskinti, tik taisyti mano klaidas,tikiuosi instruktorius teks rupestingesnis
Atsakyti
Man irgi čia du klausimai smile.gif
Kada atsisėdai už mašinos vairo ir pradėjai normaliai važinėt, iki tol nevažinėjęs - tai čia gal nuo žmogaus savikritikos priklauso smile.gif Aš manau, kad GERAI iki šiol nemoku smile.gif Nors kasdien važinėju įvairiais maršrutais, pasistatau kaip reikia, išvažiuoju ir kitiems bėdų nesudarau, tfū tfū tfū . Bet vis tiek ne Šumacheris, yra kur tobulėt smile.gif

O prie naujos mašinos - tai jau kaip prie kokios smile.gif Jei geresnė už turėtą - ui, tada mikliai bigsmile.gif O jei dar maža, tada visai zaprosto smile.gif O jei didesnė ir prastesnė - tada sunkiai smile.gif Prie vienos pratinausi dvi savaites... Ji netraukė ir baisiai prastai stabdė, be to, pusė jos organų veikdavo belekada belekaip - tai taip iki galo ir nepripratau, atidaviau atgal nepripratus biggrin.gif
Atsakyti
As bijojau dideliu masinu gal pora menesiu blush2.gif Po to apsipratau tongue.gif
O kas liecia gerai vaziuoti tai visiskai sutinku su Noa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vairavimo baimė, įtampa man dingo kažkur po 2 metų važinėjimo... Pradėjau važinėti labai pamažu, pradžioj tik savaitgaliais ir tik į sodą, dar kartais į parduotuvę, ir niekada viena. Pirmą kartą atvažiavau į darbą kažkur po daugiau nei pusės metų, ir tai buvo žygdarbis man blush2.gif Dabar važinėju kiekvieną dieną, bet tikrai nemanau, kad esu super vairuotoja (vairavimo stažas 3 metai), būna ir žioplų klaidų pridirbu, ir parkuojuosi kreivai šleivai kartais, ir važiaivmo atbulai stengiuosi išvengti, bet tfu tfu tfu jokio įvykio nesu apturėjus (apart subraižyto mašinos šono blush2.gif).

O prie naujos mašinos pripratau gal po poros savaičių, nes prieš tai turėjau palyginti mažo galingumo, tai reikėdavo pagazuoti gerai, kad įsibėgėčiau, o paskui nusipirkau šiek tiek galingesnę, tai pastoviai pergazuodavau iš įpratimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pripratau prie masinos po mazdaug 2sav. kas dieninio vazinejimo,bet vairuoju dar tik du men,tai aisku,kad dar truksta iki gero vaziavimo biggrin.gif Nors siaip tai vairuoti nebijau,negasdina ir rytiniai kamsciai,tik vis dar pamacius policija kazkotai issigastu,kada tai praeis......? doh.gif
Atsakyti
kad pradeciau normaliai vaziuoti po teisiu gavimo, man prireike 2 menesiu kasdieninio vazinejimo biggrin.gif nes iki tol buvau vaziavus tik su instruktorium
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 03, 10:33)
kad pradeciau normaliai vaziuoti po teisiu gavimo, man prireike 2 menesiu kasdieninio vazinejimo biggrin.gif nes iki tol buvau vaziavus tik su instruktorium

as taip pat esu is baisiausiai bijanciu vairuot verysad.gif verysad.gif verysad.gif tiesa kai vyras sedi salia kazkaip zymiai drasiau, bet kad vienai i gatve isvaziuot, neisivaizduoju ar kada nors pasirysiu g.gif
o tu 2 menesius viena vazinejai??
Atsakyti