Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

QUOTE(Diwa @ 2006 11 18, 17:37)
maniskiui net per jega niekas neuztemptu stringu schmoll.gif o ir man visai negrazu.sorry bet as pamacius vyra su stringais pirma mintis arba koks gejus arba striptizo sokejas. as tik uz sortukus biggrin.gif

tiksliau mano nuomones net as apti nebuciau pasakius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 11 17, 10:53)
Na maniškis stringus jau 4 metai nešioja kasdien, thumbup.gif  išskyrus kai pas gydytoją eina ar su draugais kur varo. Jam tai patinka ir patogu, tik žino, kad dauguma vyrų nemėgsta stringų arba nedrįsta mirksiukas.gif  Man labai gražu kai atletiškas vyras, gražaus užpakaliuko savininkas su stringais vaikštinėja.  wub.gif  Aišku, jei koks suglebęs, pilvotas ar storulis su stringais - tai šlykštu. Mano manymu storuliams ir neatletiškiems vyrams skirti šortukai. Taip pat ir su merginom. jei tavo užpakalis gražus - dėkis stringus, o jei ne- paprastas seksualias kelnaites ax.gif

va su šiuo teiginiu nesutinku apie vyrus, tai aš suprantu, kad kokiam su išdribusiu pilvu neuždėsi stringu, bet, kad šortukai tik tokiems skirti tai nesutikčiau schmoll.gif mano vyras yra atletiškas ir man žymiai seksualiau atrodo, kai jis dėvi šortukus, tada viską taip gražiai aptempia wub.gif o stringai tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 19 lapkričio 2006 - 16:02
Gal but ir visai nieko butu pabandyti, o ka..
Atsakyti
mano vyras yra atletiškas ir man žymiai seksualiau atrodo, kai jis dėvi šortukus, tada viską taip gražiai aptempia wub.gif o stringai tai

Stringai- negražu ir neseksualu, kaip ir trikampės kelnaitės. O va šortukai... wub.gif O jei vyras su pilvuku, vienodai atrodys tiek aptempti šortukai, tiek stringai hihihi.gif
Atsakyti
schmoll.gif nenešioja ir tikrai nenešios. O man ir nepatiktų. Pati stringų nemėgstu -- nu nefaina man virvė šiknoj. O vyras su stringais -- absoliučiai nesižiūri. Na, nebent striptizo šokėjas, ar ant bajerio paišdykaujant. bet visgi man gėjiškai tie vyriški stringai atrodo
Atsakyti
Na, isiterpsiu i pokalbi... del savo mergaites as jai visa sou su stringais surengciau... tiesa kasdien nenesiociau... nea... tikrai... tik namuose, tik dviese ir tik del savo mazutes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ylap @ 2006 11 21, 22:58)
Na, isiterpsiu i pokalbi... del savo mergaites as jai visa sou su stringais surengciau... tiesa kasdien nenesiociau... nea... tikrai... tik namuose, tik dviese ir tik del savo mazutes  tongue.gif

na, jei taip ir mano vyras tai gal ir visai nieko būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 22, 20:13)
na, jei taip ir mano vyras tai gal ir visai nieko būtų ax.gif

smile.gif as zinau kad as savo sirdukui ir draugas, ir mylimasis, ir striptizo erelis... jei tik nori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 11 21, 00:43)
schmoll.gif nenešioja ir tikrai nenešios. O man ir nepatiktų. Pati stringų nemėgstu -- nu nefaina man virvė šiknoj. O vyras su stringais -- absoliučiai nesižiūri. Na, nebent striptizo šokėjas, ar ant bajerio paišdykaujant. bet visgi man gėjiškai tie vyriški stringai atrodo

Man ir pačiai nelabai patinka nešioti stringus, kartais tik dėl vyro pasiaukoju blush2.gif . O mano vyrukas sakė nešiotų hihihi.gif (aišku juokais). Ot imčiau ir nupirkčiau aš jam stringiukus, tada ir jis galėtų dėl manęs pasiaukoti lotuliukas.gif , įdomu, kaip jis atrodytų su jais hihihi.gif .
Atsakyti
man stringai negrazu, o ypac dar vyrui schmoll.gif ir apskritai as saviskiui ju net neuzdeciau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada juokavau vyrui, sakau nupirksiu tau stringus ir gausi nesiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gundyt mane, nes tau tai patinka kai juos uzsidedu biggrin.gif (siaip as ju nemegstu devet schmoll.gif nepatogu man rolleyes.gif )
tai jis i mane tokiom akim paziurejo blink.gif niekada gyvenime, toki ats isgirdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuliaa: 23 lapkričio 2006 - 17:50
nu kaip gerai cia kazkas issireiske, virve siknoj tikrai nepatogu lotuliukas.gif Nesakau, kad neturiu, bet nenesioju, nepatogu, o vyras tai neuzsidetu, kuo as labai dziaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti