Na man negražu kažkaip vyras su stringais...prima mintis- alfonsas Na ir šiaip, nesuprantu, kodėl vyrai stengiasi būti panašiais į moteris- vaikšto į soliariumą, depiliuojasi, puošiasi...brrrrrr nemėgtu tokių. Tik mano nuomonė
Maniškis tik šortukus nešioja. Ir aš tuo labai džiaugiuosi. Gražią figūrą jis pas mane turi , ir užpakaliukas pas jį superinis . Bet stringai..... Nea . Tik šortukai! O ir man jo šortukai atrodo seksualiausiai
Man irgi vyrai su šortukais atrodo gražiausiai. O stringai.... nea tegul juos dėvi "gelbėtojai" per savo pasirodymus, bet kad mano vaikinas juos nešiotų tai tikrai nenoriu
Mano vyras kai grįžo iš užsienio, buvau ilgą laiką jo nemačius, tai jo lagaminuose radau visą tuntą pantalonų. Buvau tokia įsiutus ir sunerimus, kad maniškis sensta, tą akimirką norėjau visus išmesti pro langą. tačiau laiko prabėgo, man jis išaiškino, kad tai labai sveika, o visokie aptempti triusai ir ypač stringai gali netgi pakenkti vyriškumui, jo potensijai...kartais-gal ir nieko, ypač po kokiais aptemtais džinasais, bet dažnai, tai tikrai nekas...