Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Nu ir kam kankinti? unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
mb sake net ant bajerio niekad neuzsidetu rolleyes.gif lotuliukas.gif jis paprastu nemegsta(tik sortukai)tai ka kalbet apie stringus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man vyrai su stringais doh.gif doh.gif doh.gif bet jei kokiam vyrukui norisi, tai tegu nešioja lotuliukas.gif na, maniškio tai tikrai neįsivaizduoju laugh.gif
Atsakyti
net jei noretu neleisciau nesioti tongue.gif
Atsakyti
Nu mano vyras kategoriškai prieš vyriškus stringus tongue.gif O ir man kažkaip vyrai nei šiaip nei taip su jais atrodo g.gif
Atsakyti
O maniškis juos turi tongue.gif , jam jo mama parvežė iš užsienio tongue.gif . Užsideda nu kokį kartą į metus. Per mūsų pirmą pasimatymą tikrai buvo užsidėjęs, pats prisipažino lotuliukas.gif , ir dar kai liepiau prie lininų kelnių kad trauzų kontūrai nešvietų vasarą tongue.gif . Sakykit ką norit nu bet man gražu jei yra ką rodyt
Atsakyti
Neuždėčiau ir norėdama schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tik šortukus pripažysta ax.gif
Atsakyti
Vyriski stringai?Tikrai ne jam.Tik pantalonai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 01 13, 02:18)
Sakykit ką norit nu bet man gražu jei yra ką rodyt

drinks_cheers.gif ,MB miegamajam tai taip,o iš namų tai nea neitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 01 09, 19:26)
Nu mano vyras kategoriškai prieš vyriškus stringus  tongue.gif O ir man kažkaip vyrai nei šiaip nei taip su jais atrodo  g.gif

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad ir patogūs būtų, neužmaučiau blink.gif
O ir pati jokiu būdu neversčiau doh.gif schmoll.gif

Šortukai 4ever! lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis sako, kad stringus tik pedikai nešioja, o normaliems vyrams yra normalūs drabužiai.
Atsakyti