Mano vyras stringu nenesioja
na ir negrazu man vyras su stringais , labai jau nevyriskai atrodo
QUOTE(kukuska007 @ 2006 11 23, 19:41)
nu kaip gerai cia kazkas issireiske, virve siknoj tikrai nepatogu
Nesakau, kad neturiu, bet nenesioju, nepatogu, o vyras tai neuzsidetu, kuo as labai dziaugiuosi 
Man atrodo kad ta "virve siknoj" tektu atkentet valanda kita, nuplestu nuo manes juos
QUOTE(ylap @ 2006 11 23, 22:04)
Man atrodo kad ta "virve siknoj" tektu atkentet valanda kita, nuplestu nuo manes juos 
Manau, kad valandos nereikėtų kentėti, juos labai greitai nuplėštų...
nenesioja. o jeigu uzsidetu-man tikrai nepatiktu. labai nevyriska ir neseksualu
geriau-aptempti 'boxeriai', nors juos nesioti vyrams ne itin sveika...
nenešioja,nepatogu jam
Nenesioja tik viena kart isbega is vonios ir sako matai pirma ir paskutini kart
jis buvo apsimoves mano stringus
QUOTE(Igua @ 2006 11 27, 01:09)
O mano varas nesioja tomis dienomis, kai nori mane sugundat ar stiptiza man susokt (ir, zinoma, tokiu budu mane sugundyt, myliu ji tokiom akimirkom dar labiau). O vienam jo gimtadieniui padovanojau jam vienas kelnaites, na, kelnaites atrodo is priekio kaip kelnaites, bet is uzpakalio truksta tos medziageles, kur pati uzpakaliuka dengia, tai eina tik dvi juosteles, kurios ta medziageles atkarpa turetu prilaikyti, na, ta prasme, matosi visas jo mielas uzpakaliukas. Nubuciuociau kaskart jo uzpakaliuka, kai pamatyciau ji su tom kelnaitem!
Niekaip neprivesciau saviskio uzsidet vyrisku stringu. Kazkodel jis isikales i galva, kad juos nesioja tik gejai.
Nors man asmeniskai, tai nepatinka vyrai su stringais, man cia kazkaip daugiau moteriskas dalykelis.
maniskis nesioja tik per sventes
nacionalines ar jūsų šeimos šventes?
buvau kazkada nupirkus jam ant bajerio ir dar svastika ant klyno ispiesiau, kad butu kaip Sido Vicious klipe "something else"
nesiojo vargsas, bet skundėsi...