Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Mano vyras stringu nenesioja 4u.gif na ir negrazu man vyras su stringais , labai jau nevyriskai atrodo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2006 11 23, 19:41)
nu kaip gerai cia kazkas issireiske, virve siknoj tikrai nepatogu  lotuliukas.gif Nesakau, kad neturiu, bet nenesioju, nepatogu, o vyras tai neuzsidetu, kuo as labai dziaugiuosi  rolleyes.gif

Man atrodo kad ta "virve siknoj" tektu atkentet valanda kita, nuplestu nuo manes juos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ylap @ 2006 11 23, 22:04)
Man atrodo kad ta "virve siknoj" tektu atkentet valanda kita, nuplestu nuo manes juos  lotuliukas.gif

Manau, kad valandos nereikėtų kentėti, juos labai greitai nuplėštų... bigsmile.gif .
Atsakyti
nenesioja. o jeigu uzsidetu-man tikrai nepatiktu. labai nevyriska ir neseksualu schmoll.gif geriau-aptempti 'boxeriai', nors juos nesioti vyrams ne itin sveika... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 26 lapkričio 2006 - 17:50
nenešioja,nepatogu jam rolleyes.gif
Atsakyti
Nenesioja tik viena kart isbega is vonios ir sako matai pirma ir paskutini kart biggrin.gif jis buvo apsimoves mano stringus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis nesioja tik per sventes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras nenešioja. Jam nelabai patinka ir moterys su stringais...
Atsakyti
QUOTE(Igua @ 2006 11 27, 01:09)
Maniskis nesioja tik per sventes  lotuliukas.gif

O mano varas nesioja tomis dienomis, kai nori mane sugundat ar stiptiza man susokt (ir, zinoma, tokiu budu mane sugundyt, myliu ji tokiom akimirkom dar labiau). O vienam jo gimtadieniui padovanojau jam vienas kelnaites, na, kelnaites atrodo is priekio kaip kelnaites, bet is uzpakalio truksta tos medziageles, kur pati uzpakaliuka dengia, tai eina tik dvi juosteles, kurios ta medziageles atkarpa turetu prilaikyti, na, ta prasme, matosi visas jo mielas uzpakaliukas. Nubuciuociau kaskart jo uzpakaliuka, kai pamatyciau ji su tom kelnaitem! rolleyes.gif
Atsakyti
Niekaip neprivesciau saviskio uzsidet vyrisku stringu. Kazkodel jis isikales i galva, kad juos nesioja tik gejai. tongue.gif Nors man asmeniskai, tai nepatinka vyrai su stringais, man cia kazkaip daugiau moteriskas dalykelis. smile.gif
Atsakyti
maniskis nesioja tik per sventes  lotuliukas.gif

nacionalines ar jūsų šeimos šventes? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 30 gruodžio 2006 - 14:37
buvau kazkada nupirkus jam ant bajerio ir dar svastika ant klyno ispiesiau, kad butu kaip Sido Vicious klipe "something else" lotuliukas.gif nesiojo vargsas, bet skundėsi...
Atsakyti