Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Ne, man kol kas neniežti pilvo, būna pasikasau, bet taip kaip ir bet kur kartais. Čia turbūt oda tempias? Žiūrint koks dar tas niežėjimas :)

Arba taip arba neščiųjų  cholestazė būna. Bet pagrinde jai bunant niežti ******, delnus, pilva. Na bet geriau ginei pasisakyt.

Atsakyti

P e d a s zvaigzdutem paverte  :D​ 

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Liko viso labo 2 pirmadieniai iki Kaledu bigsmile.gif ar jau pradejot namus puost? Apie sventini stala galvot?

Mes savaitgali persikelem i savo namus, dar daug darbelio kol isikursim galutinai, bet taip smagu, nepaisant kad nugara zudo...

As irgi kai paminejau gydytojai, kad nuo 14savaites pradejau jaust kirbejima viduj, tai keistai pasiziurejo..

Man irgi kartais pilvas paniezti, bet manau, kad cia oda tempiasi..Dar pastebejau, kad oda sujautrejo labai, beria, beria net nuo vestuvinio ziedo (nors 10 metu be problemu) blink.gif

Atsakyti

Sveikos,

as vis dar nesiryztu vedejai pasisakyti. Jau minejau, kad ji senu paziuru senmerge, sitos temos jai skausmingos...bet sia savaite, jau reik pasakyt...

Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2017 12 04, 13:46)
<p>Sveikos,</p><p>as vis dar nesiryztu vedejai pasisakyti. Jau minejau, kad ji senu paziuru senmerge, sitos temos jai skausmingos...bet sia savaite, jau reik pasakyt...</p>


Man tai kelia pykti, kad turi jaustis kalta, nes laukies. Visiska nesamone, turite iskelta galva pasakyt, kd laukiates ir iseisit motinystes atostogu. O i neigiamas replikas atsakyt saltumu. Yra istatymai, kurie gina besilaukiancias ir is dekreto parejusias mamas, jei senu paziuru ar sovietinio sukirpimo zmones nesupranta, tai jiems apie kodeksa reik primint ir nieko nebijot.

Sorry, bet rimtai.. As pati panasiai pasijutau pradzioje, bet paskui susimasciau, kokio velnio, juk esu suaugusi moteris, dirbu, moku mokescius ir turiu savo teises.

Atsakyti

Aj man tai buvo dzin ka pasakys, mano gyvenimas ir as planuoju kas kaip kada :) o kiti tegul prisitaiko :)

Tikrai taip, ant nosies sventes, bet puostis dar ankstoka :)

Atsakyti
Morka:), suprantu. Tuo labiau, kad istatymai keitesi, dabar jau galima atleisti ir besilaukiančias. Man tai dar nelabai matosi, tai ne visos koleges ir zino.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2017 12 04, 17:46)
Morka:), suprantu. Tuo labiau, kad istatymai keitesi, dabar jau galima atleisti ir besilaukiančias. Man tai dar nelabai matosi, tai ne visos koleges ir zino.


Galima, bet ne del to, kad jos laukiasi. Gali jei etatu mazinimas arba neliko tos pozicijos darbovieteje.


Uzsikabinau, ieskojau info., bet visur randu, kad nuo tos dienos kai nescioji pateikia pazyma apie nestuma iki kol vaikui sueis 4men jos atleis negalima. Nebent del siurksciu pazeidimu. Pataisykit, jei cia is seno kodekso?

As tikriausiai kaip tik pirma pranesciau darbaviui, o tada kolegom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bella*: 04 gruodžio 2017 - 17:32

man lygiai tas pats, anksčiau galėdavau neužsičiaupdama tauškėti pliurpti, dabar visiškai jokio noro. telefone yra 3 sms ir dar 4 fb žinutės, net neskaitau, neįdomu :/ gal čia mes jau kaip kokios meškos žiemai įsitaisėm ir nebejudint mūsų :D

Va va man irgi taip atrodo  :D savaitgali tai net nieko nesusitvarkiau. Bet vyras sake, nieko patyngek, pamiegok, filma paziurek  :D ale as ir situ nenorejau. Nu zodziu, atsigausiu gal kazkaip :) 

Sveikos nestuke.gif

Liko viso labo 2 pirmadieniai iki Kaledu bigsmile.gifar jau pradejot namus puost? Apie sventini stala galvot?

Namu puost nepradejau, bet dovanas kaledines jau visas supirkau. Ir siemet kazkaip laukiu tu svenciu labai - tai dziugu kad liko tiek nedaug  :newyear:   

Atsakyti

P e d a s zvaigzdutem paverte  :D​ 

Aš jau maniau čia lytiniai organai :D

Nieko nepuošiau ir nepuošiu turbūt, nėr ūpo mūsų mažam butuke, visur prikrauta visko, būsim per šventes pas MB mamą, tai ji pripuošus su kaupu :D

Aš belakstydama užsieny peršalau, tai bandau atsigaut :)

Pagaliau radau dulą, kuri bus laisva tada, kada gimdyt turėčiau, tai tikiuos sutaps mūsų biolaukai :)

Noriu pasimatymo su pulvinuku...

Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2017 12 04, 19:22)



Aha,matyt,kad blogai supratau. Bet faktas, kad kai vakui 4 men, gali atleisti.

As darbdaviui jau senu nesovei pranesiau smile.gif


Atsakyti

Sveikos.

Dėl niežėjimo manau, kad tempiasi oda... Ypač jei liekna moteris, tai įsivaizduoju per vaizdžiai kas ten daros :D

Aš valdžiai pasakiau prieš savaitę, iki tol nenorėjau garsiai šnekėt. O dabar jiem "striokas" iš kur žmogų gaut pakeist ir kaip čia viskas toliau bus. O po dekreto susiplanavau pakeisti darbą, tai galvoju kaip čia viską geriau susidėlioti ir pasidaryti.

Magnio dar negeriu, bet galvoju jau reiks pabandyt. Nes kažkaip vis pamaudžia. Ir vakarais aš toooooookia be sveikatos... nu nieko nesinori daryt, tik būt :)

Nesipuošiau dar... Mažytį kiparisą pasipuošėm su sūnum virtuvėj ir kiekvieną rytą "ateina" senelis jei geras būna :) Tai puiki auklėjamoji priemonė - išmoko viską padaryt su pasakymu - ko gero neateis senelis, nes nesitvarkai :D

Tiek naujienų iš mano fronto.... Pukšim toliau :)

Atsakyti