Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

QUOTE (lengvute @ 2004 03 05, 13:07)
Šiandien pagalvojau, kad labiausiai įspūdį man paliko šios kavinės
Nr. 2- 'Juozo bravoras"-Šventojoje  thumbup.gif
Nr. 3- 'Šeduvos " malūnas  thumbup.gif
Nr. 4 - Birštono seklyčia  thumbup.gif
Nr. 1 - Kretingos žiemos sode esantis restoranėlis  thumbup.gif (nemaniau, kad Lietuvoj yra tokių neįtikėtinų vietų, būtinai pamatykit  wink.gif
Dar ieškau progos nuvykt į Kretingoje esantį 'Vienkiemį"  wink.gif
Tiesa 'Pirčiupių" kavinėj irgi smagu  wink.gif

o kai noresit aplankyti Anykscius siulau uzeiti i Silelio poilsevieteje esancia kavine "Silas"-liuks kainos, porcijos didimas tikrai nesitikintiems sukustu ir skanumelis neispasakytas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 11 kovo 2004 - 19:27
QUOTE (Gitulka @ 2004 03 11, 19:27)
(...) o kai noresit aplankyti Anykscius siulau uzeiti i Silelio poilsevieteje esancia kavine "Silas"-liuks kainos (...)

ten alus labai pigus, jeigu ka laugh.gif
Kainos tikrai nedidelės ir, sakyčiau, aplinka labai fain.
Tarp kitko, ten ir pirtele super yra su baseiniuku rysyje (gyvenamajame korpuse).
Atsakyti
QUOTE (Gitulka @ 2004 03 11, 19:27)
o kai noresit aplankyti Anykscius siulau uzeiti i Silelio poilsevieteje esancia kavine "Silas"-liuks kainos, porcijos didimas tikrai nesitikintiems sukustu ir skanumelis neispasakytas...

taip taip wink.gif ir ten dar galima pasakiško skonio sausainiukų lauktuvėms nusipirkti essen.gif Visada šviežūs ir laaabai skanūs...ir nebrangūs rolleyes.gif
Atsakyti
man labai išgyrė 'ČILI KAIMĄ" Vokiečių gatvėj, ar kas buvot, kaip ten?
Atsakyti
emm.. gal kas galit pasiulyti prabangu ir faina restorana Kaune? kaip te kainos? aplinka? niu zodziu laukiu pasiulymu, nes noreciau jog te butu tikrai ypatinga vieta smile.gif o is tokios ivairenybes sunku issirinkt:(
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 03 29, 11:39)
man labai išgyrė 'ČILI KAIMĄ" Vokiečių gatvėj, ar kas buvot, kaip ten?

Man nepatiko unsure.gif Siaip visu cili derevniu man nei aplinka, nei maistas ispudzio nepadare g.gif
Atsakyti
As buvau cili kaime, vokieciu g. Man patiko. Aplinka grazi, daug erdves. Ten telpa apie 900 zmoniu vienu metu, bet staliukai toli vienas nuo kito, net neatrodo, kad daug zmoniu telpa. O maistas kaip visada Cili kaime skanus.
Atsakyti
As sestadieni irgi lankiausi Cili kaime Vokieciu gatvej. Aptarnavimas geras, greitas ir padaveja pasitaike maloni smile.gif Maistas irgi labai patiko thumbup.gif Zodziu, pateisino ir virsijo visus lukescius biggrin.gif Buvome rusy, kur yra baseineliai su zuvimis - manau didesniems vaikuciams turetu patikti:)
Atsakyti
sveiki, mes buvome Siauliuose kavineje- pirteleje''akmena'', sumokejome 30lt. uz viena valanda, bet buvo mazai, nes musu buvo didele kompanija, buvo fain, is ikaitintos pirteles sokome tiesiai i salta baseina, uzsisakeme pavalgyti ir atsigerti, nerealiai zemos kainos, nesuprantu kaip jiems ten apsimoka. siulau ir jums su seima apsilankyti, as buvau ir nescia ir su mazu vaikeliu, viska ymanoma suderinti. nestuke.gif
Atsakyti
Restoranas "Medininkai" kviecia Jus ir Jusu vaikucius i Sekmadienines Berniuko Tešlinuko Linksmybes!

Balandzio 18 d. 13.00 val. Jusu lauks Berniukas Teslinukas, su kuriuo soksite, dainuosite, piesite, lipdysite, suzinosite daug gudrybiu, kurios slepiasi stebuklingoje Teslinuko kepureje.

Vaikuciai renkasi restorane "Medininkai" 12.30 val. Programos pradzia 13.00 val.
Atsakyti
Man labai patikdavo tokia kavine "Gabi" Vilniuje, berods Sv. Mykolo skersgatvyje (?) is Pilies gatves. Maistas dar patikdavo "Markus ir Ko.", bet ten ziauriai rukoma ir pakankamai brangu... Dar "Freskos" patikdavo.

Klaipedoje "Metu laikai" ir "Forena" fainos vietos.
Atsakyti
Beja is savo vadybininku girdejau,kad Kauno barai ir restoranai planuoja sukelti kainas beveik dvigubai, nes labai daug uzsienieciu,o kainos zemos sad.gif
Atsakyti