Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Oho merginos,  rimtsi cia ukininkaujat ;) priminet vasaras pas mociute kaime... greitai bega laikas. Laukiam naujienu is motiejaus  :4u:​ 

Atsakyti

Motiejau - lauksim ryt gerų naujienų  :nestuke

Katute - tikrai rimtas ūkis  :B  net žirgų turėsit.  :wub:  mano svajonė, jodinėjau kol nepradėjom vaikus planuot. Labai pasiilgstu balno.  :ax:

Aš čia taip įsiveržiau tarp senbuvių, tikiuosi neišvarysit  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 05 16, 00:27)
<p>Motiejau - lauksim ryt gerų naujienų  nestuke.gif</p><p>Katute - tikrai rimtas ūkis  cool.gif  net žirgų turėsit.  wub.gif  mano svajonė, jodinėjau kol nepradėjom vaikus planuot. Labai pasiilgstu balno. 


Aha, laikom kumscius uz motieju!

As jodinejau, ir savo turejau, ir visokiom veiklom uzsiiminejau, bet patalpos ne savos ir nusprendziau, kad zirgai gris i gyvenima tik tada, kai bus kur. Liko tik ant ukinio normalaus sutaupyt biggrin.gif O pas zirgus tai pavazinejam, rodau sunui, pratinu po truputi. As balno ne taip stipriai pasiilgsru, kaip vaizdo. Svajoju, kaip viena diena stebesiu besiganancius zirgus ir gersiu kava balkone wub.gif
Atsakyti

Wau Katute 😍😍nerealios svajonės linkių išsipildymo 😀 pas mus sodyba kuklesnė be žirgų ir avių tik keli triušiai kurių nevalgysim tikrai 😁 kambarinis šuo ir būrys vaikų -mergų 😀 o va kavalieriaus nerealus trūkumas svajoju ne tik aš bet ir mergikės 😁

Ačiū mergikės kad esat su manim 😘  kai bus naujienų belekokių sužinosit Tikrai pirmos 😁

 

vis pabado man viduj ten žemai  toks jausmas kad pramuš mm ir mesiu pro langą visus nt ant to nervo ir liūdesio 😆 ale papuliai pučiasi nors nėra jokio niežulio ar skausmo tik tempimas..o anakart žiauriai niežėjo ... gal kur tik pasiklydo mano mm nes jaučiu po biškitį atsargiai pradedu sau leisti svajoti pradėt 😣 ​Hal 😀 kaip tu begyveni, o dabar ir pasicėkavysiu kur buvai dingus tas kelias dieneles ?negi dar mokslai kamuoja ar su Mb čiki briki kaip priklauso ?  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 16 gegužės 2018 - 00:02
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 05 15, 17:53)
<p>Nebezinau, as visad buvau kavos ir arbatos myletoja, bet kai uzejo smagumai - isvis nieko negalejau gert. Kava karta i savaite nebent ir tai Starbuckso ar pns, arbata nebent kokia rugstesne kartais - hibiscus arba Purple Tea. Bet paskui truputeli ramiau. Bet kofeina zinok ir taip reikai ribot jau, negerai daugiau jo nesetukem.
</p>

Kavos gerdavau 1 puodelį per dieną, retais atvejais 2.. bet dabar jau vien kvapas pykina..tai darbe labai sunku..nes visi čia apsikabinę kavos puodelius huh.gif
O kaip tau dabar pykinimai? 4u.gif
Atsakyti

Sedziu ryte kavinuosi... vis galvoju... ziauriai daug streso darbe patiriu. Ir siaip tokia is jautresniu esu. Kaip su tuo kovot?  Isivaizduoju,  kai gaminsim maziuka,  taip stresuot tikrai ne kazka... ar jus visos atsiputusios panos?   :hmm:  :yahoo:​ grazios dienos. 

Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 05 16, 00:28)

Dar nerimtas, tik pradziu pradzia: kate, du savo sunis ir du laikinoj globoj, keturis ozius ir ozka, sesis amurus, tris placiakakcius, lydeku, karosiuku ir eseriu nezinoma kieki  biggrin.gif  Laukiu kada galesim vaziuot parsivezt eriuku. Ir vistos artimoj ateity... Veliau tikrai zirgai ir kaip dievas duos...


koks ūkis wub.gif
Atsakyti
motiejau baigiau geguzes 9 , tai verkiau ir miegojau Sita laika 😀. Pervargau nerealiai, jau nieko nebenoriu... Nakti Kaip kvaile atsikeliu soko istikta mad mokytis reikia eiti,nemiegu visai... Kazkas baisaus.


Jai tiketi ot tai man 9dpo, bet nesugalvojau nt pagadinti... Bet uztai uzsirasiau pas gine,leksiu penktadieni,ziuresim ka sakys.

Kaip laukiu vaiku atostogu!!! wub.gif pirma karta jie patys jas tokias ilgas tures.
Atsakyti

HAL tau jau reik geros reabilitacijos su visais "priedais" žinau koks tai sekinantis ir sunkus laikas mokslai 😣 (kai laukiausi lėlytės buvo pradžia iki 12sav pats blogumas, rašiau diplomini ir gyniaus ir dar mokinausi teises laikiau oi buvo naktelės ir dienelės kosmosas viskas vienu metu ).Į kokį spa,pajūrį  ir raminančių žolelinių naktelei su melisa 😉 

Jap atostogos jau po truputį jaučias vaikama nebe visos pamokos daugiau praktinės veiklos tuoj visai nebreiks ⛱🏝🏖

Na ką posmas nukrioktas kaip ir sakiau Nt baltutėlis 😭 bet tačiau dariau ***** su beveik permatomu sysium buvo ryte negera daug vandens priplempiau ir buvau nusimy... ne karta kol atkeliavo siuntunukas prie durų su Nt  :hmm:  nors gal būtų buves bent menkas vaiduoklis ..

nes kažkaip visada galvoju kad jai jau Būtų rodytų bet koks nt ar sysius ..tai kurgi mm ir kodėl maudžia kasdie bado ir ttt  36cd  :blink: 

Atsakyti

Sedziu ryte kavinuosi... vis galvoju... ziauriai daug streso darbe patiriu. Ir siaip tokia is jautresniu esu. Kaip su tuo kovot?  Isivaizduoju,  kai gaminsim maziuka,  taip stresuot tikrai ne kazka... ar jus visos atsiputusios panos?   :hmm:  :yahoo:​ grazios dienos. 

Gak kokio StresB  ar melisos preparatų pavartok, valerijonų nors pastarieji man nepadeda galiu n valerkes vartot nieko tik miegot noriu...tai aš irgi strese gyvenu gal dėl to mm dingo 🤔 nors stresas stresui nelygus 😣mažiau daugiau visi gyvenam nerime strese toj kasdienybėj 

Atsakyti

Sedziu ryte kavinuosi... vis galvoju... ziauriai daug streso darbe patiriu. Ir siaip tokia is jautresniu esu. Kaip su tuo kovot?  Isivaizduoju,  kai gaminsim maziuka,  taip stresuot tikrai ne kazka... ar jus visos atsiputusios panos?   :hmm:  :yahoo:​ grazios dienos. 

Aš irgi iš jautresnių, per PMS nežinau kaip mane vyras pakenčia  :rolleyes: o darbas pas mane su klientais tai visko būna, dbr po biškį stengiuos atsiribot nuo streso darbe tai jau ir linksmesnė esu, stengiuos nebekonkuruot su kolegom. Geriausia manau yra užsiimt sportu, hobiu po darbo kad rūpesčius nuimt arba varyt ilgų atostogų per vaisingas dienas  :love:  

Aš šiais metais liepą per ciklo vidurį varysiu kelionėn tai jei neužkibs iki tada, tai tenais atsipalaiduosiu  :geda: 

Bet šiaip galvoju kad ar streso yra gyvenime parodo veluojančios mėnesinės, o prieš pusę metų pas mane jos tapo kaip laikrodukas kai į kitą skyrių perėjau dirbti.

Motiejus - laukiam gerų rezultatų  :bye: 

Hal - irgi gerų laukiam  :bye: 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 16, 11:15)
<p><em>HAL </em>tau jau reik geros reabilitacijos su visais "priedais" žinau koks tai sekinantis ir sunkus laikas mokslai 😣 (kai laukiausi lėlytės buvo pradžia iki 12sav pats blogumas, rašiau diplomini ir gyniaus ir dar mokinausi teises laikiau oi buvo naktelės ir dienelės kosmosas viskas vienu metu ).Į kokį spa,pajūrį  ir raminančių žolelinių naktelei su melisa 😉 </p><p></p><p>Jap atostogos jau po truputį jaučias vaikama nebe visos pamokos daugiau praktinės veiklos tuoj visai nebreiks ⛱🏝🏖</p><p></p><p>Na ką posmas nukrioktas kaip ir sakiau Nt baltutėlis 😭 bet tačiau dariau ***** su beveik permatomu sysium buvo ryte negera daug vandens priplempiau ir buvau nusimy... ne karta kol atkeliavo siuntunukas prie durų su Nt  hmm.gif  nors gal būtų buves bent menkas vaiduoklis ..
</p><p></p><p>nes kažkaip visada galvoju kad jai jau Būtų rodytų bet koks nt ar sysius ..tai kurgi mm ir kodėl maudžia kasdie bado ir ttt  36cd  blink.gif </p>

sveikos 4u.gif

ooo 36 cd ir nieko blink.gif man 3 diena veluoja ,bet keistai ,vakar toks riuzavas bruksnys ant tuoletinio buvo ,lyg sviezias kraujukas ... unsure.gif ir viskas o snd jau ,su isskyrom ir tokios tamsesnes gleives ar kaip pavadint... nt balti... tai laukiu jauciu kol pramus ,bet nepramusa gyvate ...ant nervu sedi dry.gif
Atsakyti