Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

sakykit,o jei masina pvz tevo, vyro vardu, tai kasko reikia draust irgi jiems?(vairuosiu as ax.gif , bet stazas nesiekia 2 m blush2.gif ), tai ar galios draudimas jei avarija padarau as, o masina drausta jo(vyro) vardu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 17:15)
sakykit,o jei masina pvz tevo, vyro vardu, tai kasko reikia draust irgi jiems?(vairuosiu as ax.gif , bet stazas nesiekia 2 m blush2.gif ), tai ar galios draudimas jei avarija padarau as, o masina drausta jo(vyro) vardu g.gif ?

Draudimas galios, bet bus 500lt. fransize. Nzn, ar priklauso nuo draudimo bendroves ar ne, bet mums visada yra irasas, kad jei asmuo padaro avarija ir neturi 2m. vairavimo stazo, tada fransize automatiskai 500lt., nors kasko yra ir be fransizes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 05 21, 18:36)
Draudimas galios, bet bus 500lt. fransize. Nzn, ar priklauso nuo draudimo bendroves ar ne, bet mums visada yra irasas, kad jei asmuo padaro avarija ir neturi 2m. vairavimo stazo, tada fransize automatiskai 500lt.,  nors kasko yra ir be fransizes ax.gif

blink.gif dirol.gif tai tada neapsimoka g.gif nebent masina butu kokiu 05-07 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 22, 09:53)
blink.gif  dirol.gif tai tada neapsimoka g.gif nebent masina butu kokiu 05-07 metu doh.gif

Tai jus pasidomekit, gal kitose draudimuose nera tokios salygos. Mes draudem PZU, kita karta Balticum draudime, tai buvo tokios salygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 17, 12:32)
man ld ir ergo skirtumas buvo 700 lt  doh.gif  ergo pigiau smile.gif
virs 25, rajone registruota, b avariju...

ld man nepatinka. kai vyrui ivaziavo, tai kaltininko draudimas ld buvo... oj kaip nenorejo moket...

Man Ergo pasiūlymas buvo geriausias, ten ir apdraudžiau thumbup.gif
Atsakyti
zinau 2 atvejus, Ergo vieniems neapmoka uz tai kad sprogus padangai masina uzsoko ant bordiuro, buvo apgadintas sparnas, kapotas, vaziuokle ,o kitas atvejis kai buvo pavogta masina, apdrausta kasko BAltikum draudime, tai kam tada tas kasko, pinigu ismetimas i bala? g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą apsidraudėme mašiną Kasko draudimu IF-o draudime. Kokia jūsų patirtis šiuo klausimu, kai įvyksta kažkas nemalonaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 25, 20:32)
Pirmą kartą apsidraudėme mašiną Kasko draudimu IF-o draudime. Kokia jūsų patirtis šiuo klausimu, kai įvyksta kažkas nemalonaus doh.gif

Masina apdrausta kasko draudimu turejau ivyki del kurio tikrai nebuvau kalta is policijos turejau pazyma, bet draudimas pasake atsiprasome, bet mes nepadengsim nuostoliu, tai tada norejau ta draudimo agentura susprogdinti vienu atveju jis yra gal...... ir gerai, kitu atveju bereikalingas pinigu kisimas. Panasi situacija buvo ir mano keliems draugams kad atsitikus ivykiui ir turint kasko draudima agentura tesugebejo pasakyti atsiprasau mes nepadengsim nuostoliu, o kai nueini apsidrausti tai oi kiek priciulba, kad mes visus nuostuolius padensim esant net masinos ibrezimui, o kai reikia moketi pinigus buna atsiprasau.
Atsakyti
pries draudziant visu pirma reikia zinoti kokioje kompanijoje drausti, kokias salygas jos siulo... jei draudziates su fransize tai faktiskai kiekvieno ivykio atveju teks is savo kisenes moket.. o jei sunuline tai faktiskai jokiu problemu... nepatarciau draustis ergo, bta, if ir baltikumse kasko:) pati dirbu draudimo brokeryje 8 metus, tai jau patirties pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 09 24, 14:40)
zinau 2 atvejus, Ergo vieniems neapmoka uz tai kad sprogus padangai masina uzsoko ant bordiuro, buvo apgadintas sparnas, kapotas, vaziuokle ,o kitas atvejis kai buvo pavogta masina, apdrausta kasko BAltikum draudime, tai kam tada tas kasko, pinigu ismetimas i bala?  g.gif

shiaip jau kiekviena draudimo bendrove turi savo taisykles ir jose nurodytus draudiminius bei nedraudiminius ivykius (taisykles gaunate su poilisu). jei automobili pavoge, o jus pagal sutarti kazka pazeidete, pvz. kaip yra daugumoj tasykliu - palikote dokumentus, raktelius, neijungete signalizacijos ar pan. ir uz tai negavote ismokos, tai patys kalti. draudimo sutarts yra dvisale sutarts. ne tk draudimas, bet ir kita sutartes salis - draudejas privalo vykdyti savo pareigas, o tik paskui skustis doh.gif
Atsakyti
Taigi normalu, kad įvykus įvykiui draudimo bendrovės nenori švaistytis pinigais bet kur ir bet kam. Tam ir yra draudimo sutartis, remiantis kuria kaskart daromas sprendimas - jei nukentėjusysis laikėsi sutartyje nurodytų taisyklių, draudimo bendrovė neturi jokių šansų neišmokėti pinigų.
Atsakyti
na o man praeita savaite pasiseke tvarkingai viska issprest ir kasko ismokejo ir siaip nedaug ir nervu buvo...smile.gif nors avarija pirma ir kai tik atsitiko galvojau o kaip dabar..smile.gif mano antra pus kitam mieste, ir dar noriu pabrezti ta diena jo masina ir sukaliau, tai jau galvoju kaip doh.gif gausiu bart telefonu ir siaip paciai sunku bus issiaiskint ir susitvarkyt..smile.gif ale nieko ok:) kasko man patinka thumbup.gif
Atsakyti