Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

nu va, medini, kiti uz mane tau atsake....o as, kaip tycia, pameciau ta nelemta kalpoka sad.gif kazkur i duobe pataikiau, nors kitas vairuotojas pyptelejo, bet as nesupratau, ko jis norejo, juk nepazeidziau jokiu taisykliu.....
tai va, draudeja pasiule ieskotis pazistamo policininko, formint vagyste ir tada atskaiciuoja man nusidevejima ir 10% vagystes, o kita - grazina....fransizes netaiko....ai, per daug man vargo pasirode, nors tas 1 kalpokas man kainuos 130 lt....taip kad mano masiniukas dabar visai negrazus paliko:(
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 28, 21:10)
tai va, draudeja pasiule ieskotis pazistamo policininko, formint vagyste ir tada atskaiciuoja man nusidevejima ir 10% vagystes, o kita - grazina....fransizes netaiko....ai, per daug man vargo pasirode, nors tas 1 kalpokas man kainuos 130 lt....taip kad mano masiniukas dabar visai negrazus paliko:(

O kas cia per kalpokas, kad toks brangus? g.gif Tipo, originalas g.gif Tai ar negeriau jau uzsidet kokius pigesnius diskus, kurie tikrai nenuskraidys ant posukio ir pan ax.gif Nes jei 4 kalpokai kainuoja 520lt, tai as jau geriau su diskiukais, kad ir uz kokius 700lt, bet vis diskai siokie tokie tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 29 kovo 2007 - 12:20
originalus kalpokai kai kuriu modeliu gerokai graziau atrodo nei bele kokie lietnykai apdauzyti uz 700 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 29, 14:22)
originalus kalpokai kai kuriu modeliu gerokai graziau atrodo nei bele kokie lietnykai apdauzyti uz 700 lt  4u.gif

Niu uz 700lt., galim nupirkt ir neapdauzytus. Aisku jie nebus ten R17 ir pacio naujausio modelio, bet... Ir be to, kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif Man diskas yra graziau uz kalpoka, ir be to, saugiau. Ir pamest nepamesi, ir pavogt ne taip lengva kaip kalpokus ax.gif
Atsakyti
aga, originalus...tai net nezinau, ka daryt....visu keist kazkaip nelabai noriu...o diskai mano yariui turbut juokingai atrodys...
o kas slyksciausia, kad yra visi tie kalpokai yra pritvirtinti juostelemis, tik tam ratui - ne, nes neseniai prasikirtau padanga i duobe ir servise buvau. o po to - pamirsau pritvirtinti tas nelemtas juosteles, juk net negalvojau, kad GALIU pamest...ir se tau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 29, 14:43)
aga, originalus...tai net nezinau, ka daryt....visu keist kazkaip nelabai noriu...o diskai mano yariui turbut juokingai atrodys...

Niu kodel gi, juokingai g.gif Mano pazistama ant savo yariuko yra uzsidejus mazus diskiukus, net nzn kokio dydzio pas ja ten yra, bet maziukai, tai visai normaliai atrodo ax.gif Maza masinyte, mazi ir ratukai tongue.gif
Atsakyti
gal man kas galetu paiskinti ar draudimo brokeris pateikia pigiausius variantus ar jis reikalingas tik laikui sutaupyti? ax.gif
siuo metu perku masina ir man pasiule draudimo brokerio paslaugas ir internete pati uzpildziau kai kuriu draudimu anketas ir jie atsiunte pasiulymus. ir ka jus manot skirtumas apie kad per brokeri brangiau!!!! blink.gif
kaip cia taip? g.gif
Atsakyti
man ld ir ergo skirtumas buvo 700 lt doh.gif ergo pigiau smile.gif
virs 25, rajone registruota, b avariju...

ld man nepatinka. kai vyrui ivaziavo, tai kaltininko draudimas ld buvo... oj kaip nenorejo moket...
Atsakyti
as masiniuka kasko apdraudziau pzu, su 300 lt fransize, be jos - nedraude...IF draudime drauge apsidraudus, tai gavo be fransizes, o jos dydi pridejo prie mokamos sumos....vyras apsidraude baltic polise (kazkaip panasiai skamba), nes ten siule maziausia kaina, be fransizes + pazistamas, nes visi kiti draudimai eme reikalaut signalizacijos pazymos, pazymos negaunam, atseit pasenus signalizacija, reik keist (pakeitimas apie 1000 lt). taip ir likom nesuprate, kodel signalizacija netiko, nors, jei jos neisjungia, tai uz 100 m. viskas uzsiblokuoja ir nei is vietos.....kitais metais as draudsiuos arba if arba tam baltic polise....
Atsakyti
o kaip su BTA draudimu?
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 04 17, 17:18)
as masiniuka kasko apdraudziau pzu, su 300 lt fransize, be jos - nedraude...

Mes pernai buvom apsidraude kasko PZU ax.gif Irgi 300lt. buvo fransize, be jos nedraude. Tai siemet pabegom i kita, kur fransize galejom issipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga99 @ 2007 04 16, 19:16)
gal man kas galetu paiskinti ar draudimo brokeris pateikia pigiausius variantus ar jis reikalingas tik laikui sutaupyti?  ax.gif

tikrai ne visada pigiausia varianta gausi, dazniausiai gausi tokiu variantus uz kuri brokeris gaus geriausius procentus, bet aisku nevisada
Atsakyti