Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

Apsimokėjimo klausimas turbūt priklauso nuo mašinos naujumo. Aš, kadangi esu statistinis draudikų košmaras - dar nėr 25, stažas minimalus, važinėju Vilniuj, - ir mašina pakankamai šviežia, kad būtų baisu nedrausti, apsidraudžiau braaangiai. Kadangi be frančizės, įmoka dalimis, servisas mano pasirinkimo ir detalės naujos beigi originalios, tai bendra suma išėjo ~1800... Košmaras, aišku, bet va, po trijų įmokų veltui biggrin.gif apturėjau įvykį - prie perėjos subinėn įvairavo užsižiopsojęs pilietis. Padoriai taip, bagažinė nebeatsidaro, apie lempas jau nekalbu... Pasiskambinau į "Vista" (bo Mazdiecas pas mane), sakau, a priimsit su kasko? Sako, šiaip priimsim, ale pasitikslinkit draudime, ar tikrai pilnai apmokės, mūsų įkainiai brangiausi mieste ir detalės irgi... Draudime sakau taip ir taip, ar viskas bus gerai? Pažiūrėjo draudikas į mano popierą, atsiduso ir pasakė "Jūs mums tiek sumokėjot, kad dabar galit nors ir užsieny tą mašiną tvarkytis auksuotom detalėm..." biggrin.gif Tai va, suremontavo man už kuklią 9700 lt sumą - trečdalis visos mašinos kainos... Dabar artėja įmokos laikas - nu lengva širdim aš jiems tuos pinigus pervesiu smile.gif Ir dar kitiems metams apsidrausiu.
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2007 02 03, 22:08)
Apsimokėjimo klausimas turbūt priklauso nuo mašinos naujumo. Aš, kadangi esu statistinis draudikų košmaras - dar nėr 25, stažas minimalus, važinėju Vilniuj, - ir mašina pakankamai šviežia, kad būtų baisu nedrausti, apsidraudžiau braaangiai. Kadangi be frančizės, įmoka dalimis, servisas mano pasirinkimo ir detalės naujos beigi originalios, tai bendra suma išėjo ~1800... Košmaras, aišku, bet va, po trijų įmokų veltui  biggrin.gif  apturėjau įvykį - prie perėjos subinėn įvairavo užsižiopsojęs pilietis. Padoriai taip, bagažinė nebeatsidaro, apie lempas jau nekalbu... Pasiskambinau į "Vista" (bo Mazdiecas pas mane), sakau, a priimsit su kasko? Sako, šiaip priimsim, ale pasitikslinkit draudime, ar tikrai pilnai apmokės, mūsų įkainiai brangiausi mieste ir detalės irgi... Draudime sakau taip ir taip, ar viskas bus gerai? Pažiūrėjo draudikas į mano popierą, atsiduso ir pasakė "Jūs mums tiek sumokėjot, kad dabar galit nors ir užsieny tą mašiną tvarkytis auksuotom detalėm..."  biggrin.gif Tai va, suremontavo man už kuklią 9700 lt sumą - trečdalis visos mašinos kainos... Dabar artėja įmokos laikas - nu lengva širdim aš jiems tuos pinigus pervesiu  smile.gif  Ir dar kitiems metams apsidrausiu.

Negi Kasko draudžia 25m neturinčius ? g.gif
Atsakyti
Na,man tai jau draudimas dvigubai atsipirko.Taigi,manau,kitais metais ir mokėsiu dvigubai doh.gif Apsidraudžiau kasko Baltikums tik nuo autoįvykių ,stichinių ir trečiųjų asmenų.Ta va gruodį prie parduotuvės numušė man veidroduką dešinį kažin kas,o po dviejų savaičių jau aš pati nusimušiau kairį į medį,kartu ir savo dureles aplamdžiau.Veidrodėlius pirkau pati(kitą kartą to nedarysiu,nes tik po dviejų mėn.pinigus išmušiau),o dureles jų servisas sutvarkė.Rasmite tvarkiau,kur Trakų kely,sutvarkė liux,medžiagos ir darbų kokybė fantastiška,kaina irgi-darbų sąmata virš 800lt.Aš pati būčiau už 200lt.susitvarkius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 02 04, 00:48)
Negi Kasko draudžia 25m neturinčius ?  g.gif

O kodel turi nedraust?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 02 04, 00:48)
Negi Kasko draudžia 25m neturinčius ?  g.gif

Draudžia, tik smarkiai brangiau, kaip ir civiline.
Atsakyti
As manau,kad kasko yra geras dalykas smile.gif Mes jau antra masina kasko draudziam,drausim ir trecia jei dar sita keisim i kita smile.gif Gali nakti ramiai miegot,ar i parduotuve nuejus nereik pergyvent, ar rasi masina isejes ar ne g.gif Buvau padarius maza avarija,tai draudimas viska sutvarke,jokiu problemu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkom Audi A6, įsidėjom signalizaciją už 1500 lt. Kasko kainuotų apie 1850 lt. Nežinau net ką daryti, atrodo, tai kokio velnio tada dėti tokią "krūtą" signalizaciją blink.gif O ir Kasko nedraudžia su paprasčiausia... Naktį laikom mašiną garaže. Gal neapsimoka?
Atsakyti
hmzt.. susidejom signalizacija 2 lygio, kasko kainuoja 950 metams (su nuline fransize). masina laikysiu po langais, o tai kokio velnio tuos pinigus kist? Beje, aikstele kainuoja 90 lt/ men (t.y. 1080 lt metams), bet, jei tavo masina kas isnes per tvora, tai ilgai teks bylinetis su ta aikstele, jei isvis ka prisiteisi..
As uz kasko.
Atsakyti
QUOTE(mulia @ 2007 02 10, 23:56)
Nusipirkom Audi A6, įsidėjom signalizaciją už 1500 lt. Kasko kainuotų apie 1850 lt. Nežinau net ką daryti, atrodo, tai kokio velnio tada dėti tokią "krūtą" signalizaciją blink.gif O ir Kasko nedraudžia su paprasčiausia... Naktį laikom mašiną garaže. Gal neapsimoka?

Mes ir turim audi a6,bet signa dejom pigesne,tokia kokios reikalauja kasko draudimas. Apsidraudem kasko ir ramiai sau miegam smile.gif O vagys,jei rimtai nusiziuri koki masiniuka,tai ir is aiksteliu pavagia ir is garazu smile.gif Audines ir volkswagenai isvis didziausia rizikos grupe,todel ir kasko jiems brangiau kainuoja smile.gif
Atsakyti
Cia turbut kaip kam pasitaiko su tais draudimais.Vienam ten gerai,o kitam is po kokio nesutarimo ir kyla pykciai ant tos draudimo bendroves. Dabar esam apsidraude PZU kasko. Buvo ivykis,ir viskas buvo gerai,sutvarke,viska apmokejo,jokiu problemu. Pries tai,kita masina buvom apsidraude irgi kasko,tik balticume. Irgi nebuvo jokiu problemu su jais. O vot LD,tai nebenoreciau su jais turet jokiu reikalu. Labai ilga istorija,kad papasakot,bet buvo tokiu barniu ten mums doh.gif
Atsakyti
Va va,aš Balticume kasko apsidraudus,ir tikrai negaliu skųstis,nei bendravimu,nei paslaugomis.Jaučiasi,kad žmonės ne tik sau,bet ir klientui dirba bigsmile.gif
Atsakyti
draudziausi LD, pries pat sventes (kaledu ar naujuju neatsimenu), ir jie ten turejo neisnaudotu nuolaidu, tai padare beveik 1000LT nuolaida.... bigsmile.gif
Atsakyti