Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

QUOTE(Getter @ 2007 02 04, 01:48)
Negi Kasko draudžia 25m neturinčius ?  g.gif

na man tik 21 ir masinos rinkos verte 23500Lt, tai draudimas kazkur KASKO butu buves 2800Lt, taciau jie ten pritaike nuolaida pries pat naujus metus, tai mokejau tik 1900Lt. o dar ir paprastam pritaike tai tokia laiminga... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mulia @ 2007 02 10, 23:56)
Nusipirkom Audi A6, įsidėjom signalizaciją už 1500 lt. Kasko kainuotų apie 1850 lt. Nežinau net ką daryti, atrodo, tai kokio velnio tada dėti tokią "krūtą" signalizaciją blink.gif O ir Kasko nedraudžia su paprasčiausia... Naktį laikom mašiną garaže. Gal neapsimoka?

o jeigu pavogtu lotuliukas.gif signalizacija dar be viskas g.gif
Atsakyti
blush2.gif Gal ir kvailas klausimas pasirodys bet jei apsidraudi kasko tai ir civilinej turi butinai apsidrausti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 06, 15:34)
blush2.gif Gal ir kvailas klausimas pasirodys bet jei apsidraudi kasko tai ir civilinej turi butinai apsidrausti???  blush2.gif

Nebutina.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 03 06, 18:07)

O man sakė, kad būtina. Tad apsidraudžiau ir kasko, ir PCAD. Netgi nedavė Regitroje mašinos dokumentų, kol neparodžiau PCAD poliso. Gal kad nauja mašina... g.gif
Atsakyti
blink.gif Tai aišku, kad būtina.
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 06, 17:34)
blush2.gif Gal ir kvailas klausimas pasirodys bet jei apsidraudi kasko tai ir civilinej turi butinai apsidrausti???  blush2.gif

Butina smile.gif Mes irgi pirma karta nezinojom sito doh.gif Apsidraudem kasko ir vazinejames laimingi,sustabde policija, padaviau ta draudima,o man sako, nereikia man kasko,kur civilinis biggrin.gif Gerai,kad mentukas buvo toks is geresniu,tai pasakiau jog nezinojau,kad i kasko neieina civilinis draudimas, tai paleido, sako ziurek,kita karta jei vel vaziuosi su situo kasko,gausi bauda biggrin.gif Dabar kita masiniuka vel draudem kasko ir civilinis atskirai eina smile.gif
Atsakyti
as ir auto apdraudziau kasko..kazkaip nesvarsciau - apsimoka ar ne...tiesiog norejau jaustis gerai ir nedrebet, kad viena diena isejusi is pardes jos galiu nerast.dabar uztai ramu...nors fransize irgi 300 lt, bet kadangi kolkas viskas originalu,tai net uz nuimta "kalpoka" draudimas apmokes....
Atsakyti
Dekui visiems atsakiusiems dabar zinosiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 06, 22:28)
...tai net uz nuimta "kalpoka" draudimas apmokes....

Vienas "kalpokas" kaži ar kainuos brangiau nei 300Lt. Taigi pirksite juos pati. Franšizė tą ir reiškia, kad už bet kokią žalą jūs sumokate iki 300Lt, o likusią sumą kompensuoja draudimo bendrovė.
Atsakyti
tai kad ne , medini....uz originalia iranga, draudimas apmoka...reik tik zinot,ko reikalaut, kaip ir tai,kad jei sukulsi savo auto ir net vaziuot negalesi,turi teise reikalaut is draudimo kitos masinos ( tos pacios klases) ir 5 dienas ar 7 ja vazinesies....
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 07, 14:38)
tai kad ne , medini....uz originalia iranga, draudimas apmoka...

Pasiskaitykite dar kartą savo draudimo sutartį, ypač tą punktą, kuris kalba apie franšizę.
Atsakyti