Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(-=-NoNe-=- @ 2006 03 31, 19:30)
Norėjau paklausti, kiek laiko laikėte gydomuosius auskarus ausyse? Kuo dezinfekavote?

Oj ausis pravėrė tėvai būnant vos 5metų man g.gif Bet va neseniai vėrės draugė, tai sakė jog liepė kosmetologė palaikyti apie dvi savaites,arba tol, kol visiškai sugis smile.gif. O manau, kad dezinfekuot kaip ir visas kitas pravertas vietas-Vandenilio peroksidu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tinka tie visi purškaliukai kur daug kas siūlė: Octenisept, Cutasept F, Bectine? unsure.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes...tai va po nediduke operacijos turiu apacioj bambuko randeli tai nusprendziau ji paslept auskariuku 4u.gif
jau uzsirasiau- rytoj teks man as isbandymas mirksiukas.gif
prisiskaiciau kaip gydet ir ziuresiu ka man kosmatologe patars biggrin.gif
o jei kas i jmis kreipsiuos biggrin.gif
matau kad galima cia kai kada ir prazuti be jusu patirties thumbup.gif
Atsakyti
na as jau tris menesius turiu bamboj auskariuka.neskauda, bet vis paraude apie tas skylutes.gal saules reikia? n ziurek ar israsys tau kosmetologe peroksida 3 procentu ar ne.paskutinem(o jau net ne visai cia naujos zinios) peroksido naudoti nereiketu.jis daugiau pasalina geruju lasteliu nei bloguju.tai vat, as kaip tik juom ir gydziau, tai gal tie paraudimai nuo peroksido vandenilio?
Atsakyti
As siandien prasiduriau bamba thumbup.gif Kosmetologe liepe NENAUDOTI vandenilio peroksido. Pati dave specialius dezinfekcinius vaistus (ieina i kaina), plius liepe baneocin tepaliuka naudoti. Tiek ziniu. O uzgyti sake turi per 2sav-menesi. Tikiuosi taip i bus blush2.gif
Atsakyti
ech, velniava verysad.gif ispirko titano auskariukus , tai ryt eisiu durti ax.gif
2sav - men...? ui tai cia labai greitai... bigsmile.gif
ziuresim ka man sakys...laukiu laukiu..tikesimes labai neskaudes .. 4u.gif
Atsakyti
niu va nuo vakar as jau turiu grazu titanini auskariuka thumbup.gif
vakar dar taip keista buvo, o siandien jau beeik apsipratau lotuliukas.gif
..tik va virsuj truputi paraude, bet siaip neskauda tai labai nesijaudinu mirksiukas.gif
kosmetologe man sake tik su andenilio peroksidu 2-3 kartus per diena pavalyti g.gif
kiek nustebau, bet cia, pasak jos del to, kad auskariukas titaninis, o su juo gerai gyja..tai net nezinau, bandyt man kokias kitas priemones ar ne... blush2.gif
gal kas turite patirties su tuo titaniniu auskariuku a? unsure.gif
Atsakyti
Nezinau apie titaninius, mano medicininio metalo. As stengiuos grieztai laikytis nurodymu, nes noriu greiciau uzsigydyti schmoll.gif Tikiuosi, kad viskas bus kaip sake kosmetologe. Man virsuj irgi siek tiek paraude, kai dezinfekuoju ten labiausiai ir skauda. As antradieni prasiduriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivana @ 2006 04 14, 16:56)
Nezinau apie titaninius, mano medicininio metalo. As stengiuos grieztai laikytis nurodymu, nes noriu greiciau uzsigydyti schmoll.gif  Tikiuosi, kad viskas bus kaip sake kosmetologe. Man virsuj irgi siek tiek paraude, kai dezinfekuoju ten labiausiai ir skauda. As antradieni prasiduriau smile.gif

kazkaip kuo toliau, tuo labiau jauciu, kad reikes man ir kitokiu priemoniu... g.gif
o ka pati naudoji>? kaip vadinasi tie tepaliukai? ax.gif
Atsakyti
Matai, i praverimo kaina iejo ir specialus dezinfekciniai vaistai, kuriu pavadinimo man kosmetologe nepasake, matyt profesine paslaptis. jie supilti italpa be pavadinimo. kaip suprantu, jie didziausia darba ir daro, o palaikius su jais, tepuosi Baneocin, irgi pagal nurodymus. Procedura reik daryt 1-2 kartus per diena, kol kas stengiuosi 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivana @ 2006 04 14, 21:45)
Matai, i praverimo kaina iejo ir specialus dezinfekciniai vaistai, kuriu pavadinimo man kosmetologe nepasake, matyt profesine paslaptis. jie supilti italpa be pavadinimo. kaip suprantu, jie didziausia darba ir daro, o palaikius su jais, tepuosi Baneocin, irgi pagal nurodymus. Procedura reik daryt 1-2 kartus per diena, kol kas stengiuosi 2 smile.gif

mm...aiskutis ax.gif
na dabar ir as emiausi kitu gydymo budu - octenisept purskaliuka purskiu ir salicilo spirituku pavalau mirksiukas.gif
truputi paraude, bet nepuliuoja, tad labai nepanikuoju.. mirksiukas.gif
Atsakyti
is karto sorry jei jau aoie tai raset, bet neskaiciau verysad.gif kai man ivere auskara tai dave ir kazkokiu baltu milteliu nuo puliavimo ir pan..gal kas nors zino kaip jis vadinasi? labai reikia
Atsakyti