nezinau, bet idomu, kokie dar milteliai? gal streptocidas?
o man va biski puliavo siandien, ojoi. Bet siaip bendra bukle tai kiekviena diena gereja, jau neskauda vartantis naktimis, pradejo niezteti, vadinasi, gyja. Dar tik 6 diena.

QUOTE(vivana @ 2006 04 17, 23:38)
nezinau, bet idomu, kokie dar milteliai? gal streptocidas?
o man va biski puliavo siandien, ojoi. Bet siaip bendra bukle tai kiekviena diena gereja, jau neskauda vartantis naktimis, pradejo niezteti, vadinasi, gyja. Dar tik 6 diena.

man tai irgi pradejo mazumele puliuoti..

reikes kazko griebtis...

labai noreciau isivert auskara i liezuvi..kai kurie zmones bando atkalbet, o kai kurie drasina, kad tai padaryciau...zinoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.....noreciau isgirst jusu nuomone. ar gerai gyja?nesigailit tos kurios isivere?
Nu mano vyro sesuo i lupa isivere, tai neskaudejo ir greit uzgijo, bet sake auskaras biski dantis isdauze, tai dabar kita isivere, ziures kaip bus. Girdejau ir su liezuviu tas pats, isluzineja dantys siek tiek. Nu as niekada nesidurciau i veido sriti, bet aisku, daug kas ir i bamba nesidurtu, ka as padariau.
as tai su octinesept valau ir su druska praskalauju, ir viskas labai jau gerai ir greit uzgijo

Ir aš šiandien nusipirkau octenisept nes su salicilo tirpalu niekaip nesusigydau, tai atrodo kad gyja tai vėl viskas nuo pradžių, o kaip su druskos tirpalu naudojatės?nežinau tokio būdo, gal papasakosit smulkiau?
Turiu auskara lupoje, lygiai taip pat prizhiurejau kaip ir Pikciurna_ [koki menesi, paskui jokios priezhiuros kaip ir nereikejo
]
Ir chia teko skaityt, kad auskarai liezhuwy ar lupoje kazhkokiais tai stebuklingais budais dantis ishlauzho
Reikia tinkama auskara pagal wieta, kur zhadi ji wertis pasirinkti, ir wiskas bus ok.

Ir chia teko skaityt, kad auskarai liezhuwy ar lupoje kazhkokiais tai stebuklingais budais dantis ishlauzho

Reikia tinkama auskara pagal wieta, kur zhadi ji wertis pasirinkti, ir wiskas bus ok.

QUOTE(_Iewa_ @ 2006 04 24, 19:56)

matai, as nesakau kad visiems taip atsitinka, as tik sakau, kas tikrai atsitiko mano vyro sesei ir dar kelioms panelems. ir auskarus, zinoma, jos turi specialius, o kokius dar galima detis? Nesideda gi tu kur i ausis. tau tiesiog pasiseke, kad taip neatsitiko

QUOTE(vivana @ 2006 04 24, 22:35)
matai, as nesakau kad visiems taip atsitinka, as tik sakau, kas tikrai atsitiko mano vyro sesei ir dar kelioms panelems. ir auskarus, zinoma, jos turi specialius, o kokius dar galima detis? Nesideda gi tu kur i ausis. tau tiesiog pasiseke, kad taip neatsitiko 

Na, teko girdeti apie tokia mergina, kuri pati prasiwere lupa, ir neshiojo ne specialiai tai wietai pritaikyta auskara, o kazhkoki paprasta, tai jai ten wisi dantys susigadino... Siaubas kazhkoks.

QUOTE(Rasuteee @ 2006 04 19, 22:28)
labai noreciau isivert auskara i liezuvi..kai kurie zmones bando atkalbet, o kai kurie drasina, kad tai padaryciau...zinoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.....noreciau isgirst jusu nuomone. ar gerai gyja?nesigailit tos kurios isivere?
Na sveikute,as turiu auskariuka liezuvyje jau beveik 5erius metus...na tikrai nesigailiu kad isiveriau..

Papildyta:
QUOTE(vivana @ 2006 04 20, 10:05)
Nu mano vyro sesuo i lupa isivere, tai neskaudejo ir greit uzgijo, bet sake auskaras biski dantis isdauze, tai dabar kita isivere, ziures kaip bus. Girdejau ir su liezuviu tas pats, isluzineja dantys siek tiek. Nu as niekada nesidurciau i veido sriti, bet aisku, daug kas ir i bamba nesidurtu, ka as padariau.
Na zinai as ir taip galvojau,ir taip galvojau...

QUOTE(Megany @ 2006 04 27, 22:36)
Na sveikute,as turiu auskariuka liezuvyje jau beveik 5erius metus...na tikrai nesigailiu kad isiveriau..
na kai ivere man pasake kad pirmas 4 dienas liezuvis bus istines,gali skaudeti,po valgio skalauti spec skysciu reikejo ir t,t...bet viskas buvo gerai ir auskariuku dziaugiuosi dar ir siandien
na o jei tikrai nori-issidurk tikrai tave palaikau-jau tris drauges padrasindama nuvedziau i salona nes lb norejo bet nedryso..
Na o jei isdrysi ir issidursi parasyk-gal ka patarsiu iskilus klausimui.. 

sveikute..va dar norejau paklaust,