ka daryt? jau tepaliukus 3 isbandziau, ir dar dezinfekuoju su tuo skysciu specialiu. Gal su Bepanten teptis? Jau nebezinau.
Sveikos, negalvokit, kad as noriu isgasdint ka nors su tuo dantu apsidauzymu
Jei ir atsitinka kelioms is 100, nereiskia, kad dabar jau reik nebesidurt. O man su bamba problemos, raudonuoja, negyja
ka daryt? jau tepaliukus 3 isbandziau, ir dar dezinfekuoju su tuo skysciu specialiu. Gal su Bepanten teptis? Jau nebezinau.
QUOTE(Rasuteee @ 2006 04 28, 17:34)
sveikute..va dar norejau paklaust,
ar kai vere tai labai skaudejo? ar apsalde liezuvi, kad neskaudetu?
paprasciausiai pries veriant istempe liezuvy su tokiom kaip replem...
QUOTE(vivana @ 2006 04 29, 12:25)
Sveikos, negalvokit, kad as noriu isgasdint ka nors su tuo dantu apsidauzymu
Jei ir atsitinka kelioms is 100, nereiskia, kad dabar jau reik nebesidurt. O man su bamba problemos, raudonuoja, negyja
man irgi nelabai gyja
bet man tie visi spiritai tai nudegino odele aplinkui, tai as dabar niekuo nebetepu ir ziuriu ne ka blogiau...
tai va kartais pateplioju aplinkui baneocin tepaliuku ir viskas...
jau buvo geriau
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 03 23, 22:40)
O norėjau paklausti forumiečių, gal kuri įsivėrusi auskariuką esate į tą ausies viduryje esančią vietą? Na net negaliu nupasakoti tiksliai, mažiuką išsikišimą einanti nuo veido pusės
Gal kas supras...
Ten kur laaaabai stora kremzlė yra 
As esu isiverusi i mano pavadintaji cypuka
turbut nepatikesit,taciau veriantis i liezuvi maziausiai skauda,nes ta vieta visiskai uzsisaldo
as siaip turiu auskara lupoje,bamboje,desinio pilvo sono apacioje (kazkur netoli apendikso),rankoje,tarp krutu,poryt versiuosi i antaki,dar planuoju i nugara.
o del zaizdu valymo....keleta kartu pavalau su peroksidu,o kazkokiosyaptingos prieziuros daugiau lyg ir nereikia.....esu laimingas zmogus,visus auskarus veriausi pati,taciau jokiu komplikaciju nera,dabar ir draugems veriu i bamba ir pan....kazkada buvau salone pasikonsultuoti del auskaro krutinej,nes buvo truputi isplyses,nepatikejo,kad pati,o ne salone veriausi
siule darba ju salone,bet dar reikia palaukti,kol 16 metuku sueis
avietinia o tavo jaunai galvelei neatrodo kad piersingas nera zaidimas ir kad jei kelis kartus per fuxa pavyko gerai ivert, tai viena diena prisizaist gali? nes neuztenka jaunatvisko d****** tam, anatomijos, darbo specifikos (spie steriluma) ir kritiniu bukliu medicinos zinios cia yra butinos!
as turiu auskarus ausyse,desineje 3,kairej 1.duriausi is triju kartu,tai nebuvo karto,kad kas nors su ausim neatsitiktu,nors duriausi ir geruose salonuose...
rytoj zadu eiti i paradize prasiverti nosi,ka jus manote apie tai?ar apsimoka?gal kuri turi tai papasakos kaip veria,nes man siek tiek baisu,o jei uzpuliuos?ten veria su adata ar kaip?
QUOTE(avietinia @ 2006 06 14, 19:29)
turbut nepatikesit,taciau veriantis i liezuvi maziausiai skauda,nes ta vieta visiskai uzsisaldo
as siaip turiu auskara lupoje,bamboje,desinio pilvo sono apacioje (kazkur netoli apendikso),rankoje,tarp krutu,poryt versiuosi i antaki,dar planuoju i nugara.
o del zaizdu valymo....keleta kartu pavalau su peroksidu,o kazkokiosyaptingos prieziuros daugiau lyg ir nereikia.....esu laimingas zmogus,visus auskarus veriausi pati,taciau jokiu komplikaciju nera,dabar ir draugems veriu i bamba ir pan....kazkada buvau salone pasikonsultuoti del auskaro krutinej,nes buvo truputi isplyses,nepatikejo,kad pati,o ne salone veriausi
siule darba ju salone,bet dar reikia palaukti,kol 16 metuku sueis 
As tai jau menesi turiu bamboj auskara
QUOTE(Carisma @ 2004 09 01, 14:35)
Kaip as noreciau auskariuko bamboj
, bet kazkaip bijau ir manau, kad labai skaudes. Man kaip pripasakojo visokiu baisybiu tai bijau nerealiai
. Viena drauge buvo isiverusi tai negalejo net batu uzsiristi kaip jai skaudejo. Ir issivere po keliu dienu. Bet vat cia paskaitau, kad lyg ir nieko baisaus.
zinok tikrai neskauda,man su sautuvu dure gazdino sake kad gali nepralysti,bet kai idure tai viskas normaliai ir jokio skausmo
vakar prasiveriau nosi:)uj kaip grazu(man)
skaudeti man skaudejo,nes ten kremzle,tai sake viena is skausmungiausioju vietu,jauciau kaip visa adata duria ir t.t ir man liepe tuo salicilo rugzties spiritu tepti du kart dienoj,bet as dazniau tepu nes nenoriu kokios infekcijos
2 menesius sake priziuret laba
Labas mergaites,
neskaiciau visos temos,bet gal jus man padesit.Labai noriu auskaro i liezuvi.Gal zinot kur geriausiai durtis.Tiktu Kaunas arba Vilnius.Aciu uz atskyma
O kazin ilgai gyja?
neskaiciau visos temos,bet gal jus man padesit.Labai noriu auskaro i liezuvi.Gal zinot kur geriausiai durtis.Tiktu Kaunas arba Vilnius.Aciu uz atskyma
O kazin ilgai gyja?
QUOTE(chriss @ 2006 07 02, 14:14)
Labas mergaites,
O kazin ilgai gyja?
O kazin ilgai gyja?
nueik viena puslapi atgal (15psl) ir rasi bisky aprasyta