Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(Megany @ 2006 04 29, 12:58)
paprasciausiai pries veriant istempe liezuvy su tokiom kaip replem... doh.gif tuomet jis pats aptirpsta ir tampa maziau jautrus... mirksiukas.gif  na ten ne skausmas o siaip nemalonus jausmas nes jauti ir matai kaip tau veria blink.gif  ax.gif

O kuriam salone tu dureisi?As irgi labai noriu,bet nezinau koki salona pasirinkti.Kazin Paradizej gerai duria?Kazkaip daugiausiai apie ja girdejusi esu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasuteee @ 2006 07 02, 14:25)
nueik viena puslapi atgal (15psl) ir rasi bisky aprasyta mirksiukas.gif

Aciux 4u.gif
Atsakyti
siaip as tik apie vln zinau,tai geriausia paradizej arba tattoo salone vilniaus gatvej priesais salomejka,nes tik ten esu kazka dariusis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 07 02, 21:38)
siaip as tik apie vln zinau,tai geriausia paradizej arba tattoo salone vilniaus gatvej priesais salomejka,nes tik ten esu kazka dariusis  smile.gif

Aciux nors uz tai 4u.gif
Atsakyti
as tj iiveriau i ausi i kremzle, tj du men neuzgijo unsure.gif galbut del to kad man ir taip sunkiai zaizdos gyja verysad.gif bandziau tepti su peroksidu, nieko nepadejo, poto su tokiu tepalu baneocin , irgi jokio efekto mad.gif tuomet kadangi veidui naudojau arbatmedzio aliejuka tj pabandziau ir ausyte patepti. man jau ten pulinukas neblogas buvo susidares, tj arbatmedis ji nudziovino per kokias 4-5 dienas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . tj dbr jau zadu eiti antra auskariuka vertis, nes lb graziai sugijo, nors anksciau jau buvo "atsokus" fantazija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilee @ 2006 09 09, 12:10)
as tj iiveriau i ausi i kremzle, tj du men neuzgijo  unsure.gif galbut del to kad man ir taip sunkiai zaizdos gyja  verysad.gif  bandziau tepti su peroksidu, nieko nepadejo, poto su tokiu tepalu baneocin , irgi jokio efekto  mad.gif  tuomet kadangi veidui naudojau arbatmedzio aliejuka tj pabandziau ir ausyte patepti. man jau ten pulinukas neblogas buvo susidares, tj arbatmedis ji nudziovino per kokias 4-5 dienas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . tj dbr jau zadu eiti antra auskariuka vertis, nes lb graziai sugijo, nors anksciau jau buvo "atsokus" fantazija  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi įsiveriau vakar į kremzlę, na ten kur priepat ausies skylutės. Tai nėra taip baisu kaip įsivaizdavau, aišku skauda...Telefono ragelio negaliu stipriai priklaust prie ausies, bet kaip bebūtų keista nesupuliavo[bent kolkas pfu pfu pfu].
Atsakyti
QUOTE(avietinia @ 2006 06 14, 20:29)
turbut nepatikesit,taciau veriantis i liezuvi maziausiai skauda,nes ta vieta visiskai uzsisaldo ax.gif  biggrin.gif

Na zinai, kaip cia pasakius g.gif Siandiena kaip tik isiveriau auskara i liezuvi tai man tikrai skaudejo, nors ir gavau duri, kad apsaltu liezuvelis fear.gif O vos tik ivere emiau ir nualpau mastau.gif Nu baisu man buvo, baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 09 15, 19:58)
Na zinai, kaip cia pasakius  g.gif Siandiena kaip tik isiveriau auskara i liezuvi tai man tikrai skaudejo, nors ir gavau duri, kad apsaltu liezuvelis  fear.gif O vos tik ivere emiau ir nualpau  mastau.gif Nu baisu man buvo, baisu lotuliukas.gif

o kur verei ir kiek kainavo?
Atsakyti
Kiek zinau salicilo rugstis tik sausina zaizda, bet jos negydo. tas pats ir peroksidas.
as issidurus bamba ir man rekomendavo purskiama priemone Octinosept. Uzgijo l. greit. Ir dabar naudoju profilaktikai. Siaip gal nuskambes kaip reklama, bet Octinoseptas musu seimai, kaip visur keliaujanciai, l.super priemone daugeliu atveju! thumbup.gif
Atsakyti
Aš irdi užsigydžiau ti su tuo prškaliuku. Užgijo per du mėnesius , jau ir kita auskariuka persivėriau. thumbup.gif
Atsakyti
tik nesidurkit paradizej,savo kailyje patyriau... doh.gif
Atsakyti
as pirmadieni issiduriau nosyte smile.gif ir kazkaip nieko tokio man nesake nei purksti ir t.t.sake ir taip gerai gyja na siek tiek skauda dabar bet fainai biggrin.gif biski su peroksidu valausi biskuti ir viskas kaip seksis pasakysiu
Atsakyti
vasara paradizej duriausi nosyte ir kreivai pradure,tai zodziu teko uzsiaugint.... ;(
Atsakyti