Del paradizes ir as turiu savo nuomone. Pries metus buvau prasidurus, dariau viska pagal instrukcijas, kaip jie sake, valiau su spiritu, nesimaudziau, bet net praejus 6 men man vis tiek puliavo. Nors aplink paraudimu jokiu ir nebuvo, atrode graziai, bet va paspaudus ta skylute, puliavo. Na ir ka nuejau i ta pacia paradize, galvojau pasitarsiu, ka daryt, gal man ji is vis issiimti. Tai jie mane puole, kad as neteisingai priziuriu ir kategoriskai atsisake paziureti. Sake, kad as negalejau pas juos durtis, nes ju salone padarytas pirsingas gyja tik gerai. Kai parodziau ceki (net paciai keista, kad taip ilgai issaugojau) pradejo rekti, kad tu cekiu galima gatveje prisirinkti. Na zodziu visiski sarlatanai. Netgi pasiuliau sumoketi, kad pasiziuretu, bet jie mane tiesiog isvare. Taig taip jie savo klientus saugo.
Taigi nuejau i Kosmetologijos centra, pas dermatologe, kuri liepe issiverti auskara prirase vaistu ir gana greitai uzsigydziau. Dabar dar daznai pagalvoju, kaip vel noreciau auskariuko bamboje, bet va baisu...kad vel negis, be to nesinori uzsirauti ant neismaneliu
Kai as duriausi bamba man pasiule plauti su lindziu tirpalu ir jokiu budu jokio spirito. greitai uzgijo ir beveik nepuliavo. bet cia viskas nuo organizmo priklauso, vienom greiciau, kitom leciau gyja

Tjei, as 2 kartus duriausi bamba, ir abu kartus prasikankinau daugiau nei po metus laiko, bet kaip negijo, taip negijo. man abu kartus dure su sautuvu, kaip cia kazkas sake, gal del to. Bet jau 3 syki negaliu bandyti, nes ir taip randai liko.
siaip noreciau prasidurti liezuvi, bet sako labai dantim negerai, tai save stabdau.

Merginos,turiu klausimeli viena...jau seniai gundausi isigyti auskariuka bamboj...kiek zinau,galima ir savo atsinesti...o jei as turiu auksini, tai jis tinka??? ar turi but spec. metalo kazkokio???
Aš kai vėriausi į antakį,tai man sakė,kad su auksiniais ir sidabriniais neveria,nes jie DAŽNIAU sukelia alergiją,dažniau supūliuoja...Nors nelogiška man truputį,juk sidabras kaip tik naikina bakterijas(kažkur skaičiau),todėl nemanau,kad pūliuotų.Kadangi sugalvojau gan eksprontu,tai auskarą pirkau salone (med.metalo).Tik po pravėrimo buvo truputį paraudęs visas antakis,o jau kitą dieną nieko nebejaučiau.Žinoma,valant auskariuką,tai perštėjo,bet tik pačias skylutes.Nežianu kodėl salicilo spirito nerekomenduoja(man irgi sakė peroksidu tept),bet,manau,kad spiritas yra spiritas ir geriau dezinfekuoja,o peroksido nenaudojau,nes kažkaip nesinorėjo''nusiblukint''odą ir pačius antakio plaukelius(juk nori nenori jo patenka).Turiu auskarus ausyse(2 ir 5) ,bamboj ir paskutinis antaky ir visus su salicilo spiritu užsigydžiau.

QUOTE(eglincia @ 2006 09 22, 17:51)

Kai pasiskaiciau jusu pasisakymus apie Paradize, supratau, kad ne viena as buvau i tokia beda papuolusi. As bamba uzsigydziau tik po metu nuo pradurimo. Is uzgijo man tik tada kai nustojau naudoti ju siulyta kazkoki spiritini skysti ir isigijau tokio purskalo, kuris apie 16Lt kainuoja (tinka net ir burnos gleivinei gydyti). Jau visai buvau praradusi vilti ir maniau, kad reiks issiverti auskara, taciau isigijus ta purskala, galiu dziaugtis auskaru bamboje.

Aš jau metai auskarą turiu bamboj, tai ir dabar dar kartais papūliuoja
. Stengiuosi svarbiausia neužgauti, viskas tik pažemintu liemeniu.
Po procedūros sakė 2 savaites neiti į soliariumą, nesportuoti ir mėnesį vonioje neplaukioti. Taip ir dariau, dezinfekavau vandenilio peroksidu, kažkokiu tepaliuku, kurį davė kosmetologė, bet vis tiek kartais kraujuoja.
Pirmiausia įsivėriau gydomojo metalo auskarą, bet jis kabinosi visur, tai nusipirkau burbuliuką, o dabar vyras padovanojo auksinį, tai tikiuosi, kad problemos baigsis
Jau kartais noriu išsiverti, bet gaila, noriu labai to auskaro

Po procedūros sakė 2 savaites neiti į soliariumą, nesportuoti ir mėnesį vonioje neplaukioti. Taip ir dariau, dezinfekavau vandenilio peroksidu, kažkokiu tepaliuku, kurį davė kosmetologė, bet vis tiek kartais kraujuoja.
Pirmiausia įsivėriau gydomojo metalo auskarą, bet jis kabinosi visur, tai nusipirkau burbuliuką, o dabar vyras padovanojo auksinį, tai tikiuosi, kad problemos baigsis

Jau kartais noriu išsiverti, bet gaila, noriu labai to auskaro

as vakar prasiveriau auskara i bamba pirkau purskaliuka kaip jus valete?po kiek laiko ejot maudytis?kiek laiko vaiksciojot su pleistru nes nelabai ka zinau?

QUOTE(dira @ 2007 07 21, 19:07)
Aš jau metai auskarą turiu bamboj, tai ir dabar dar kartais papūliuoja
. Stengiuosi svarbiausia neužgauti, viskas tik pažemintu liemeniu.

Man irgi tas pats. Gal ir tau yra aktyvus koks nors stafilokokas ant odos, kuris sukelia pūliavimą? Aš vis gentomicino susileidžiu į tą skylutę, kur įvertas auskaras.
As jau 3 metai turiu bamboje ir kokie 4 men liezuviuke
. Bamba reikia labai priziureti, nes tai tokia vieta , kur kaupiasi daug bakteriju
. As is pat pradziu i diena po kokius 3 kartus valiau su vandenilio peroksidu, ir tepiau aplink spiritu. Tai nei puliavo, nei slapiavo skylute. Dar kosmetologe liepe nusipirkt kazkokio tepalo, jis kaip vazelinas toks, bet man nieko nepadejo manau
. O kokiu poru savaiciu prausiausi tik duse, su pleistriuku kuris nepraleidzia vandens. Po to vietoj gydomojo plieno auskaro, isiveriau sidabrini, tai visai liuks buvo
. Zinau, kad dar nuo metu laiko priklauso kaip ten gyja. Geriausia yra vertis pavasari, nes lengviausi uzgydyti galima. O liezuvyje, tai reikejo truputi pasikankinti, bet dabar viskas tvarkoj.
.