as jau siandien vaziuosiu antra karta durti zavo bambizo, pirmaji karta su ju patarimais neuzgijo, dabar jau zinau kaip priziuresiu. Tai vat miargos, laikykit kumscius, nor ir antras kartas, bet turbut irgi bus skausmingas

QUOTE(BloodyMary @ 2005 07 13, 14:50)
as paradizeje pries 3 metus sumokejau 70 Lt, kaina priklauso nuo to, koki auskara nori isiverti (aisku gali ir savo atsinesti). mano buvo pats paprasciausias, be akuciu 

Man tai privacioj ligoninej vere plastines chirurgijos daktaras uz 80lt. Cia be auskaro, o auskara pirkau pati aukso amziuj uz 21lt. Na brangiau sumokejau, bet kai vere toks geras (ta prasme pofesionalus) daktaras, tai tikrai negaila. Tas pats (pries veriant auskara) man ir apgama isoperavo. Ir ji pora sykiu maciau per TV (per TVpagalba ir kazkokia gyvenimo budo laida)

QUOTE(winterlady @ 2005 07 19, 18:59)
Man tai privacioj ligoninej vere plastines chirurgijos daktaras uz 80lt. Cia be auskaro, o auskara pirkau pati aukso amziuj uz 21lt. Na brangiau sumokejau, bet kai vere toks geras (ta prasme pofesionalus) daktaras, tai tikrai negaila. Tas pats (pries veriant auskara) man ir apgama isoperavo. Ir ji pora sykiu maciau per TV (per TVpagalba ir kazkokia gyvenimo budo laida) 

nu manau kad 80lt mokejai ne wie uz idurima, bet ir uz apgamo sipjowima... as weriausi kosmetiniam... sumokejau 60lt uz wiska.. ir nej puliuoja nej nieko... wiskas ok

QUOTE(krisstute @ 2005 07 19, 15:20)
O kodel man nerodo?
Kazkaip kur idejau pavaikslelius man kraunasi laaabai blogai, o kiti tinklapiai nieko. Gal ju serveris uzluzo

QUOTE(winterlady @ 2005 07 17, 19:07)
Ziurint kaip kam. Kitoms gali ir metus kol sugyja, del oragnizmo prisitaikymo. As tai savo bamba visiskai uzklijavus laikiau kokias 2,5 sav. Tik nuklijuodavau kelis syk per diena, kai reikedavo izdezinfekuoti, paskui vel uzklijuodavau. O po to nors ir be pleistro vistiek dezinfekuodavau karts nuo karto.
jetau... niekad neuzklijuociau.. brrr.

QUOTE(Aqwa @ 2005 07 19, 20:04)
nu manau kad 80lt mokejai ne wie uz idurima, bet ir uz apgamo sipjowima... as weriausi kosmetiniam... sumokejau 60lt uz wiska.. ir nej puliuoja nej nieko... wiskas ok 

Tu klysti tikrai tiek ten su visais nuskausminanciais (kur suleido) ir tikriausiai privacioj gal antkainius uzsideda

QUOTE(Aqwa @ 2005 07 19, 20:05)
Pas mane buvo visiskai sandaru, kad kol neuzgijo infekcija nepapultu. Bet kokius 2-3 sykius atklijuodavau per diena papurkst spec. skysciu dezinfekcijai. Ir buvo su spec. pleistais, kur tokie po operacijos (daug patogiau ir kliju ne tiek nuo jo prisitrina kaip nuo kitu)

Ir kas cia tokio uzklijuot? Juk ne burna ar akys, bamba ne gyvybiskai svarbus organas (jei taip galima pasakyt) Be to dar ne tokias zaizdutes uklijuoja panasiam laikui, tik ne kaip as, nenuklijuoja visa ta laiko tarpa.
Prasiduriau as antra karta. Brrr siandien tai skaudejo, nes po pirmo verimo buvo likes biski randelis, tai turejo i ji smeigti
Nu bet nieko sveika gyva. Auskaro liepe nejudinti, is medicininio metalo apvalia rinkute ivere. O kaip jus darot? Nejudinat? Purskaliuka nusipirksiu ta Bactine, kur Frosted Berry rekomendavo, nes pas mus tai cia tik su antibakteriniu muilu plauti liepia, o man jau aciu, trecia karta durt nenoriu, po tokio plovimo.Truks plis bet jau dabar tai turi uzgyti
Patarkit kas nors kaip man su purskaliuku elgtis? Prasiant tai sake tikrai nejudinti tos rinkutes....

Ne Prasiant o Prausiant

QUOTE(krisstute @ 2005 07 19, 21:22)
Prasiduriau as antra karta. Brrr siandien tai skaudejo, nes po pirmo verimo buvo likes biski randelis, tai turejo i ji smeigti
Nu bet nieko sveika gyva. Auskaro liepe nejudinti, is medicininio metalo apvalia rinkute ivere. O kaip jus darot? Nejudinat? Purskaliuka nusipirksiu ta Bactine, kur Frosted Berry rekomendavo, nes pas mus tai cia tik su antibakteriniu muilu plauti liepia, o man jau aciu, trecia karta durt nenoriu, po tokio plovimo.Truks plis bet jau dabar tai turi uzgyti
Patarkit kas nors kaip man su purskaliuku elgtis? Prasiant tai sake tikrai nejudinti tos rinkutes....

Kai man ivere, tai as judinau pastoviai... i virsu i apacia, auskaras tiesiog man slankiodavo...
Pursk 3kart dienoje ir viskas turetu susitvarkyti. Ir svarbiausiai po maudyniu arba po duso butinai nusausink pati auskara ir bamba, nes as kai to nezinojau tai man pastoviai puliavo, o va dabar galiu dziaugtis jau uzgyjusia bamba

Nu rupinuosi dabar tuo auskaru, kaip kokiu vaiku, ir ant pilvo nemiegu, nes rinke iverta tai skaudetu, ir su draugu nesigalineju nedurniuoju, kad neuzgautu.
Vakar vakare buvom isleke pasivaikscioti prie juros, kur ziauriai daug zmoniu, kaip basanaviciaus gatvej. Tai beveik visa laika laikiau ranka ant bliuskutes, kad tik kas i bambyza neatsirenktu. Atrodo, kas uzgautu tai kai paleisciau gerkle
Vat kokia mano prieziura. O siaip su tuo Bactine po duso purskiu ir nusausinu labai. Kaip liepet