Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(BloodyMary @ 2005 07 13, 14:50)
as paradizeje pries 3 metus sumokejau 70 Lt, kaina priklauso nuo to, koki auskara nori isiverti (aisku gali ir savo atsinesti). mano buvo pats paprasciausias, be akuciu smile.gif

O as Paradizej veriausi pries kokius 5 metus, tai mokejau 120 Lt. Auskariukas toks su melyna akute buvo smile.gif
Bet gijo tai labai ilgai, puse metu, puliavo labai, zodziu, prisikankinau...
Bet dabar be jo neisivaizduoju saves, be savo "bambauskario" jausciausi kazkaip nejaukiai, tarsi nuoga buciau biggrin.gif
Atsakyti
hmmm... schmoll.gif o kiek jus lajko lejdziate walymuj? ir kiek mazdaug rejketu? kokia butu dienos walymo ejga...? doh.gif
Atsakyti
Paradizėje dūrimas 20lt man kainavo o už auskariuką su balta akute mokėti teko 100lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqwa @ 2005 07 15, 15:35)
hmmm... schmoll.gif  o kiek jus lajko lejdziate walymuj? ir kiek mazdaug rejketu? kokia butu dienos walymo ejga...? doh.gif

Rugpjucio pabaigoje jau bus metai, kaip turiu auskariuka bamboj mirksiukas.gif
Tai kokius 7menesius man puliavo ir vis puliavo, tai galvojau nebesugis niekada. Taciau supratau viena klaida, kuria dariau ir nieks man nebuvo pasakes, kad taip negalima daryti. Ogi as issimaudziusi bambutes nenuvalydavau t.y. nenusausindavau, kai pradejau nusausinti viskas nusitvarke, tai nuvalydavau auskaro koteli, kad jis butu sausas ir tada viskas susitvarke. O siaip valymo eiga tai elementari, kiekviena diena po 2-3 kartus valyti su dezinfekuojanciomis priemonemis ir viskas bus thumbup.gif O jei pradeda puliuoti, tada jau reikia visokius tepaliukus vartoti, kad numalsintu puliavima ir patinima. 4u.gif
Atsakyti
fju. aciu diewuj man dar nepuliuoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqwa @ 2005 07 16, 13:35)
fju. aciu diewuj man dar nepuliuoja... smile.gif

o kelinta diena auskaras ivertas ?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 07 16, 13:40)
o kelinta diena auskaras ivertas ?

pirmadieni bus2 saw. ka dar gali puliuot??? schmoll.gif ar jau praejau puliawimo meta?
Atsakyti
QUOTE(Aqwa @ 2005 07 16, 16:59)
pirmadieni bus2  saw. ka dar gali puliuot??? schmoll.gif  ar jau praejau puliawimo meta?

Zinoma, kad dar gali supuliuoti, nors cia kiekvienam individualiai. Kitoms buna ir po menesio ir po keliu ir po keletos supuliuoja, tad svarbu kasdien priziureti, kol galutinai sugis, nes kaip zinia skylutes ilgis 12mm., per menesi sugyja 1mm. taigi... Gali atrodyti, kad jau sugyja o bus like tarkim 2mm. paciame viduriuke, o sonuose atrodys, kad jau sugyja ir tada nustosi priziurejusi ir bakst tau supuliuos, taigi geriau kruopsciai priziureti, negu paskui kankintis su puliuojancia skylute... 4u.gif
Atsakyti
Ziurint kaip kam. Kitoms gali ir metus kol sugyja, del oragnizmo prisitaikymo. As tai savo bamba visiskai uzklijavus laikiau kokias 2,5 sav. Tik nuklijuodavau kelis syk per diena, kai reikedavo izdezinfekuoti, paskui vel uzklijuodavau. O po to nors ir be pleistro vistiek dezinfekuodavau karts nuo karto.
Atsakyti
Stai cia mano auskaras bamboje
Atsakyti
Veriausi ligonineje. Skausmo sakyciau visai nebuvo. Ploviau vandenilio peroksidu, karta i savaite salicilo spiritu. Savaite po perdurimo ta pati gydytoja pakeite auskara. Sugijo per 4 sav.
Sesuo veresi kosmetiniame kabinete pas sesute turincia tai procedurai licenzija - persidurusi sake, kad daugiau niekada gyvenime - jai apie 20 min. bade (man - gal per 2 sek. perdure!). Ejusi kartu drauge, sake, kad niekada nesidurs bambos i seses "kancias" prisiziurejusi. Sesei gijo apie puse metu su pertraukomis vis papuliuodama.
Ir dar: as mokejau 13 Lt, o sese 60 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 18 liepos 2005 - 14:53
QUOTE(winterlady @ 2005 07 17, 19:22)

O kodel man nerodo?
Atsakyti