Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro apatija nėštumo metu

Ačiū visoms pasisakiusioms. Naudingos visokios nuomonės, tad įdomu paskaityti kaip kiekviena matot situaciją iš šono. Ta versija, kad galbūt vyrui nėščia moteris yra aseksuali, tikrai galima, bet faktas, kad ir draugiškai jis su manim nebebendrauja, nesidomi mano savijauta, baigėsi daug rutininių dalykų kaip išeinant/grįžus pabučiuoti, dienos eigoje susiskambinti, planuoti laisvadienius kartu ir t.t. Tad tai tik įrodymas, kad viskas tikrai blogai, tik neaišku tikrosios priežastys.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 19, 23:33)
Dabar darykite viska, kas gerai jums ir maziukui. Jusu emocine gerove dabar yra prioritetas. Visa kita palauks.

Atrodo sunku, bet imanoma sau viduje pasakyti, kad dabar yra blogai ir bus dar kuri laika, bet as priimu tai kaip laikina situacija ir del jos neisterikuoju, nezliumbiu. Pabandykit.  4u.gif

As tai manau, kad draugas jusu sieke, o dabar jau uzkariauta, tam tikra prasme nuo jo priklausoma.

Labai Jums ačiū, kartoju sau tai kasdien. Dabar mažiukas pats svarbiausias ir mano vienintelis noras, kad jis jaustųsi ramus bei saugus po mano kiautu 4u.gif

Man irgi atrodo realiausia ši versija, jis dabar turbūt jaučia viską paėmęs į savo rankas unsure.gif

QUOTE(emiss @ 2018 08 20, 12:48)
Tu nusirenk nuoga ir atejus vakare ant jo tiesiog uzlipk

Kiek inicijuoju, neskaitant to pirmojo, kuris iššaukė tolimesnius kivirčus, visus kitus kartus, viskas išsirutulioja kaip buvę po senovei. Bet visad meilikaut, lįst pradedu aš. Jis nei karto jau per daugiau nei du mėnesius. Ir tas mano lindimas, mane žlugdyt pradėjo, jaučiuosi kaip kokia prievartautoja, kad visad aš pradedu, užvedu ir t.t. Nors eigoj tikrai viskas būna ok ir jis stengiasi dėl manęs, bet pats tas jausmas, kad va jei noriu, tai turiu lipti.... Tarsi man vienai to reikia.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 20, 13:05)
O jus nebandet paprasto dalyko nuosirdaus pokalbio?viska issakyti jam, ka cia suraset, kaip jauciates, kodel jis taip elgiasi, kas konkreciai jam nepatinka, ar ji tokie santykiai tenkina ir t.t.

Taip, bandžiau daug kartų, bet visad jo atsakymai tokie ciniški, pilni ironijos. Tada sakau, kad noriu jo nuoširdumo, atvirumo, tai užsipuola, kad noriu jį robotu padaryt, kuris net atsakinėtų pagal mane. O aš to nuoširdumo prašau tik dėl to, kad pažinodama žmogų ir girdėdama jo cinizmą, akivaizdžiai suvokiu, kad jis tik bando apžaisti tiesą, paironizuodamas ir pan. Tuomet galiausiai susikivirčijam ir tada jau ir aš turiu ką pasisakyt... Na man be proto skaudu ir liūdna, kad svaigo kaip nori leliuko, per Naujuosiuos, šaudant fejerverkams, man į ausį kuždėjo, kad duok Dieve, kad kitais Naujaisiais jau būtume trise ir, kai svajonės pildosi, galiausiai jis to nevertina. Tad iki tam tikros ribos aš rami, bandau kalbėt švelniai, o po to įsiplieskiu ir taip pat viską išsakau. Užsisukęs ratas

QUOTE(Rugily @ 2018 08 20, 21:58)
<p>Laba, </p><p>Buvo kazkiek ir mum taip smile.gif Vyras nebenorejo myletis nestumo metu, tai dareme daug maziau. Buvo ir visokiu pykciu, verkimu.

Vėliau viskas susitvarkė ir gyvenat laimingai? 4u.gif Tikrai nesu viena, turiu nuostabią šeimą, drauges, draugus, kurie, žinau, mane palaikys ir neleis vienai eiti iš proto, bet tuo pačiu taip nesinori tėvams naštos sukelti, o draugai vis tiek yra draugai... Man turbūt kaip mažai mergaitei dar sunku pripažinti, kad svajonės kartais subliūkšta kaip muilo burbulai unsure.gif ir dar tai, kad tiek įrodinėjau visiems, kad va dabar tikrai mes laimingi ir galiausiai reiktų pripažinti, kad finito..... net pačiai sau dar sunku tai pripažinti

Tik guodžiu save, kad kūdikis pakeliui ir, tikiu, jis man suteiks stiprrybės wub.gif Suvokiu, kad jei su vyru nebūsiu laiminga, tai anksčiau ar vėliau vis tiek reiks išsiskirti.
Atsakyti

turi kitą ir tiek

Atsakyti

Gal netgi galvoja: "Koks durnas buvau, kad mečiau žmoną dėl šitos raganos..."

Atsakyti

Matosi, kad protinga moteris esate. Gyvenkite dabar sau. As jusu vietoje vyrui nesimeilinciau, aplink nesokineciau ir nekalbinciau. Pabandet, o jei jis nenori - nereikia. As manau jis jauciasi padeties seimininkas dabar, galvoja, kad jus neturite kur detis. O jus uzsiimkite savimi, sau miela veikla. Lai jis sau buna. Tegul nemano, kad jis ponas jums reikalingas kaip koks oras :D. Atslinks pats pamates jusu laisve, o jei ne, tai tikrai jusu nevertas. 

Atsakyti

per Naujuosiuos, šaudant fejerverkams, man į ausį kuždėjo, kad duok Dieve, kad kitais Naujaisiais jau būtume trise ir, kai svajonės pildosi, galiausiai jis to nevertina.

Gal jis taip buvima tryse ir isivaizduoja. Jis ironiskus komentarus meto, o moteris su pilvu snekina ji vargsuti , namais rupinasi. Is jusu istorijos nuo pat pradziu jis nekaip atrodo. 

Jo perdetas pavydas isvis yra labai blogas zenklas. 

Atsakyti
QUOTE(Bruneraa @ 2018 08 21, 00:07)
Na man be proto skaudu ir liūdna, kad svaigo kaip nori leliuko, per Naujuosiuos, šaudant fejerverkams, man į ausį kuždėjo, kad duok Dieve, kad kitais Naujaisiais jau būtume trise ir, kai svajonės pildosi, galiausiai jis to nevertina. Tad iki tam tikros ribos aš rami, bandau kalbėt švelniai, o po to įsiplieskiu ir taip pat viską išsakau. Užsisukęs ratas

Bet tai koks... šunsnukis čia žodis netinka, nes įžeistų nieko nekaltus šuniukus. Bjaurastis ir tiek. Parazituojantis.
Nemanau, kad jum į gerą su juo likti. Gal atsitokėtų tuščias spintas radęs? Ar galėtumėte pas tėvus, gimines išsikelti iki gimdymo?
Atsakyti

Bet šiaip nesakykit, mes gi nėščios iš tikro virstam kitais žmonėmis. Mums visko baisu, jaučiamės nesaugios, vienišiausios pasaulyje, konfliktuojam lygioj vietoj - ir taip būna netgi toms, kurios turi fantastiškiausius ir rūpestingiausius vyrus. O nebrendylos, tokie kaip autorės diedelis, to ir neatlaiko.

Man tai čia dar religinis aspektas labai įdomus. Diedas bažnyčioj ženotas (ar visgi anuliavo ir tą santuoką?), bet abu vaikšto į bažnyčią, ir autorė Dievui dėkojo, kad turi sugyventinį, kitos moters vyrą. O kaip ten su svetimų vyrų negeidimu  :hmm: ? Niekas čia nesikerta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsnotoji_Pelėda: 21 rugpjūčio 2018 - 08:39
QUOTE(Liepsnotoji_Pelėda @ 2018 08 21, 09:33)
<p>Bet šiaip nesakykit, mes gi nėščios iš tikro virstam kitais žmonėmis. Mums visko baisu, jaučiamės nesaugios, vienišiausios pasaulyje, konfliktuojam lygioj vietoj - ir taip būna netgi toms, kurios turi fantastiškiausius ir rūpestingiausius vyrus. O nebrendylos, tokie kaip autorės diedelis, to ir neatlaiko.</p>
<p> </p>
<p>Man tai čia dar religinis aspektas labai įdomus. Diedas bažnyčioj ženotas (ar visgi anuliavo ir tą santuoką?), bet abu vaikšto į bažnyčią, ir autorė Dievui dėkojo, kad turi sugyventinį, kitos moters vyrą. O kaip ten su svetimų vyrų negeidimu  hmm.gif ? Niekas čia nesikerta?</p>

Tai kad vyras nenormalus buvo dar iki jos nestum9, ka tada sitoj vietoj apkaltint?
Man jis panasus i despota is pasakojimu. Tos jausmu karuseles, kur viena diena bliauni ir sirdi drasko, o jau kita euforijoj visa, nieko gero nenesa. Tai tik emocinis nestabilumas, nuo kurio reikia begti. Santykiai turi nest ramybe. Bet autore irgi nestabili, jeigu vis palieka ir vis grizta. Labiausiai gaila, kai tokie nepakankamai saugosi nuo niekuo nekaltu vaiku atejimo i si pasauli. I toki balagana.
Atsakyti
QUOTE(Bruneraa @ 2018 08 21, 00:07)
Taip, bandžiau daug kartų, bet visad jo atsakymai tokie ciniški, pilni ironijos. Tada sakau, kad noriu jo nuoširdumo, atvirumo, tai užsipuola, kad noriu jį robotu padaryt, kuris net atsakinėtų pagal mane. O aš to nuoširdumo prašau tik dėl to, kad pažinodama žmogų ir girdėdama jo cinizmą, akivaizdžiai suvokiu, kad jis tik bando apžaisti tiesą, paironizuodamas ir pan. Tuomet galiausiai susikivirčijam ir tada jau ir aš turiu ką pasisakyt... Na man be proto skaudu ir liūdna, kad svaigo kaip nori leliuko, per Naujuosiuos, šaudant fejerverkams, man į ausį kuždėjo, kad duok Dieve, kad kitais Naujaisiais jau būtume trise ir, kai svajonės pildosi, galiausiai jis to nevertina. Tad iki tam tikros ribos aš rami, bandau kalbėt švelniai, o po to įsiplieskiu ir taip pat viską išsakau. Užsisukęs ratas

Ar gali buti, akd del hormonu ju sduag jautresne?ar gali buti, kad nera ti ejo atsakymai tokie ciniski? arba gal ne tokius klausimsu uzduodat?jusu klausimai ne ciniski?

NU tai ir busit 3, ar jis sake,kad svajoja jus laiminga padaryti? Pavydejo jusu visa gyvenima,dabar jau turi jis laimingas, jo svajones pildosi, ar sake, kad jusu svajone spildys? Vyras, kuris prisiima atsakomybe uz moteri ja VEDA, jus SUSITUOKE? Ar jis bent issiskyres?

kas konkreciai negerai jums? sekso, kad nera? tai zinokit tik i sveikata ir jums ir maziulylui tai. O demesio,kad truksta, tai daznai tap buna seimiiniam gyvenime, romantika baigiasi, prasideda buitis, kad sita iveikt reikia padirbti abiem. Jus gal neklausinekti jo nieko ,o aiskai,be emociju dideliu pasakyki kaip jauciates, tiksliai be puolimo. O geriausia is vis ji ignoruokit kuri laika, susiraskit savu uzsiemimu, yra gi grupiu nesciom jogos visokios ir t.t. palikti ta vyra ramybei. mirksiukas.gif
Papildyta:
<p>Bet šiaip nesakykit, mes gi nėščios iš tikro virstam kitais žmonėmis. Mums visko baisu, jaučiamės nesaugios, vienišiausios pasaulyje, konfliktuojam lygioj vietoj - ir taip būna netgi toms, kurios turi fantastiškiausius ir rūpestingiausius vyrus. O nebrendylos, tokie kaip autorės diedelis, to ir neatlaiko.</p>
<p> </p>
<p>Man tai čia dar religinis aspektas labai įdomus. Diedas bažnyčioj ženotas (ar visgi anuliavo ir tą santuoką?), bet abu vaikšto į bažnyčią, ir autorė Dievui dėkojo, kad turi sugyventinį, kitos moters vyrą. O kaip ten su svetimų vyrų negeidimu  hmm.gif ? Niekas čia nesikerta?</p>

tikrai taip.

nu kas jums anuliuios santuoka, nera jokiu anuliaciju baznycioje biggrin.gif Galima pripazint negaliojancia, bet tai kokiu pagrindu? kaip surpantu ir vaikai yra is pirmos santuokos, o ji gal ir tebesitesia ar issiskyres vyras, man irgi tas idomu? Pora planuoja vaikus ir vyras net nepasipirses ar ka praleidau? nu kodel merginos taip elgiasi..... doh.gif
Atsakyti

nu kas jums anuliuios santuoka, nera jokiu anuliaciju baznycioje biggrin.gifGalima pripazint negaliojancia, bet tai kokiu pagrindu? kaip surpantu ir vaikai yra is pirmos santuokos, o ji gal ir tebesitesia ar issiskyres vyras, man irgi tas idomu? Pora planuoja vaikus ir vyras net nepasipirses ar ka praleidau? nu kodel merginos taip elgiasi..... doh.gif

A, em... atleiskit nekrikštui, nesusigaudau sąvokose :)

Bet man taip smalsu, kaip žmonės būna katalikais su išlygom. Katalikai, bet gyvena susimetę. Katalikai, bet tuokiasi bažnyčioj jau turėdami nesantuokinių vaikų. Čia va dar geriau - katalikė, o ima svetimą vyrą ir su juo nuodėmėj gyvena, ir dar Dievui už tai dėkoja. Tai kaip vat tiems žmonėms visa tai dera tarpusavy?

Na bet čia ne į temą jau...

Diedas netikęs, tatai aišku. Ir autorei iš pat pradžių buvo aišku, bet ji pasirinko kas svarbiau - aistrą. Dabar teks prisivirtą košę srėbt ir tiek. Visiems mums tenka.

Atsakyti
<p> </p>

na ir kas? ką jis vakar gimęs, nežino kad pirštais nespragtelės ir tėvu netaps? ilgas ir sunkus kelias turi būti nueitas, kad tėvu taptų. Kiti vyrai kadrilius apie nėščias moteris šoka, braškių sausio mėnesį vidury nakties ieško, o čia...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 21, 10:46)
Bet autore irgi nestabili, jeigu vis palieka ir vis grizta. Labiausiai gaila, kai tokie nepakankamai saugosi nuo niekuo nekaltu vaiku atejimo i si pasauli. I toki balagana.

tai va, tokie neturėtų vaikų turėti, nes dar vienas toks išaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsnotoji_Pelėda @ 2018 08 21, 14:42)
A, em... atleiskit nekrikštui, nesusigaudau sąvokose smile.gif</p><p>Bet man taip smalsu, kaip žmonės būna katalikais su išlygom. Katalikai, bet gyvena susimetę. Katalikai, bet tuokiasi bažnyčioj jau turėdami nesantuokinių vaikų. Čia va dar geriau - katalikė, o ima svetimą vyrą ir su juo nuodėmėj gyvena, ir dar Dievui už tai dėkoja. Tai kaip vat tiems žmonėms visa tai dera tarpusavy?</p><p>Na bet čia ne į temą jau...</p><p>Diedas netikęs, tatai aišku. Ir autorei iš pat pradžių buvo aišku, bet ji pasirinko kas svarbiau - aistrą. Dabar teks prisivirtą košę srėbt ir tiek. Visiems mums tenka.</p>

o autore praktikuojanti katalike?
Atsakyti