Sveikos mamytės būsimos ir esamos...
Labas!
Na,ir kaip jautiesi siandien?
As siandien visai blogai.....Tas wc reikalas davede mane....Vaisius valgau,jogurtus,sriubas,kad tik lengviau butu.Siandien visai jegu neturiu....na ir aisku nuotaikos.Uzejau i vaistine,bet ten pabijojo kazka parduoti.Reikia eiti pas gyd.patarimo ieskot...
jaučiuosi suvažinėta!!! Gerklę tikrai turiu, sąnarius irgi, nosį irgi...Dar pilvą turiu, nes jį žemyn tempia už tat ir jaučiu... čia tai ką skauda, o visa kita nejsučiu...tai yal dar vietoj...
Bilietenis, gulimas režimas namuose!!! Pasak, daktarės!!!
Eik pas daktarę vis dėlto tam jos ir yra... o daktarės nr neturi paskambint...
Ar tik pas mus privačiam, kai sužinojau esant nėščia iškart įgrūdo tel. Nr ir liepė pirmiausia skambink jei kas...
Nepergyvenk, mažiukui viskas bus gerai. Tai jei geri vaikišką APPAP, tai mažai jo, todėl ir kyla tempa toliau. reikia arba suaugusiems gert arba paracetamolį, jo galima kas 4-6 val net gerti. Plauk nosį su jūros vandeniu, lašink lašus, nes gi jie vietiškai veikia. O taip pat yra sinupret jei užgulta nosis homeopatiniai vaistukai.
Aš sirgus gripu 8 nėštumo savaitę su antra dukra ir 9savaitę rotu, gimė sveika pana. Gydytoja sakė, kad iki 12os savaičių jei sergi tai gali nustot vystytis, bet komplikacijų nebūna. O po 12os savaičių jau nėr baisu.
O šiaip jei sergi gripu per epidemijas vertėtų skiepytis...
Sveikatėlės 
Lietuvoje yra Forlax milteliai juos geri ir suminkštėja viduriai, tikrai galima nėščioms. Galima su klizmutėm padėt sau. Nors man labiau patinka Eva-q žvakutės, nei pvz mikrolax. Tik aišku tas laikina pagalba. Ar bandei ryte ant tuščio skrandžio aliejaus šaukštą? o tada porą puodų šilto vandens ;)
Leido tik paracetamolį man...Nuo gerklės skausmo isla, ir sinupretą reikalui esant!
Jei padėtis blogės duos antibiotiko kur galima nėščioms!!!
O dėl leliuko sakė!!! Viskas gerai bus jeigu liga nenusileis žemyn! Sakė tikrai užkirsim kelią visom komplikacijom!!!
Dabar nervai gali pakenkti labiau nei liga...Lyg nesupranta, kad aš iš vis retai sergu!!!besilaukdama, gal nuo sezono prikoauso,tik 2 -aja ligoninėj dėl gresiančio gulėjau: daugiau nieko nieko nebuvo!!! O prisiskaičius dieve neduok!!! Tai kaip baisu...
P.s. jau net vyras vakar rėkė ant manęs!!!sakė trečia vakarą verkti???
Tai ką sakau man džiaugtis, kad gims vaikiukas kol sergantis!! Sakė pasigydik daktarė sakė, kad viskas bus gerai...
O vakarais paskutiniaųs man silpniau juda...užvtat baisu man...
Nžn gal reikėjo skiepytis...bet man net nesiūlė!!!Nes per kokius tris metus manęs ji net nematė... aš sirgti nemėgstu!!!
Šiandien naktį ir mažoji jau susirgo!!!