Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

O jūs nenorėtumėt persikelti pvz į messengerį ? Bent man ten žymiai patogesnė erdvė.

Atsakyti
Noriu jungtis bigsmile.gif nedrasiai, kol kas 4u.gif
Atsakyti

Noriu jungtis bigsmile.gifnedrasiai, kol kas 4u.gif

Finy, smagu cia tave matyti. Persikelei is planuojanciu temukes? As irgi is ten, tik nika pasikeitusi (GintareZu).

Atsakyti
Orchideja, o kaip smagu. Tai kur dingusi buvai? rolleyes.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad man kabinasi pūslės uždegimas  :unsure:  taip maudena pilvą, bet ne taip, kaip visada; toks ne mm maudenimas. Kažkoks kitoks  :hmm:  man su pūsle amžiais bėdos, tai labai nenustebau, bet visada tik rimti vaistai padėdavo. Varau dabar pirktis spanguolių, bet gal turit dar kokių patarimų?  :blink:​ 

Atsakyti

O jūs nenorėtumėt persikelti pvz į messengerį ? Bent man ten žymiai patogesnė erdvė.

Messengery manau labai sunku bus sugaudyt pokalbį :) čia perskaitai viską ir kiekvienai atskirai gali atsakyti, o messengery praleisi dalį pokalbių ir viskas :) ir informaciją sugaudyt būtų sunku, visvien manau nėštumo eigoj pokalbiai bus platesni ir ilgesni :)

Atsakyti

Orchideja, o kaip smagu. Tai kur dingusi buvai? rolleyes.gif

Aj buvau nuleidus rankas ir nieko jau nesitikejom. Sakem su vyru bus kaip bus. Ir va tau, kad nori, zirniukas prikibo kai to maziausiai tikejomes  :yahoo: 

Man atrodo, kad man kabinasi pūslės uždegimas  :unsure:  taip maudena pilvą, bet ne taip, kaip visada; toks ne mm maudenimas. Kažkoks kitoks  :hmm:  man su pūsle amžiais bėdos, tai labai nenustebau, bet visada tik rimti vaistai padėdavo. Varau dabar pirktis spanguolių, bet gal turit dar kokių patarimų?  :blink:​ 

Mano irgi pastovi beda su pusle. Man urinal akut spanguoliu tabletes padedavo, jei neklystu jos zolelines. As 6men nescia budama geriau jas, bet reikia pasitikslinti.

Sveikatytes, britkus reikalas :4u: 

Atsakyti

Kaip jūs visos? Aš šiandien miegot ujuj kaip noriu. 

Aj buvau nuleidus rankas ir nieko jau nesitikejom. Sakem su vyru bus kaip bus. Ir va tau, kad nori, zirniukas prikibo kai to maziausiai tikejomes  :yahoo:

Mano irgi pastovi beda su pusle. Man urinal akut spanguoliu tabletes padedavo, jei neklystu jos zolelines. As 6men nescia budama geriau jas, bet reikia pasitikslinti.

Sveikatytes, britkus reikalas :4u:

Tikrai, kad britkus  :unsure:  įprastai gerdavau furdadininą, nes tos spanguolės nelabai man padėdavo. Bet dabar nuėjau į vaistinę spanguolių ekstrakto nusipirkt, eina sau, 20eur sumokèjau. Čia vokietijoj  :blink: 

pagersiu kol kas jas, skysčių geriu kail kupranugaris irgi :D poryt pagaliau pas ginę pirmam kartui, tai sakysiu, kad uždegimas kimba, gal rekomenduos kažką stipresnio. Baisu labai del beibio ir kad nepereitų į inkstus  :huh2: 

Atsakyti
Orchideja, va kaip sauniai gavosi smile.gif as irgi su men labai nesitikejau, nes sirgau, antibiotikus geriau smile.gif o veliau dar ir pabaliavojau biggrin.gif
Man nuo pusles gelbeja tik naminiai vaistai mirksiukas.gif
Atsakyti

O as siandien nusnaudziau posma vakare ir vistiek dar miegociau  :D  Nu niekaip nedingsta tas mieguistumas ir padtovis nuovargis, net tada kai nieko neveikiu  :D 

Siandien gyva tik siltom bandelem su cinamonu ir pienu :unsure:​ 

Atsakyti

Orchideja, va kaip sauniai gavosi smile.gifas irgi su men labai nesitikejau, nes sirgau, antibiotikus geriau smile.gifo veliau dar ir pabaliavojau biggrin.gif
Man nuo pusles gelbeja tik naminiai vaistai mirksiukas.gif

Kokie naminiai vaistai? :)

O as siandien nusnaudziau posma vakare ir vistiek dar miegociau  :D  Nu niekaip nedingsta tas mieguistumas ir padtovis nuovargis, net tada kai nieko neveikiu  :D

Siandien gyva tik siltom bandelem su cinamonu ir pienu :unsure:​ 

Ooooooh, bandelės su cinamonu.. skamba dieviškai! Taip traukia ant bulkų visokių, negaliu :D kapojau šiandien šokoladinį keksą su pienu :D

kiekvieną dieną toks nuovargis ir mieguistumas kankina? :)

Atsakyti

Kokie naminiai vaistai? :)

Ooooooh, bandelės su cinamonu.. skamba dieviškai! Taip traukia ant bulkų visokių, negaliu :D kapojau šiandien šokoladinį keksą su pienu :D

kiekvieną dieną toks nuovargis ir mieguistumas kankina? :)

Kiekviena diena tokia  :oh:  prie viso to uzkieteja viduriai  :( 

O vyras vakar kai apkabinau sako: tavo nuotaika kaip Airijos orai (5min lyja, po 5min saule sviecia) :lol:​ 

Atsakyti