O jūs nenorėtumėt persikelti pvz į messengerį ? Bent man ten žymiai patogesnė erdvė.

Noriu jungtis
nedrasiai, kol kas
Finy, smagu cia tave matyti. Persikelei is planuojanciu temukes? As irgi is ten, tik nika pasikeitusi (GintareZu).

Man atrodo, kad man kabinasi pūslės uždegimas taip maudena pilvą, bet ne taip, kaip visada; toks ne mm maudenimas. Kažkoks kitoks
man su pūsle amžiais bėdos, tai labai nenustebau, bet visada tik rimti vaistai padėdavo. Varau dabar pirktis spanguolių, bet gal turit dar kokių patarimų?
O jūs nenorėtumėt persikelti pvz į messengerį ? Bent man ten žymiai patogesnė erdvė.
Messengery manau labai sunku bus sugaudyt pokalbį čia perskaitai viską ir kiekvienai atskirai gali atsakyti, o messengery praleisi dalį pokalbių ir viskas
ir informaciją sugaudyt būtų sunku, visvien manau nėštumo eigoj pokalbiai bus platesni ir ilgesni
Orchideja, o kaip smagu. Tai kur dingusi buvai?
Aj buvau nuleidus rankas ir nieko jau nesitikejom. Sakem su vyru bus kaip bus. Ir va tau, kad nori, zirniukas prikibo kai to maziausiai tikejomes
Man atrodo, kad man kabinasi pūslės uždegimas
taip maudena pilvą, bet ne taip, kaip visada; toks ne mm maudenimas. Kažkoks kitoks
man su pūsle amžiais bėdos, tai labai nenustebau, bet visada tik rimti vaistai padėdavo. Varau dabar pirktis spanguolių, bet gal turit dar kokių patarimų?
Mano irgi pastovi beda su pusle. Man urinal akut spanguoliu tabletes padedavo, jei neklystu jos zolelines. As 6men nescia budama geriau jas, bet reikia pasitikslinti.
Sveikatytes, britkus reikalas
Kaip jūs visos? Aš šiandien miegot ujuj kaip noriu.
Aj buvau nuleidus rankas ir nieko jau nesitikejom. Sakem su vyru bus kaip bus. Ir va tau, kad nori, zirniukas prikibo kai to maziausiai tikejomes
Mano irgi pastovi beda su pusle. Man urinal akut spanguoliu tabletes padedavo, jei neklystu jos zolelines. As 6men nescia budama geriau jas, bet reikia pasitikslinti.
Sveikatytes, britkus reikalas
Tikrai, kad britkus įprastai gerdavau furdadininą, nes tos spanguolės nelabai man padėdavo. Bet dabar nuėjau į vaistinę spanguolių ekstrakto nusipirkt, eina sau, 20eur sumokèjau. Čia vokietijoj
pagersiu kol kas jas, skysčių geriu kail kupranugaris irgi poryt pagaliau pas ginę pirmam kartui, tai sakysiu, kad uždegimas kimba, gal rekomenduos kažką stipresnio. Baisu labai del beibio ir kad nepereitų į inkstus

Man nuo pusles gelbeja tik naminiai vaistai

O as siandien nusnaudziau posma vakare ir vistiek dar miegociau Nu niekaip nedingsta tas mieguistumas ir padtovis nuovargis, net tada kai nieko neveikiu
Siandien gyva tik siltom bandelem su cinamonu ir pienu
Orchideja, va kaip sauniai gavosi
as irgi su men labai nesitikejau, nes sirgau, antibiotikus geriau
o veliau dar ir pabaliavojau
Man nuo pusles gelbeja tik naminiai vaistai
Kokie naminiai vaistai?
O as siandien nusnaudziau posma vakare ir vistiek dar miegociau
Nu niekaip nedingsta tas mieguistumas ir padtovis nuovargis, net tada kai nieko neveikiu
Siandien gyva tik siltom bandelem su cinamonu ir pienu
Ooooooh, bandelės su cinamonu.. skamba dieviškai! Taip traukia ant bulkų visokių, negaliu kapojau šiandien šokoladinį keksą su pienu
kiekvieną dieną toks nuovargis ir mieguistumas kankina?
Kokie naminiai vaistai?
Ooooooh, bandelės su cinamonu.. skamba dieviškai! Taip traukia ant bulkų visokių, negaliu
kapojau šiandien šokoladinį keksą su pienu
kiekvieną dieną toks nuovargis ir mieguistumas kankina?
Kiekviena diena tokia prie viso to uzkieteja viduriai
O vyras vakar kai apkabinau sako: tavo nuotaika kaip Airijos orai (5min lyja, po 5min saule sviecia)