Plius galima kokiu kadagio uogu imest

Kiekviena diena tokia
prie viso to uzkieteja viduriai
O vyras vakar kai apkabinau sako: tavo nuotaika kaip Airijos orai (5min lyja, po 5min saule sviecia)
Teeeip, su nuotaikom tai tikrai, sunku tiem vyram irgi, reikia kantrybės
Pastebėjau ir aš, kad daug rečiau į wc einu.. nusipirkau kivių, sako šiek tiek padeda
Aquabona, vaistai me patys skaniausi, taciau ir kuo toliau tuo sunkiau gaunami. Verdama arbata is dziovintos kiaules pusles. Po pirmo puodelio jau jauciamas pagerejimas. Jokie vaistai nera dave man tokio efekto. Tai viso 2-3 puodelius isgerus baigias ligos
Ojèj, net neįsivaizduoju kur gaut tokį dalyką
Aquabona, vaistai me patys skaniausi, taciau ir kuo toliau tuo sunkiau gaunami. Verdama arbata is dziovintos kiaules pusles. Po pirmo puodelio jau jauciamas pagerejimas. Jokie vaistai nera dave man tokio efekto. Tai viso 2-3 puodelius isgerus baigias ligos
Skamba siaubingai o jei vis sunkiau gaut, nebus taip, kad ne be priežasties ?
Mano pirmas pasimatymas jau rytoooj
Skamba siaubingai
o jei vis sunkiau gaut, nebus taip, kad ne be priežasties ?
Aha, galvojau kokia bjauri arbata bus
Patikekit, kai rimtas uzdegimas ne taip jau ir baisu buna
o sunku gaut nes reik kiaule pjaut, arba rast kas pjauna
Nu kol kas lyg gelbėja spanguolės ir tonos skysčių ryt bandysiu jau gydytojos klaust ką siūlo, padarys gal šlapimo tyrimą
Patikekit, kai rimtas uzdegimas ne taip jau ir baisu buna
o sunku gaut nes reik kiaule pjaut, arba rast kas pjauna
Sita recepta as is proseneles zinau. Ir jei neklystu anksciau tik taip ir gyde slapimo taku uzdegimus.
Mano pirmas pasimatymas jau rytoooj
Kaip smagu
As vis dar laukiu kada atsius man paskirta data. Tikiuosi iki Kaledu papulti
Mane siandien grauzia sazine Neisejau y darba, nu visiskai nebeturiu jegu...
Teko truputy pameluoti, kad sergu, nu bet negaliu saves priversti daryt kazka. Siaubas, namie betvarke, o dar laukia pietu gaminimas siandien.
Ar jums taip nebuna? Ar as cia viena tokia apsileidau per sy menesy?
ne viena, pas mane irgi būtų bardakas bet ačiū D už gerą antrą pusę, sutvarko viską
aš tik sėdžiu ir nurodinėju kaip padaryt būtent tokį sumuštinį kokio noriu..
Pas mane truputy kita situacija. Mano vyras dirba naktinej pamainoj, grysta tik 8 ryte is darbo ir taip miega po 5val per diena, nes reikia keltis sunu paimt is mokhklos, padet paruost pamokas, pietus paduot. Tai jei dar prasyciau po naktines gryzus ir namus tvarkyt ir skalbg ir dar man poniai sumustiny paduot tai manau jau butu nezmogiska. Nes mano vyras ir taip nuostabus ir stengiasi del seimos kiek gali. Uz mano apsileidima vyras neturetu atsakyt