Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Dėl grizlės visko gali būt  :lol:

O dėl pasirinkimo tai iš pažįstamos patirties žinau kad ji tiesiog griežtai reikalavo ligoninėje cp nu ir darė cp  :hmm:  nors nebuvo rizikos veiksnių kažkokių. Bet aišku neaišku kaip ten su ta realybe. Bet šiaip daug kur esu girdėjus kad čia motera pasirinkimas, tik aišku daug daktarų nepritaria ir na ta praktika Lietuvoje kolkas neduot moteriai rinktis, nors teoriškai galima.

Na bent jau LT, tai tikrai neduoda rinktis, nebent iš anksto tariamasi su daktaru ir mokant į kišenę. UK galbūt, nežinau tos sistemos. Bet kiek teko susidurti su pažįstamom, kurioms darytas CP ir gimdė natūraliai, tai tik už natūralų gimdymą.. Vienai po CP, antro nėštumo metu buvo tikimybė, kad plyš randas.. Tai aš asmeniškai neįsivaizduoju, kas galėtų rinktis save pjaustyt savanoriškai 😊 bet čia aišku tik mano nuomonė 😇

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš dar lovoj, jau užpakalį skauda nuo gulėjimo :D bet ir ryt dar pagulėsiu, jad kad išsisveikčiau :) 

Sakykit tos, kurioms jau virš 12 sav - ar sumažėjo krūtinės jautrumas? Praktiškai visai nejautri liko man, ar normalu čia, ar panikuot?  :hmm: 

shaja, kaip scanas? 

Nieko neatsitiks tikrai 😊 blogiausiu atveju išgerk paracetamolio, jei bus labai blogai. Daug arbatų gerk. 

Įkaliau paracetamolio, nes jau galvą labai skaudėjo :) šiandien labai nosis užgulta, paprašiau, jad vyras gelomyrtolio parneštų ir vėl lovoj su arbatom ir serialais  :D 

Sveikutes. As issisiepus iki ausu gryzau siandie namo, po pasimatymo su zirniuku savo  :nestuke  :wub:  Atitinkam 13sav 2d. Terminas liepos3d. Midwife sakau galeciau ziureti visa diena kaip jis vartosi ir mojuoja. Sake labai aktyvus, sunkiai pavyko pagauti, kad ismatuotu  :D

O po to kruva popieriu...  Dave verteja, kuri neprosal buvo, kai dejo varyt medicininiais terminais ir trumpiniais.

Truputy sunervino, kad per tris vietas vazinet turesiu y skanus ir apziuras. 

Ne visos dar pasiraset kada terminas. As mielai jau sukelciau viska y pagrindiny puslapiuka :)​ 

Sveikinimai su gerom naujienom!  :yahoo:  kaip faina, kad viskas gerai :4u: lyties nematė?

O dėl sąrašiuko manau surašyt reikia dabar, kurios 'prisidavė', o vėliau po truputį pildysis :) 

Atsakyti

Aš dar klausimą turiu labiau toms, kam pirmas vaikelis. Nors gal ir kurių ne pirmas prisimins kaip buvo. Iškart perspėju, kad mūsų vaikas planuotas ir abu su vyru jo labai norim. Bet paskutiniu metu, pradėjus galvot apie gimdymą ir vaiko auginimą pradeda imt lengva momentinė panika, kad išvis gal man to visai nereikia ir tt. O jau pasiskaičius apie gimdymo visokias komplikacijas tiek mamom tiek vaikuo, ir paskui jau gimusių vaikų ligas ir visokius kitokius siaubus nu atrodo nors bėk laukais :D aišku suprantu, kad kelio atgal jau nėra ir stengiuos neprisileist tokių minčių, bet karts nuo karto jos vis kažkur prasimuša :D visaip bandau nusiramint - lyg ir turiu gi tą pasirinkimo laisvę, jei tikrai nenorėsiu gimdyt - galiu daryt cezarį(nors jis irgi neatrodo patikimas) jei bus sunku augint vaiką - turiu nuostabų vyrą ir artimuosius kurie tikrai padės.  bet vat išlenda tos tokioa nedidelės trumpos panikos. Mąstau, gal kai pradėsiu jaust judesius ir tt pasikeis kažkiek tai ? Nes kolkas tai tas mano nėštumas man toks abstraktus, tik išsipūtęs pilvas ir nuolatinis jo maudimas, nuovargis ir begalinis žiaukčiojimas valantis dantis. Gal kai atsiras "tikresnių" dalykų pasikeis kažkas. Nes kolkas tai teoriškai džiaugiuosi ir laukiu bet visiškai nesuprantu ko ir tas ateities vaikas visai neegzistuojantis man ir labai kolkas toli nuo viso šito jaučiuosi. Tai vat, net nežinau kokio čia atsakymo tikiuosi į šitą litaniją :D

Manau viskas čia normalu :) viskas nauja, nepažinta, keista. Va ir kaip sako - ir su trečiu tų baimių yra :) 

Ir man dėl visko baisu :D ir kad nėštumas sklandus būtų, ir labai baisu, kaip reiks tvarkytis kai gims :) o jei verks ištisai? Ką daryti, kaip žinoti ko reikia, kaip elgtis, kaip žinot ko vaikiukui reikia ir pan :D bet manau su laiku hormonai ir instinktai viską sudélios į vietas :4u:

Atsakyti

Save rinktis pjaustyti aišku ne variantas, bet ir per naturalius gimdymus dažnai ir plyšta, ir kerpa, ir visokios nesąmonės būna o po to ir myliukų nebenori nes nieko nebejaučia, o naujausias topas kurį skaičiau "po trijų naturalių gimdymų be komplikacijų ten išsitampė ir vyras nieko nebejaučia"  :huh2: 

Tai nežinau kas baisiau man, pjaustytis planuotai ar tikėtis kad gaaal nesipjaustysi nors 50% naturalių gimdymų baigiasi extra cp o dar kiek iš jų kurie nesibaigia cp bet visokiais plyšimais o dar baisiau traumoms vaikams(kažkaip mano giminėj populiaru gimdymo traumos, tai aš vjsokių baisybių prisižiūrėjus).

Aišku čia greičiausiai mano baimės didelės akys kalba kolkas :D bet kolkas manęs niekas argumentuotai kokiais nors rimtais faktais neįtikino kodėl geriau naturaliai :D

Atsakyti

Save rinktis pjaustyti aišku ne variantas, bet ir per naturalius gimdymus dažnai ir plyšta, ir kerpa, ir visokios nesąmonės būna o po to ir myliukų nebenori nes nieko nebejaučia, o naujausias topas kurį skaičiau "po trijų naturalių gimdymų be komplikacijų ten išsitampė ir vyras nieko nebejaučia"  :huh2:

Tai nežinau kas baisiau man, pjaustytis planuotai ar tikėtis kad gaaal nesipjaustysi nors 50% naturalių gimdymų baigiasi extra cp o dar kiek iš jų kurie nesibaigia cp bet visokiais plyšimais o dar baisiau traumoms vaikams(kažkaip mano giminėj populiaru gimdymo traumos, tai aš vjsokių baisybių prisižiūrėjus).

Aišku čia greičiausiai mano baimės didelės akys kalba kolkas :D bet kolkas manęs niekas argumentuotai kokiais nors rimtais faktais neįtikino kodėl geriau naturaliai :D

Kaip man keista, kai skaitoma apie tokius dalykus 😁 per abu gimdymus plyšau ar kirpo, nepamenu. Per abu siuvo. Myliukų nesinori ne dėl plyšymų, o dėl hormonų ir pasikeitusių prioritetų. Bent jau aš turiu dvi drauges, kurioms pirmi gimdymai buvo CP, o antrus rinkosi natūraliai. Dar vienai po dviejų CP išsiskyrė pilvo raumenys. Man tai tiesą pasakius baisiausia ne plyšymai, o stūmimai 🤣 antro gimdymo metu galvojau mirsiu 🤣 bet užtat iš karto gauni vaiką, o po CP neduoda lyg 6 valandas, kad praeitų vaistų poreikis, jei viena be vyro būni  

Atsakyti
Aquabona

Jau po scano. Viskas puiku, vaikas 13+3, nors pagal cikla tik 13+1 smile.gif Panasu, kad bus berniukas. Nors gyd sake tiksliau pasakys kita karta, bet aiskiai matesi tarp koju kazkas bigsmile.gif

Turejom sveciu, draugai su metinuke atvare. Tai tiek prisidziaugiau, jau buvau primirsus kokie tie mazi vaikuciai wub.gif

Shirbake gaudyk apkabinima 4u.gif wub.gif Busi puiki mama. O dabar cia manau hormonai duoda savo. Man irgi neramu kartais buna, nes nezinai kaip viskas bus. Bet reikia programuoti save pozityviai. O del nesusitvarkimo, tai manau kiekviena patiriam silpnumo akimirkas, kai reikia sustoti atsipalaiduoti ir su naujom jegom (nors ir veliau) pasidarai net geriau nei tikejeisi. Juk esam zmones su savo silpnybem ir tai yra normalu wub.gif

Tiesa nestukines kelnes pirkai H&M, dabar ispardavimai, tai radau uz gera kaina ax.gif

Kazkokia nesamone man su SM forumu, per tel negaliu komentuoti tik per PC. Tai tokia dinginejanti esu, nes ne visada prisedu prie PC. unsure.gif

Jau vyras iesko man masinos 7-vietes, tai jau susitaikysiu su mintimi,kad vairuosiu "autobusa" biggrin.gif blink.gif
Atsakyti

Aquabona Jau po scano. Viskas puiku, vaikas 13+3, nors pagal cikla tik 13+1 smile.gifPanasu, kad bus berniukas. Nors gyd sake tiksliau pasakys kita karta, bet aiskiai matesi tarp koju kazkas bigsmile.gif Turejom sveciu, draugai su metinuke atvare. Tai tiek prisidziaugiau, jau buvau primirsus kokie tie mazi vaikuciai wub.gif Shirbake gaudyk apkabinima 4u.gifwub.gifBusi puiki mama. O dabar cia manau hormonai duoda savo. Man irgi neramu kartais buna, nes nezinai kaip viskas bus. Bet reikia programuoti save pozityviai. O del nesusitvarkimo, tai manau kiekviena patiriam silpnumo akimirkas, kai reikia sustoti atsipalaiduoti ir su naujom jegom (nors ir veliau) pasidarai net geriau nei tikejeisi. Juk esam zmones su savo silpnybem ir tai yra normalu wub.gif Tiesa nestukines kelnes pirkai H&M, dabar ispardavimai, tai radau uz gera kaina ax.gif Kazkokia nesamone man su SM forumu, per tel negaliu komentuoti tik per PC. Tai tokia dinginejanti esu, nes ne visada prisedu prie PC. unsure.gif Jau vyras iesko man masinos 7-vietes, tai jau susitaikysiu su mintimi,kad vairuosiu "autobusa" biggrin.gifblink.gif

su sėkmingu pasimatymu!!

Aš irgi noriu 7vietės 🙈 nes su 3 vaikais jau ne kažką bus 5 vietų... Ale nieko gero nėra  Kai vyras su mašinom dirba, tai tas toj negerai, tas toj..  Nusipirkau ir aš šiandien HM džinsus. Nėštukinėms jokių akcijų nebuvo 😭 gaila 30€ buvo 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellizimo: 29 gruodžio 2018 - 22:59

O aš neatsimenu ar parašius apie save ar ne  :D  tai parašysiu dabar kad aišku butų  :rolleyes: 

justina920603 pirmas vaikas, terminas liepos 1d., Norvegija.  :nestuke :4u: 

Atsakyti

[URL=http://www.radikal.ru]a88e13b5e2f8.jpg[/URL]

PILVUKUS AUGINA:  :nestuke  :wub: 

justina920603 (-) liepos 1 (Norvegija)1vaikas

Shirbake (23m)  liepos 3 (-) 1vaikas

Orchideja (31m) liepos 3 (S.Airija) 2vaikas

Shaja (29m) liepos 5 (-) 3vaikas

Aquabona (28m) liepos 8 (Vilnius) 1vaikas

Bellizimo (29m) liepos 16 (Vilnius) 3vaikas

Atsakyti

Viska ismete, nuotrauku nuorodas irgi paliko  :oh: 

Nu bet kazkas panasaus turetu buti pirmam psl.

Tik nerandu kur redaguoti tema? Gal kuri zinot ar teks skyrelio moderatorei rasyti? :unsure:​ 

Atsakyti

Kaip man keista, kai skaitoma apie tokius dalykus 😁 per abu gimdymus plyšau ar kirpo, nepamenu. Per abu siuvo. Myliukų nesinori ne dėl plyšymų, o dėl hormonų ir pasikeitusių prioritetų. Bent jau aš turiu dvi drauges, kurioms pirmi gimdymai buvo CP, o antrus rinkosi natūraliai. Dar vienai po dviejų CP išsiskyrė pilvo raumenys. Man tai tiesą pasakius baisiausia ne plyšymai, o stūmimai 🤣 antro gimdymo metu galvojau mirsiu 🤣 bet užtat iš karto gauni vaiką, o po CP neduoda lyg 6 valandas, kad praeitų vaistų poreikis, jei viena be vyro būni  

Nelabai pasirinksi ką skaityt, pradėdama istoriją gi nežinau, kuo baigsis :D dėl raumenų išsiskyrimo - tai mano mamai išsiskyrė per antrą naturalų gimdyną ar dar prieš jį... O trečią darė cezarį - vaiką davė iškart ir aplamai labai patenkinta liko, jokio streso, ir antra diena jau puikiai vaikščiojo. Aišku dėl to vaikščiojimo čia sėkmės reikalas, ne visom lengvai praeina ir komplikacijos aišku gali būt.

Nu vienžo aš tiesiog labai mėgstu rimtus argumentus ir nerandu kas mane įtikintų kad gimdyt naturaliai yra geriau. 

Net su šuniu pasimoviau - va prieš pora savaičių matėm kad gimdyt jai jau dienos-dviejų reikalas, norėjau planinį cezarį padaryt ir viskas, bet kitas žmogus nesutiko.. Ir baigėsi naturalus gimdymas tuo kad užsiliko placenta, kalė susirgo o šuniukus teko mum iš buteliukų kas dvi valandas maitint, galvojau išprotėsiu. O kalei taip ar taip teko pjaut gimdą lauk antra diena po gimdymo. Aišku čia nelyginu su naturaliu gimdymu ligoninėje prie daktarų ir tt, tiesiog suprantu kad jaučiu net nepastebėsiu kaip tie mėnesiai prabėgs ir gimdymas ateis, tai bandau surast kas mane įtikintų kad gimdyt naturaliai yra žymiai geriau :D

Atsakyti

Gelbėkit, jau nežinau ką daryt su peršalimu.. Temp lyg nebėra, bet košmariška sloga ir kosulys. Naktį gerklė degė, ausys užgultos, galva kaip akmuo.. Persiverti ant kito šono ir jauti kaip viskas gargaliuoja viduj :( ką daryt? :( pradėjau gemyrtolį gert, dariau vakar inhaliacijas.. Bet kol kas negerėja :(

Atsakyti