Labas sekmadienis visoms!
Labukas visoms! Bliamba dabar jau as persalau,nosis uzsikimsus
kosmosas
geriu lempsip panasiai kaip teraflu,tik kad jis be priedu,vien paracetamolis. Tikiuosi maziaus neuzkresiu
Klausimelis ar geriat kava???
Aš šios savaitės pradžioje irgi buvau peršalus žiauriai, na labiausiai nosis mane kankino, nes naktį žiauriai būdavo užsikemša. Tai aš neiškesdavau Vibrocil lašinau, kad atsikimštu ir galėčiau pamiegoti. Bet man padėjo, manau,arbatų su medumi gėrimas, tikrai taip daug jų gėriau. Ir dar kažkokį vaikišką natūralų aliejuką palei nosį tempiau. Pirmą kartą sloga praėjo per tris dienas, visada buvo 7 dienos kaip priklauso

Tikiuosi neteks ilgai ir tau kankintis. Sveikatos!
Kava geriu jau dabar panašiai kaip anksčiau, porą puodelių per dieną su pienu. Pirmas savaites net negalėjau užuosti.
Man irgi jau krypsta akis į vėžimus, nors puikiai žinau, kad to pirmojo su lopšiu taip trumpai reikia ir, kad greitai jis iškeičiamas į lengvesnį sportinuką, vis tiek kažkaip norisi naujo. Turiu dar neparduota nuo pirmo vaikučio Zippy, bet kažkaip nebepatinka, per 5 metus pasikeitė skonis. 
Mes sekmadienį kažkaip ramiai, namuose, tik buvom su rogėm po mišką pasibastyti, mažasis išsidūktų.