Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Ačiū :wub:

Laba! Na žinokit biški paplaukiojau, kad rasti tą šiltą ir smagią mamų šeimą, kaip su pirmais vaikais.. TD nieko net nerašiau, nešiltai bendrauja.. FB beveik 300 mamų, bendrumo sunkiai atrasi, nebent susimeetint su vilnietėm ir taip sulipsim  :blink:  bais per 3 metus viskas pakito :D tad grįžau į mylimą SM, niekur nėr taip gerai, kaip čia :wub:

Esu iš Vilniaus, 30 metų, turiu sūnų 9.5, dukrelę 6.5, mažylį lygiai 3 ir laukiam dar vieno, tikimės sesės, nes kitaip mažoji išsikraustys :D Mūsų terminas 22d., tikimės tetoms gimtadieniui ir vardadieniui pokštelt :4u:​ 

Jau atpažinau tave iš FB 😁 pagal vaikučius 😊

Atsakyti

Labukas visoms! 

Bliamba dabar jau as persalau,nosis uzsikimsus :( kosmosas :( geriu lempsip panasiai kaip teraflu,tik kad jis be priedu,vien paracetamolis. Tikiuosi maziaus neuzkresiu :( 

Klausimelis ar geriat kava???

Atsakyti

Labukas visoms!  Bliamba dabar jau as persalau,nosis uzsikimsus :( kosmosas :( geriu lempsip panasiai kaip teraflu,tik kad jis be priedu,vien paracetamolis. Tikiuosi maziaus neuzkresiu :( Klausimelis ar geriat kava???
Tikrai geriu.. Nes kitu atveju vaikščiočiau su skaudančia galva visą dieną... Tik pirmus mėnesius negalėjau gert, kai pykino 😁

Sveik!! Man nosis vis dar bėga ir kosulys yra, bet jau į pabaigą.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellizimo: 20 sausio 2019 - 10:48

Jau atpažinau tave iš FB 😁 pagal vaikučius 😊

Laukiu až į FB žinutės, kad žinot jog ne viena😁

Atsakyti

Tikrai geriu.. Nes kitu atveju vaikščiočiau su skaudančia galva visą dieną... Tik pirmus mėnesius negalėjau gert, kai pykino 😁 Sveik!! Man nosis vis dar bėga ir kosulys yra, bet jau į pabaigą..

kokio stiprumo? :)) as pasilikau tik 1-na puodeli per diena :) savo ryta pradedu kava😇🤰 du su kaupu sauksteliai😜 nors pries nestuma 3-4 tokius isgerdavau :))) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 20 sausio 2019 - 11:38

Labukas visoms! 

Bliamba dabar jau as persalau,nosis uzsikimsus :( kosmosas :( geriu lempsip panasiai kaip teraflu,tik kad jis be priedu,vien paracetamolis. Tikiuosi maziaus neuzkresiu :(

Turbut visu moteru nestumo metu organizmas silpnesnis ir labiau neatsparus baciloms. Sveikatytes :4u:  suprantu kaip jautiesi  :console:  As pati baisiai persirgau ir dar kartas nuo karto sukosciu. 

As pries nestuma buvau kavos maniake, ne tik namuose, bet ir darbe, nes darbas su kava (barista). Visa diena kavos aromate ir su puodeliu rankoj. Treiningai, degustacijos. Pastojus, buvo labai sunku dirbti, nes kavos kvapas pykino, nekalbu apie ragavima. Atsisakiau bet kokiu degustaciju treiningo metu. Net vyrui liepdavau kava gert kuo toliau nuo manes  :hihihi: 

Pries pora savaiciu kava vel skaniai pakvipo. Bet tikrai negryzau prie arklisku doziu  :D . Vienas labai silpnos kavos puodelis ryte  :) 

Koki planai sekmadieniui, mergaites?

As dar tik is lovos ropsciuosi, jauciu pupele pilvelyje krebzda, pusryciu praso :D  :wub: 

Veliau gaminsim cepelinus :yahoo:​ 

Atsakyti

Labas sekmadienis visoms! 

Labukas visoms!  Bliamba dabar jau as persalau,nosis uzsikimsus :( kosmosas :( geriu lempsip panasiai kaip teraflu,tik kad jis be priedu,vien paracetamolis. Tikiuosi maziaus neuzkresiu :( Klausimelis ar geriat kava???
Aš šios savaitės pradžioje irgi buvau peršalus žiauriai, na labiausiai nosis mane kankino, nes naktį žiauriai būdavo užsikemša. Tai aš neiškesdavau Vibrocil lašinau, kad atsikimštu ir galėčiau pamiegoti. Bet man padėjo, manau,arbatų su medumi gėrimas, tikrai taip daug jų gėriau. Ir dar kažkokį vaikišką natūralų aliejuką palei nosį tempiau. Pirmą kartą sloga praėjo per tris dienas, visada buvo 7 dienos kaip priklauso  :oh: Tikiuosi neteks ilgai ir tau kankintis. Sveikatos!

Kava geriu jau dabar panašiai kaip anksčiau, porą puodelių per dieną su pienu. Pirmas savaites net negalėjau užuosti.

Man irgi jau krypsta akis į vėžimus, nors puikiai žinau, kad to pirmojo su lopšiu taip trumpai reikia ir, kad greitai jis iškeičiamas į lengvesnį sportinuką, vis tiek kažkaip norisi naujo. Turiu dar neparduota nuo pirmo vaikučio Zippy, bet kažkaip nebepatinka, per 5 metus pasikeitė skonis.  :lol:

Mes sekmadienį kažkaip ramiai, namuose, tik buvom su rogėm po mišką pasibastyti, mažasis išsidūktų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summerday's: 20 sausio 2019 - 15:21

Ar kuri su pirmais vaikais naudojot tuos kilimukus, kur į vaikučio lovą dedasi ir pypsi, jei nefiksuoja kvėpavimo ar judesių? Ar čia paranojinis pirkinys jau? :D

Mum šiandien 17 savaičių sueina :) kaip net keista kad kitoa nejaučiat dar nieko - guliu dabar, serialą žiūriu, tai nu laabai jaučiasi, daugiausiai lyg "kunkuliavimas" ten, bet momentais tokie super aiškūs bum  :wub:

O man pirmas vaikutis ir viešsvorio daug turiu, lyg ir turėčiau ilgai nejaust :D

Aaaaaah, kaip nerealu! Man ryt bus lygiai 16, tai gal dar ir anksti, kaip pirmam vaikui :) eisiu pas ginę kai bus 18sav, tai reiks užklausti kada maždaug galiu tikėtis pirmų pakibinimų :) 

O man vezimu manija prasidejo. Kur einu, visus vezimus nuziuriu ax.gifJauciu pirkiniu manija prasideda blink.gifDar valdausi,bet sunkiai bigsmile.gif

Man irgi! :D :D ypač rūbeliai :D vis sąrašus rašau ko reiks ir žiūrinėju :D bet dar labai stabdausi :D 

Atsakyti

Kažkas mačiau cepiakus darys.. Mmmmh :D pasaka. 

Aš išėjau į pardę kažko skanaus, bet kelionę baigiau mcdonalde  :rolleyes:  :oh:​ 

Labukas visoms! 

Ui.. Sveikatėlės! Nuo nosies padeda gelomyrtolis, atlaisvina gleivinę. Arba vaikiški lašiukai :) 

O kavą geriu :) pirmą mėn negėriau, galvą skaudėdavo :D dabar ramiaj geriu puodelį rytais :) 

Atsakyti

kokio stiprumo? :)) as pasilikau tik 1-na puodeli per diena :) savo ryta pradedu kava😇🤰 du su kaupu sauksteliai😜 nors pries nestuma 3-4 tokius isgerdavau :))) 

Aš aparatinę geriu 😁 juodą su pienu. Tai bent 300ml, o dažniausiai 2-3 tokius puodelius

Ar kuri su pirmais vaikais naudojot tuos kilimukus, kur į vaikučio lovą dedasi ir pypsi, jei nefiksuoja kvėpavimo ar judesių? Ar čia paranojinis pirkinys jau? :D

Su visu bandymu išlikti neutraliai tokiose diskusijose: man asmeniškai paranojiškas pirkinys 😁 nebent yra kažkokios indikacijos, bet šiaip.. Turėjo pas mus kažkas iš pirmagimio forumo, tai sakė svaigsta labai.. 

Atsakyti

Mcdonaldas kartas nuo karto ir mane suvilioja  :D 

O del to kilimuko, tai ben jau man asmeniskai paranojinis pirkinukas. As daug ko nepirksiu, ko pirma kart buvau prisipirkus, arba labai trumpai reikejo, arba isvis nepanaudojau. Visokios voneles su stovais stalciais ir vystymo lentom, nu visas tas mandras slamstas kaip as vadinu. Didziausias pirkinys kam daugiausia skirsiu, bus vezimelis, nes namie retai sedim, o ir lopsys su pirmu iki 6men buvo nepakeiciamas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 01 20, 15:30)
<p>Ar kuri su pirmais vaikais naudojot tuos kilimukus, kur į vaikučio lovą dedasi ir pypsi, jei nefiksuoja kvėpavimo ar judesių? Ar čia paranojinis pirkinys jau?

Apie tokį net negirdėjus unsure.gif bet galiu nuraminti, kad mamos girdi ir jaučia kiekvieną mažiuko krepštelėjimą.
Kažkur buvau radus psichologės žodžius- ”Nerimas dėl vaiko pažįstamas kiekvienai mamai – jis atsiranda dar prieš vaikui gimstant ir lieka visą gyvenimą”
Gražios visoms savaitės 4u.gif
Atsakyti