As tave irgi pazinau is FB grupes

FB lipinukai 2019. Bet ten dabar toks bardakelis. ati likau kaip stebetoja
SM man geriau
Jau beveik vezima issirinkau. Ir kaina gera ir spalva patinka, vat laukiu paskutiniu nuotrauku
As taip ramybes noriu... Kadangi darbas su zmonemis, tai taip tingiu kalbeti
Kavos tai as visai negeriu, bet ir megeja nebuvau. Bet dabar nei arbatos, nei kitu gerimu. Tik vanduo
Jooo, tikrai bardakėlis, bet visai smagu kai kurie postai 😁 o kas tu FB? 🤔 Parašyk man žinutę jei lb nesislepi 😁
FB lipinukai 2019. Bet ten dabar toks bardakelis. ati likau kaip stebetoja
SM man geriau
Jau beveik vezima issirinkau. Ir kaina gera ir spalva patinka, vat laukiu paskutiniu nuotrauku
As taip ramybes noriu... Kadangi darbas su zmonemis, tai taip tingiu kalbeti
Kavos tai as visai negeriu, bet ir megeja nebuvau. Bet dabar nei arbatos, nei kitu gerimu. Tik vanduo
Koky vezimely issirinkai? Ykelk nuotraukyte jei nesunku
Labas visoms!
Apie tokį net negirdėjus
bet galiu nuraminti, kad mamos girdi ir jaučia kiekvieną mažiuko krepštelėjimą.
Kažkur buvau radus psichologės žodžius- ”Nerimas dėl vaiko pažįstamas kiekvienai mamai – jis atsiranda dar prieš vaikui gimstant ir lieka visą gyvenimą”
Gražios visoms savaitės
Aš turėjau tą kilimėlį, nei kart nenaudojau. Labai pritariu psichologės žodžiais, tikrai pamatysit girdėsite kiekvieną įkvėpimą /iškvėpimą. Aišku jei nemigdysit atskiram kambaryje. Čia toks amerikoniškas išmislas, nes jie labai anksti pradeda vaikus atskiram kambaryje migdyti. Tai tada šalia savęs laiko ir kameras ir tų kilimėlių daviklius.
Gal pagalvosit, kad durna, bet aš net kurį laiką naudojau ausų kamštukus, nes negalėjau užmigti, tas kiekvienas skleidžiamas garselis, judeselis pažadina, būdavo juodai neissimiegu. O su kamstukais girdėjau tik kiekvieną paniurzgejima, tai jau buvo išsigelbejimas.
Aš nuprendžiau Stokke Xplory V5 pirkti. Man reikia lengvo, manevringo ir kad auštas butų.
Pirksiu naudota, žinau, kad vėliau tikrai parduosiu. Tai gal prarasiu 100-150€. Tai dabar radau už 550€ visa komplektą. Tik reikia suderinti pirkimą. Nuotraukos deja ne įdėsiu, nemoku
Su pirmu turejau lenkiška no-name, tai tiek prisikankinau. Dar iki šiol prisimenu su antru turejau Mutsy, tai žiauriai patenkinta buvau ir pardaviau gerai. Tik kad sunkokas. Bet su liftu nerealus buvo. Kadangi kolkas gyvenam 4 aukšte be lifto. Tai jau ne tinka.
Mes tokie labai naudotojai vežimų. Mėgstu as migdyti ir lauke ir balkone ir važiuoti pasivaikščioti. Todėl renkuosi atsakingai
Ka jus iš kraitelio nusižiūrėjote?
Laba,
Man tas FB toks statistinis 😁 galėtume dienos plepalus vest, kaip mes turim su 2016 sausinukais, bet kol tiek daug neįmanoma🤦♀️ Kosmosas ten, bandžiau būt savimi, bet ten dzin visoms 😂
Džiaugiuos jau du mamukai iš Vilniaus yra ir Jūs abi labai fainos 😁♥️
Aha, man FB kažkaip geriau jau po vaiko gimimo buvo. Na tiksliau mes su 2014 rūgpjūtinukais čia SM bendravom kol laukėmės, o kai visos pagimdė persikėlėme draugiškai tik į mūsų uždarą grupę, tai ten ir mažiukų foto dalinomės ir gimtadienius simboliškai paminim ir dovanom kalėdinėm keitėmės. Faina ten mūsų kompanija susibūrė.