Kaip smagu, sveikinimai

As gavau NIPT rezultatus, viskas gerai ir bus berniukas!Puikios žinios![]()
Puikios žinios
sveikinu! Bernuželių kompanija auga
Mane tai su vežimų norėjo apgauti
jau viską sutariau, kainą, pristatymą. Ir bac,gaunu žinute,kad perveskite pinigus tik per Western Union ir dar į Filipinus
skaniai su vyru juokėmės, kad taip atkakliai ieško aukų net ir Lietuvoje. Tai vėl paieškose
klasimas. Kažkuri minėjo,kad pirko flanelę senovinę (tikiuosi nieko nepainioju). Gal pasakysite kur radote? Nes man merliukai ir paletės gerai į trasą ėjo. Reikia jau prašyti mamos,kad pasiūtu ;) kaip kitos jaučiatės?
Kur čia radot to vežimo skelbimą?
Prašau nesijuokit, kas ta senovinė flanelė ir ką iš jos reikia siūti?
Man nuo vakar maudena biškį pilvą, vakar labiau šonuose jautėsi, šiandien truputį daugiau pavaikščiojau ir pilvo apačią maudžia. Raminu save, kad tiesiog auga ir tempiasi viskas, nes neskauda, nėra veriantis ar duriantis pojūtis. Toks labiau kaip pirmais mėnesiais, bet jau kurį laiką nieko panašaus nejaučiau
Ir dar vieną klausimą turiu, irgi nesijuokit
Skaitinėjau vakar apie žindymą, daug kur rašo, kad lelius pavalgęs užmiega prie krūties. O kaip su atsirūgimu tokiu atveju? Kai užmiega-guldai miegot ir stebi, kad neatpiltų, neužspringtų, ar palaikai stačiom, prabudini, kad atsirūgtų?
Puikios žinios
sveikinu! Bernuželių kompanija auga
Mane tai su vežimų norėjo apgauti
jau viską sutariau, kainą, pristatymą. Ir bac,gaunu žinute,kad perveskite pinigus tik per Western Union ir dar į Filipinus
skaniai su vyru juokėmės, kad taip atkakliai ieško aukų net ir Lietuvoje. Tai vėl paieškose
klasimas. Kažkuri minėjo,kad pirko flanelę senovinę (tikiuosi nieko nepainioju). Gal pasakysite kur radote? Nes man merliukai ir paletės gerai į trasą ėjo. Reikia jau prašyti mamos,kad pasiūtu ;) kaip kitos jaučiatės?
Aš rašiau apie senovinę flanelę 😁 bet man močiutė dar iš senų laikų atidavus.. Su antru siuvausi pirkdama prie Kalvarijų turgaus esančioje parduotuvėje rūsyje (Herkaus Manto g.)
Skaitinėjau vakar apie žindymą, daug kur rašo, kad lelius pavalgęs užmiega prie krūties. O kaip su atsirūgimu tokiu atveju? Kai užmiega-guldai miegot ir stebi, kad neatpiltų, neužspringtų, ar palaikai stačiom, prabudini, kad atsirūgtų?
Aš neatrūgindavau. Bet labai nuo vaiko priklauso. Kitus būtina žadinti, nes pučia pilvą kitaip 😁
Kur čia radot to vežimo skelbimą?
Prašau nesijuokit, kas ta senovinė flanelė ir ką iš jos reikia siūti?
![]()
Aš daug kam naudoju - ir vietoj rankšluostukų, ir patiesaliukų. Man patinka jų švelnumas 😊 nebūtinai senovinė, ir dabar yra pirkti, tiesiog kaip ir merliukai, seniau ta flanelė patvaresnė buvo.
Labas vakaras,
Pas mane pirmas pirkinys ant išaugimo. Nusipirkau dviem dydžiais per didelius džinsus. Buvo išpardavime gera kaina, labai patiko modelis, pažiūrėjau dabar gana laisvi, per liemenį, tai paskui turėtų būti gerai. Aš nelabai tų neštukinių mėgstu rūbų. Su pirmu kažkaip apsėjau, gal ir dabar pavyks.
Aš rašiau apie senovinę flanelę 😁 bet man močiutė dar iš senų laikų atidavus.. Su antru siuvausi pirkdama prie Kalvarijų turgaus esančioje parduotuvėje rūsyje (Herkaus Manto g.)
Taip ten tikrai galima nusipirkt, nesenai buvau. Arba dar medžiagų parduotuvėje Danesta. Aišku būna vaikų parduotuvėse jau tokios ir sukarpytos, apsiūtos, bet kaina jų neadekvati.
Dėl atsirugimų pamatysi pagal vaiką, mano pirmas labai retai atsiruginėjo, galėjai nešioti ir pora valandų, o tas miega ant peties ir net negalvoja apie jokį atsirūgimą. tai paskpaskui nebesikankinom. Aišku būna, kurie labai rūginėja ir atpilinėja.
Labas rytas kaip nestukes?
mano herpis uzbujojo,ne tik ant lupos,bet ir ant nosies snerviu:( atrodau baisiai😝 o dar kaip skauda. Vakar sukilo ir temperatura bebeik iki 38 isgeriau paracetamolio,vaika pas aukle ir i darba isvariau. Visai neblogai atidirbau,namie buciau turbut pragulejus ir pradejavus kaip man sunku 😂
Labas rytas
kaip nestukes?
mano herpis uzbujojo,ne tik ant lupos,bet ir ant nosies snerviu:( atrodau baisiai😝 o dar kaip skauda. Vakar sukilo ir temperatura bebeik iki 38
isgeriau paracetamolio,vaika pas aukle ir i darba isvariau. Visai neblogai atidirbau,namie buciau turbut pragulejus ir pradejavus kaip man sunku 😂
Oho! Sveik!! Stipri tu..
Aš kankinuosi su kosuliu.. Dar ir dičkis mano susirgo, baisiai kosėja, tai tryse draugiškai namuose sėdėsim.. Išprotėsiu aš su jais 🤣