Sveika prisijungus!
pirmas vaikutis?
Piiiirmas )) labai lauktas, apie 6 metus, tai net galiu sakyt, kad netiketas nestumas
maciau diskutavot apie Prisca ir NIPT, tai jei kam bus idomu, papasakosiu savo istorija ta tema
Nemiga sveika prisijungus
As irgi buvau pirkus ta kempine y vonele naujagimiui ir ka galiu pasakyti, man buvo labai geras dalykas, pasiteisino. Tik pirma karta reikia labai isleto naujagymy deti y vandenuka, kad neissigastu staigaus pasikeitimo, nes sekancios maudynes bus vieni riksmai.
aquabona, man atrodo turim nauja temukes kureja as tai uz, kad tu sekancia sukurtum. Sarasiukas yra, tereik kelias damas yrasyti
As siandien trykstu energija. Po pardes perlekiau, pietus pasigaminau siandien ir rydienai, issiskalbiau 3 skalbenkes, namai isblizginti.
Sekmadieny atskrenda vyro tevai ir teta savaite pasisveciuoti,, ta proga ir as pasiemiau savaite atostogu
Piiiirmas
)) labai lauktas, apie 6 metus, tai net galiu sakyt, kad netiketas nestumas
maciau diskutavot apie Prisca ir NIPT, tai jei kam bus idomu, papasakosiu savo istorija ta tema
Pasakok, aišku!
Nemiga sveika prisijungus
As irgi buvau pirkus ta kempine y vonele naujagimiui ir ka galiu pasakyti, man buvo labai geras dalykas, pasiteisino. Tik pirma karta reikia labai isleto naujagymy deti y vandenuka, kad neissigastu staigaus pasikeitimo, nes sekancios maudynes bus vieni riksmai.
aquabona, man atrodo turim nauja temukes kureja
as tai uz, kad tu sekancia sukurtum. Sarasiukas yra, tereik kelias damas yrasyti
As siandien trykstu energija. Po pardes perlekiau, pietus pasigaminau siandien ir rydienai, issiskalbiau 3 skalbenkes, namai isblizginti.
Sekmadieny atskrenda vyro tevai ir teta savaite pasisveciuoti,, ta proga ir as pasiemiau savaite atostogu
Oi, niekad nesu kūrus temos reiks pabandyti
Wow, lėtink tempus
bitė darbininkė
justina920603 (-) liepos 1(Norvegija)1vaikas Shirbake (23m) liepos 3 (Vilnius) 1vaikas Orchideja (31m) liepos 3 (S.Airija) 2vaikas Shaja (29m) liepos 5 (Vilnius) 3vaikas Aquabona (28m) liepos 8 (Vilnius) 1vaikas Bellizimo (29m) liepos 16(Vilnius) 3vaikas
Lija (30m.) liepos 22d. (Šveicarija) 1 vaikas Saldu (37m.)liepos8 (Vilnius) 2 vaikas
Tobuliux (-)liepos27? (Airija) ?
As vis bandau surinkt viska y viena vieta
Ar dar, kurios mamytes neyrasiau? Ar mes tik devynios?
Cia tik juodrastis, paskui viska graziai sudeliosiu ir surasysiu.
Dar yra norinčių į sąrašiuką? Naujai prisijungusios, gal dar yra tyliai skaitančių?
Dar yra norinčių į sąrašiuką? Naujai prisijungusios, gal dar yra tyliai skaitančių?
Aha noriu!
Summerday's (32m), 2 vaikas, terminas liepos 28. Vilniaus raj.
Orchideja3 kaip pavydžiu kad tiek nuveikė!! Šaunuolė! aš šiandien irgi pasidariau laisvą dieną, sakiau tvarkysiuosi, beeet kažkaip taip gera tiesiog su kava ant sofos gulėti
tikiuosi apie pietus susiimsiiu
Pasakok, aišku!
Oi, niekad nesu kūrus temos
reiks pabandyti
Wow, lėtink tempus
![]()
bitė darbininkė
Siandien dar laisva turiu, tai jau tik sedesiu ant sofkutes pilvuka isvertus, reiks tik sveciu kambary patalyne apvilkti. Bet cia 5min darbas
O siaip as jau tokio budo, turiu visada buti kazkuo uzsiemus, jei ner ka vistiek atrandu.
Man nama taip sakydavo kai pirmo laikiausi, kad mazinciau tempus, bet taip ir gimdyt isvaziavau gal todel dabar ir vaikas toks, nu net pavalgyt ramiai sedint negali, sakiau persivers kada su kede
Aha noriu!
Summerday's (32m), 2 vaikas, terminas liepos 28. Vilniaus raj.
Orchideja3 kaip pavydžiu kad tiek nuveikė!! Šaunuolė!
aš šiandien irgi pasidariau laisvą dieną, sakiau tvarkysiuosi, beeet kažkaip taip gera tiesiog su kava ant sofos gulėti
tikiuosi apie pietus susiimsiiu
As kartais pati sau pavydziu
Nebuna taip, kad atsisedus ant sofkutes su mintim, kad veliau kazka padarysi, taip ir lieki ten sedeti iki vakaro? Man taip per pirmus menesius buvo, uztai dabar dziaugiuosi, kad tos jegos gryzo ir blogumai praejo
AčiūVa dar viena mamyte buvo pasirasiusi y sarasiuka.Laba! Na žinokit biški paplaukiojau, kad rasti tą šiltą ir smagią mamų šeimą, kaip su pirmais vaikais.. TD nieko net nerašiau, nešiltai bendrauja.. FB beveik 300 mamų, bendrumo sunkiai atrasi, nebent susimeetint su vilnietėm ir taip sulipsim
bais per 3 metus viskas pakito
tad grįžau į mylimą SM, niekur nėr taip gerai, kaip čia
Esu iš Vilniaus, 30 metų, turiu sūnų 9.5, dukrelę 6.5, mažylį lygiai 3 ir laukiam dar vieno, tikimės sesės, nes kitaip mažoji išsikraustys
Mūsų terminas 22d., tikimės tetoms gimtadieniui ir vardadieniui pokštelt
Shirbake terminas birzelio 30 keitesi ir tobuliux keitesi y 23d jei neklystu. Ir tikrai dar buvo viena mamyte kurios terminas liepos 3, tik nepamenu kuri. Reikia perversti temuke nuo paskutinio sarasiuko.
Sveikutes o aš taip tingiu
jėgų kaip ir turiu, bet tinginys jau kelinta diena aplanko. Vos prisiversčių ką nuveikti. Matyt esu kaip kokia meškutė, kai šalta miegočiau žiemos miegu
tiesa domėjotės dėl vežimo. Kur aš ta aferistą radau. Tai vat per skelbiu.lt skelbimas su tvarkinga lietuvių kalba. Jau kai susirašinejome, pastebėjau kad netaisyklingai rašo. Bet galvoju,gal koks lenkas nes prisistatė Renz Polak. Bet kai atėjo nurodymas pinigus siusti į Filipinus, tai tapo viskas aišku
tai vėl paieškose... svoris pradėjo augti ir pilvukas toks apvalutis. Kažkaip galvojau,kad sporas 3k/sav padės svorį reguliuoti, bet matyt vėl priaugsiu nemažai. Teks po gimdymo padirbėti. kaip kitoms? Nes kartais paskaitau kad kitos priaugo tik 1kg, arba net -2turi, tai biški liūdesiukas
Man jau 17 sav
Va dar viena mamyte buvo pasirasiusi y sarasiuka.
Shirbake terminas birzelio 30 keitesi ir tobuliux keitesi y 23d jei neklystu. Ir tikrai dar buvo viena mamyte kurios terminas liepos 3, tik nepamenu kuri. Reikia perversti temuke nuo paskutinio sarasiuko.
Tai laukiam kol visos prisiduos ir patikslins savo info
Sveikutes
o aš taip tingiu
jėgų kaip ir turiu, bet tinginys jau kelinta diena aplanko. Vos prisiversčių ką nuveikti. Matyt esu kaip kokia meškutė, kai šalta miegočiau žiemos miegu
tiesa domėjotės dėl vežimo. Kur aš ta aferistą radau. Tai vat per skelbiu.lt skelbimas su tvarkinga lietuvių kalba. Jau kai susirašinejome, pastebėjau kad netaisyklingai rašo. Bet galvoju,gal koks lenkas nes prisistatė Renz Polak. Bet kai atėjo nurodymas pinigus siusti į Filipinus, tai tapo viskas aišku
tai vėl paieškose... svoris pradėjo augti ir pilvukas toks apvalutis. Kažkaip galvojau,kad sporas 3k/sav padės svorį reguliuoti, bet matyt vėl priaugsiu nemažai. Teks po gimdymo padirbėti. kaip kitoms? Nes kartais paskaitau kad kitos priaugo tik 1kg, arba net -2turi, tai biški liūdesiukas
Man jau 17 sav
Mano savijauta labai panaši.. Galėčiau gulėti lovoj visą dieną ir nieko neveikti 🙈 dar neprisiruošiu vis vandens pagert, dar tas kosulys su sloga.. Šiąnakt net sapnavau, kad per sudžiūvusią burną negaliu vandens atsigert 😑 tai nuo pat ryto ėmiausi gertuvės..
Jau +2,5kg. Vakar buvau pas gydytoją, kartu su dičkiu savo, bet nematė kas slepiasi, tai lauksim genetikės 😁
Sveikutes
o aš taip tingiu
Man jau 17 sav
As nesuku galvos del svorio, turiu +4 jau, mums 17sav ir 2d. Su pirmu vaziavau gimdyti turedama +25kg, bet po gimdymo svoris gryzo per kokius 4men toks koks buvo pries. Tik liko kelios strijos ir oda pilvuko nebe tokia grazi ir stangri.
O pilvuko jau noredama nebenuslepciau ypac darbe, klientai jau drysta klausti ar nesilauki tu kartais Bet ir del to mesuku galvos, nes ir neturiu ko slepti, man tai didelis dziaugsmas