Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Sveika prisijungus! :4u: pirmas vaikutis? :)

Piiiirmas :))) labai lauktas, apie 6 metus, tai net galiu sakyt, kad netiketas nestumas  :D​ 

maciau diskutavot apie Prisca ir NIPT, tai jei kam bus idomu, papasakosiu savo istorija ta tema  :oh:

Atsakyti

Nemiga sveika prisijungus  :4u: 

As irgi buvau pirkus ta kempine y vonele naujagimiui ir ka galiu pasakyti, man buvo labai geras dalykas, pasiteisino. Tik pirma karta reikia labai isleto naujagymy deti y vandenuka, kad neissigastu staigaus pasikeitimo, nes sekancios maudynes bus vieni riksmai. 

aquabona, man atrodo turim nauja temukes kureja :D  as tai uz, kad tu sekancia sukurtum. Sarasiukas yra, tereik kelias damas yrasyti :ax: 

As siandien trykstu energija. Po pardes perlekiau, pietus pasigaminau siandien ir rydienai, issiskalbiau 3 skalbenkes, namai isblizginti. 

Sekmadieny atskrenda vyro tevai ir teta savaite pasisveciuoti,, ta proga ir as pasiemiau savaite atostogu  :yahoo:​ 

Atsakyti

Piiiirmas :))) labai lauktas, apie 6 metus, tai net galiu sakyt, kad netiketas nestumas  :D​ 

maciau diskutavot apie Prisca ir NIPT, tai jei kam bus idomu, papasakosiu savo istorija ta tema  :oh:

Pasakok, aišku! :) 

Nemiga sveika prisijungus  :4u:

As irgi buvau pirkus ta kempine y vonele naujagimiui ir ka galiu pasakyti, man buvo labai geras dalykas, pasiteisino. Tik pirma karta reikia labai isleto naujagymy deti y vandenuka, kad neissigastu staigaus pasikeitimo, nes sekancios maudynes bus vieni riksmai. 

aquabona, man atrodo turim nauja temukes kureja :D  as tai uz, kad tu sekancia sukurtum. Sarasiukas yra, tereik kelias damas yrasyti :ax:

As siandien trykstu energija. Po pardes perlekiau, pietus pasigaminau siandien ir rydienai, issiskalbiau 3 skalbenkes, namai isblizginti. 

Sekmadieny atskrenda vyro tevai ir teta savaite pasisveciuoti,, ta proga ir as pasiemiau savaite atostogu  :yahoo:​ 

Oi, niekad nesu kūrus temos :D reiks pabandyti :D 

Wow, lėtink tempus :D :D bitė darbininkė :D 

Atsakyti

justina920603 (-) liepos 1(Norvegija)1vaikas Shirbake (23m)  liepos 3 (Vilnius) 1vaikas Orchideja (31m) liepos 3 (S.Airija) 2vaikas Shaja (29m) liepos 5 (Vilnius) 3vaikas Aquabona (28m) liepos 8 (Vilnius) 1vaikas Bellizimo (29m) liepos 16(Vilnius) 3vaikas

Lija (30m.) liepos 22d. (Šveicarija) 1 vaikas Saldu (37m.)liepos8 (Vilnius) 2 vaikas

Tobuliux (-)liepos27? (Airija) ?

As vis bandau surinkt viska y viena vieta :D Ar dar, kurios mamytes neyrasiau? Ar mes tik devynios? :hmm:​ 

Cia tik juodrastis, paskui viska graziai sudeliosiu ir surasysiu. 

Dar yra norinčių į sąrašiuką? Naujai prisijungusios, gal dar yra tyliai skaitančių? :D

Atsakyti

Dar yra norinčių į sąrašiuką? Naujai prisijungusios, gal dar yra tyliai skaitančių? :D

Aha noriu! :)

Summerday's (32m), 2 vaikas, terminas liepos 28. Vilniaus raj.

Orchideja3 kaip pavydžiu kad tiek nuveikė!! Šaunuolė!  :4u:  aš šiandien irgi pasidariau laisvą dieną, sakiau tvarkysiuosi, beeet kažkaip taip gera tiesiog su kava ant sofos gulėti  :rolleyes: tikiuosi apie pietus susiimsiiu  :D​ 

Atsakyti

Ievoolia nėra dar 😁 matau pagal vaikų skaičių.

Nemiga, sveika prisijungusi!

Atsakyti

Pasakok, aišku! :)

Oi, niekad nesu kūrus temos :D reiks pabandyti :D

Wow, lėtink tempus :D :D bitė darbininkė :D

Siandien dar laisva turiu, tai jau tik sedesiu ant sofkutes pilvuka isvertus, reiks tik sveciu kambary patalyne apvilkti. Bet cia 5min darbas :irnesakyk: 

O siaip as jau tokio budo, turiu visada buti kazkuo uzsiemus, jei ner ka vistiek atrandu.

Man nama taip sakydavo kai pirmo laikiausi, kad mazinciau tempus, bet taip ir gimdyt isvaziavau  :lol:  gal todel dabar ir vaikas toks, nu net pavalgyt ramiai sedint negali, sakiau persivers kada su kede :oh: 

Aha noriu! :)

Summerday's (32m), 2 vaikas, terminas liepos 28. Vilniaus raj.

Orchideja3 kaip pavydžiu kad tiek nuveikė!! Šaunuolė!  :4u:  aš šiandien irgi pasidariau laisvą dieną, sakiau tvarkysiuosi, beeet kažkaip taip gera tiesiog su kava ant sofos gulėti  :rolleyes: tikiuosi apie pietus susiimsiiu  :D​ 

As kartais pati sau pavydziu  :lol: 

Nebuna taip, kad atsisedus ant sofkutes su mintim, kad veliau kazka padarysi, taip ir lieki ten sedeti iki vakaro? Man taip per pirmus menesius buvo, uztai dabar dziaugiuosi, kad tos jegos gryzo ir blogumai praejo :clap:​  

Atsakyti

Ačiū :wub: Laba! Na žinokit biški paplaukiojau, kad rasti tą šiltą ir smagią mamų šeimą, kaip su pirmais vaikais.. TD nieko net nerašiau, nešiltai bendrauja.. FB beveik 300 mamų, bendrumo sunkiai atrasi, nebent susimeetint su vilnietėm ir taip sulipsim  :blink:  bais per 3 metus viskas pakito :D tad grįžau į mylimą SM, niekur nėr taip gerai, kaip čia :wub: Esu iš Vilniaus, 30 metų, turiu sūnų 9.5, dukrelę 6.5, mažylį lygiai 3 ir laukiam dar vieno, tikimės sesės, nes kitaip mažoji išsikraustys :D Mūsų terminas 22d., tikimės tetoms gimtadieniui ir vardadieniui pokštelt :4u:​ 
Va dar viena mamyte buvo pasirasiusi y sarasiuka.

Shirbake terminas birzelio 30 keitesi ir tobuliux keitesi y 23d jei neklystu. Ir tikrai dar buvo viena mamyte kurios terminas liepos 3, tik nepamenu kuri. Reikia perversti temuke nuo paskutinio sarasiuko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja3: 25 sausio 2019 - 11:01

Sveikutes :) o aš taip tingiu  :D jėgų kaip ir turiu, bet tinginys jau kelinta diena aplanko. Vos prisiversčių ką nuveikti. Matyt esu kaip kokia meškutė, kai šalta miegočiau žiemos miegu  :blink:  tiesa domėjotės dėl vežimo. Kur aš ta aferistą radau. Tai vat per skelbiu.lt skelbimas su tvarkinga lietuvių kalba. Jau kai susirašinejome, pastebėjau kad netaisyklingai rašo. Bet galvoju,gal koks lenkas nes prisistatė Renz Polak. Bet kai atėjo nurodymas pinigus siusti į Filipinus, tai tapo viskas aišku  :D  tai vėl paieškose... svoris pradėjo augti ir pilvukas toks apvalutis. Kažkaip galvojau,kad sporas 3k/sav padės svorį reguliuoti, bet matyt vėl priaugsiu nemažai. Teks po gimdymo padirbėti. kaip kitoms? Nes kartais paskaitau kad kitos priaugo tik 1kg, arba net -2turi, tai biški liūdesiukas :unsure: Man jau 17 sav :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 25 sausio 2019 - 11:09

Va dar viena mamyte buvo pasirasiusi y sarasiuka.

Shirbake terminas birzelio 30 keitesi ir tobuliux keitesi y 23d jei neklystu. Ir tikrai dar buvo viena mamyte kurios terminas liepos 3, tik nepamenu kuri. Reikia perversti temuke nuo paskutinio sarasiuko.

Tai laukiam kol visos prisiduos ir patikslins savo info :) 

Atsakyti

Sveikutes :) o aš taip tingiu  :D jėgų kaip ir turiu, bet tinginys jau kelinta diena aplanko. Vos prisiversčių ką nuveikti. Matyt esu kaip kokia meškutė, kai šalta miegočiau žiemos miegu  :blink:  tiesa domėjotės dėl vežimo. Kur aš ta aferistą radau. Tai vat per skelbiu.lt skelbimas su tvarkinga lietuvių kalba. Jau kai susirašinejome, pastebėjau kad netaisyklingai rašo. Bet galvoju,gal koks lenkas nes prisistatė Renz Polak. Bet kai atėjo nurodymas pinigus siusti į Filipinus, tai tapo viskas aišku  :D  tai vėl paieškose... svoris pradėjo augti ir pilvukas toks apvalutis. Kažkaip galvojau,kad sporas 3k/sav padės svorį reguliuoti, bet matyt vėl priaugsiu nemažai. Teks po gimdymo padirbėti. kaip kitoms? Nes kartais paskaitau kad kitos priaugo tik 1kg, arba net -2turi, tai biški liūdesiukas :unsure: Man jau 17 sav :)

Mano savijauta labai panaši.. Galėčiau gulėti lovoj visą dieną ir nieko neveikti 🙈 dar neprisiruošiu vis vandens pagert, dar tas kosulys su sloga.. Šiąnakt net sapnavau, kad per sudžiūvusią burną negaliu vandens atsigert 😑 tai nuo pat ryto ėmiausi gertuvės..

Jau +2,5kg. Vakar buvau pas gydytoją, kartu su dičkiu savo, bet nematė kas slepiasi, tai lauksim genetikės 😁

Atsakyti

As nesuku galvos del svorio, turiu +4 jau, mums 17sav ir 2d. Su pirmu vaziavau gimdyti turedama +25kg, bet po gimdymo svoris gryzo per kokius 4men toks koks buvo pries. Tik liko kelios strijos ir oda pilvuko nebe tokia grazi ir stangri.

O pilvuko jau noredama nebenuslepciau ypac darbe, klientai jau drysta klausti ar nesilauki tu kartais  :D  Bet ir del to mesuku galvos, nes ir neturiu ko slepti, man tai didelis dziaugsmas :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti