Damos, tai kaip su tema darom? Aš manyčiau, kad kurt naują su visa dabartine turima info, lengviau bendraut, kai kažką žinosim viena apie kitą
Šiandien užsisakiau pirmuosius rūbelius
kelis bodžiukus ir šliaužtinukų
Bliamba, man pastarosiom dienom taaaip šalta. Vis didinu šildymą namie, o kojos šala, rankos ledinės.. Verstis turbūt ir nereikia
man savaime kilo keli klausimai, pradėjau skaitinėt.. Pvz kilo klausimas kaip maudyt tokį špoką, pažėjau youtube video-kaip ir aišku
tik kai realybėj reiks daryt
beje po videp visą naktį sapnavau kaip maudau mažulį 
Pritariu dėl naujos temos! Nors aš dar čia naujokė.

Dėl skaitymų tai prisimenu su pirmu pradėjau info rinkti turbūt vos tik pastojus ir pasiteisino, nes kažkaip kai reikdavo vis kokią detalę prisimindavau. O kalbant apie maudymus prisiminiau dar vieną žiauriai nepasiteisinusį pirkinį - sulankstoma vonelė!

Suplojau nemažai galvojau, va kaip faina pataupysim vieta, nes tada dar bute gyvenom, o anyta pamačius iškart sakė, kad bus nepatogu, aš žinoma sakiau nesąmonė, bus labai gerai.

Na ir ką pirmas maudymas ir iškart suprantu, kad negerai, nes vaikas telpa, o rankom įkišti vietos beveik nebelieka,o dar kai pirmą kartą iš vis nežinai už kur paimt, tai maudėm dviese, ta vonelė siaura, aukštais kraštais keturios rankos niekaip netelpa, žodžiu tai buvo paskutinis kartas. Taip daugiau niekur jos nepanaudojau. Tada maximoj pasiėmiau pačią paprasčiausią, bet didelę ir plačią, na ir įdėklą į ją, kad paguldyt mažiuką ir iš kart viskas buvo ok.