Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Sveikos :)

Sveikinu Shaja nepasimovus ant sukčių, šaunuolė  :4u: aš 112 dirbu tai vajei kiek prisiklausau visko :D

O aš pagaliau geriau jaučiuosi. Vakar toks gražus oras buvo, išvažiavom į pažintinį taką, taip smagiai pasivaikščiojom, 21 valandą jau kritom miegot :D bet dabar kaip naujas žmogus jaučiuosi, labai gerai :D

Aš neprisiverčiu dar skaityt apie gimdymus ir naujagimio priežiūrą. Kažkaip man vis dar tolimas tas nėštumas, dar nesuvokiu jo pilnai  :ax: 

Atsakyti

Oho! Sveik!! Stipri tu.. Aš kankinuosi su kosuliu.. Dar ir dičkis mano susirgo, baisiai kosėja, tai tryse draugiškai namuose sėdėsim.. Išprotėsiu aš su jais 🤣  

inhalitoriaus nenaudojat? Ar doffuserio? Man difusseris ir slogai ir kvepuot padeda ! Naudoju su eteriniais aliejais. Eukalipta,kvepuok laisvai,arbatmedi! Kazkiek lengviau buna :) sveik 😘

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 24 sausio 2019 - 11:56

Sveikos :) Sveikinu Shaja nepasimovus ant sukčių, šaunuolė  :4u: aš 112 dirbu tai vajei kiek prisiklausau visko :D O aš pagaliau geriau jaučiuosi. Vakar toks gražus oras buvo, išvažiavom į pažintinį taką, taip smagiai pasivaikščiojom, 21 valandą jau kritom miegot :D bet dabar kaip naujas žmogus jaučiuosi, labai gerai :D Aš neprisiverčiu dar skaityt apie gimdymus ir naujagimio priežiūrą. Kažkaip man vis dar tolimas tas nėštumas, dar nesuvokiu jo pilnai  :ax:

manau ner ka ten skaityt,viskas vistiek bus tai kitaip :) jei planuoji zindyti patariu istoti i zindykime kartu grupe facebooke,ir padek skaitytis :) kad turetum jau supratima :)) jei turi patirties sorriukas,patingejau skaityt senus komentarus🤣🤷🏼♀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 24 sausio 2019 - 12:01

Nea, neturiu patirties. Ačiū už patarimą.

Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2019 01 24, 10:56)
<p>Sveikos smile.gif</p><p>Sveikinu Shaja nepasimovus ant sukčių, šaunuolė  4u.gif aš 112 dirbu tai vajei kiek prisiklausau visko biggrin.gif</p><p>O aš pagaliau geriau jaučiuosi. Vakar toks gražus oras buvo, išvažiavom į pažintinį taką, taip smagiai pasivaikščiojom, 21 valandą jau kritom miegot biggrin.gif bet dabar kaip naujas žmogus jaučiuosi, labai gerai biggrin.gif</p><p>Aš neprisiverčiu dar skaityt apie gimdymus ir naujagimio priežiūrą. Kažkaip man vis dar tolimas tas nėštumas, dar nesuvokiu jo pilnai  ax.gif </p>

Aš ir norėčiau jau gerai jaustis 4u.gif ir mano programėlė jau sako, kad dabar tai turėčiau skraidyti ant sparnų ir mėgautis bigsmile.gif na bet kad nieko panašaus. Vis dar kankinuosi su virškinimu. Dar iš ryto tai nieko. O po pietų ir vakare kaip akmenų prisirijus. Nesvarbu košytę ar jogurtuką, ar bulvinius blynus būčiau valgius. Jausmas tas pats. Nevirškina nors tu ką. Dabar prisipirkau Donat mineralinio. Bandysiu jo daugiau pagert unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas :) kaip nestukes? :)

mano herpis uzbujojo,ne tik ant lupos,bet ir ant nosies snerviu:( atrodau baisiai😝 o dar kaip skauda. Vakar sukilo ir temperatura bebeik iki 38 :( isgeriau paracetamolio,vaika pas aukle ir i darba isvariau. Visai neblogai atidirbau,namie buciau turbut pragulejus ir pradejavus kaip man sunku 😂

Sveikutes!

Ir man iššoko herpis ant lūpos! Oh, kaip nesmagu..vakar vos pajaučiau tempiau dantų pastą, gal kiek geriau, bet vis tiek guzas didelis... :( 

O šiaip man šiandien prasidėjo 14savaitė! :rolleyes:​ 

Atsakyti

Damos, tai kaip su tema darom? Aš manyčiau, kad kurt naują su visa dabartine turima info, lengviau bendraut, kai kažką žinosim viena apie kitą :4u:

Šiandien užsisakiau pirmuosius rūbelius  :wub: kelis bodžiukus ir šliaužtinukų :) 

Bliamba, man pastarosiom dienom taaaip šalta. Vis didinu šildymą namie, o kojos šala, rankos ledinės.. 

Sveikos :)

Sveikinu Shaja nepasimovus ant sukčių, šaunuolė  :4u: aš 112 dirbu tai vajei kiek prisiklausau visko :D

O aš pagaliau geriau jaučiuosi. Vakar toks gražus oras buvo, išvažiavom į pažintinį taką, taip smagiai pasivaikščiojom, 21 valandą jau kritom miegot :D bet dabar kaip naujas žmogus jaučiuosi, labai gerai :D

Aš neprisiverčiu dar skaityt apie gimdymus ir naujagimio priežiūrą. Kažkaip man vis dar tolimas tas nėštumas, dar nesuvokiu jo pilnai  :ax:

Verstis turbūt ir nereikia :) man savaime kilo keli klausimai, pradėjau skaitinėt.. Pvz kilo klausimas kaip maudyt tokį špoką, pažėjau youtube video-kaip ir aišku :D tik kai realybėj reiks daryt  :oh: beje po videp visą naktį sapnavau kaip maudau mažulį :D

Atsakyti

Damos, tai kaip su tema darom? Aš manyčiau, kad kurt naują su visa dabartine turima info, lengviau bendraut, kai kažką žinosim viena apie kitą :4u: Šiandien užsisakiau pirmuosius rūbelius  :wub: kelis bodžiukus ir šliaužtinukų :) Bliamba, man pastarosiom dienom taaaip šalta. Vis didinu šildymą namie, o kojos šala, rankos ledinės..  Verstis turbūt ir nereikia :) man savaime kilo keli klausimai, pradėjau skaitinėt.. Pvz kilo klausimas kaip maudyt tokį špoką, pažėjau youtube video-kaip ir aišku :D tik kai realybėj reiks daryt  :oh: beje po videp visą naktį sapnavau kaip maudau mažulį :D
  Pritariu dėl naujos temos! Nors aš dar čia naujokė.  :rolleyes: Dėl skaitymų tai prisimenu su pirmu pradėjau info rinkti turbūt vos tik pastojus ir pasiteisino, nes kažkaip kai reikdavo vis kokią detalę prisimindavau. O kalbant apie maudymus prisiminiau dar vieną žiauriai nepasiteisinusį pirkinį - sulankstoma vonelė! :oh:  Suplojau nemažai galvojau, va kaip faina pataupysim vieta, nes tada dar bute gyvenom, o anyta pamačius iškart sakė, kad bus nepatogu, aš žinoma sakiau nesąmonė, bus labai gerai. :lol: Na ir ką pirmas maudymas ir iškart suprantu, kad negerai, nes vaikas telpa, o rankom įkišti vietos beveik nebelieka,o dar kai pirmą kartą iš vis nežinai už kur paimt, tai maudėm dviese, ta vonelė siaura, aukštais kraštais keturios rankos niekaip netelpa, žodžiu tai buvo paskutinis kartas. Taip daugiau niekur jos nepanaudojau. Tada maximoj pasiėmiau pačią paprasčiausią, bet didelę ir plačią, na ir įdėklą į ją, kad paguldyt mažiuką ir iš kart viskas buvo ok.  :victory2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summerday's: 24 sausio 2019 - 20:39

Pritariu dėl naujos temos! Nors aš dar čia naujokė.  :rolleyes: Dėl skaitymų tai prisimenu su pirmu pradėjau info rinkti turbūt vos tik pastojus ir pasiteisino, nes kažkaip kai reikdavo vis kokią detalę prisimindavau. O kalbant apie maudymus prisiminiau dar vieną žiauriai nepasiteisinusį pirkinį - sulankstoma vonelė! :oh:  Suplojau nemažai galvojau, va kaip faina pataupysim vieta, nes tada dar bute gyvenom, o anyta pamačius iškart sakė, kad bus nepatogu, aš žinoma sakiau nesąmonė, bus labai gerai. :lol: Na ir ką pirmas maudymas ir iškart suprantu, kad negerai, nes vaikas telpa, o rankom įkišti vietos beveik nebelieka,o dar kai pirmą kartą iš vis nežinai už kur paimt, tai maudėm dviese, ta vonelė siaura, aukštais kraštais keturios rankos niekaip netelpa, žodžiu tai buvo paskutinis kartas. Taip daugiau niekur jos nepanaudojau. Tada maximoj pasiėmiau pačią paprasčiausią, bet didelę ir plačią, na ir įdėklą į ją, kad paguldyt mažiuką ir iš kart viskas buvo ok.  :victory2:

O ant tų įdėklų, kurie dedasi į vonelę, guldosi jau biškutį paaugęs lelius, ane? Naujagimį turbūt ramiau grynai rankose laikyt? Ar kaip tik su tuo įdėklu su naujagimiais gerai? :D

Atsakyti

O ant tų įdėklų, kurie dedasi į vonelę, guldosi jau biškutį paaugęs lelius, ane? Naujagimį turbūt ramiau grynai rankose laikyt? Ar kaip tik su tuo įdėklu su naujagimiais gerai? :D

Aš turėjau tą tokį paraloninį įdėklą, jis minkštas, vandens pildavom tik tiek kad jo neapsemtų, tai guldydavau užpakalį, o galvą ir sparandelį viena ranka prilaikai, o kita ranka semi ir pili vandenėlį, ten labai greitai. Pradžioj jokių muilų nenaudojau, tik vanduo, apiprausi greitai ir į rankšlostuką. Tai kiek pamenu atrodo tiek :) Aišku galima dviese, tada vienas laiko kitas prausia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos, nestukes  :4u:  Jungiuosi i jusu pasnekesius. Esu is Siauliu, laukiuosi berniuko, gimdymo data liepos 3 :)  Skaitau liepinuku pokalbius jau kokie du menesiai, ziuriu visai faina cia pas jus, tai...  :D  :D  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 24 sausio 2019 - 22:30

Aš turėjau tą tokį paraloninį įdėklą, jis minkštas, vandens pildavom tik tiek kad jo neapsemtų, tai guldydavau užpakalį, o galvą ir sparandelį viena ranka prilaikai, o kita ranka semi ir pili vandenėlį, ten labai greitai. Pradžioj jokių muilų nenaudojau, tik vanduo, apiprausi greitai ir į rankšlostuką. Tai kiek pamenu atrodo tiek :) Aišku galima dviese, tada vienas laiko kitas prausia  :rolleyes:​ 

Aaa, aš mačiau pardavinėja voneles kur dedasi toks plastikinis įdėklas, a la gultukas :) tai galvojau ar labai ten jo reikia, nes atrodo, kad visvien rankom laikysi tą vaiką :D

Sveikos, nestukes  :4u:  Jungiuosi i jusu pasnekesius. Esu is Siauliu, laukiuosi berniuko, gimdymo data liepos 3 :)  Skaitau liepinuku pokalbius jau kokie du menesiai, ziuriu visai faina cia pas jus, tai...  :D  :D  :4u:  :4u:

Sveika prisijungus! :4u: pirmas vaikutis? :) 

Atsakyti