Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Siandien dar laisva turiu, tai jau tik sedesiu ant sofkutes pilvuka isvertus, reiks tik sveciu kambary patalyne apvilkti. Bet cia 5min darbas :irnesakyk:

O siaip as jau tokio budo, turiu visada buti kazkuo uzsiemus, jei ner ka vistiek atrandu.

Man nama taip sakydavo kai pirmo laikiausi, kad mazinciau tempus, bet taip ir gimdyt isvaziavau  :lol:  gal todel dabar ir vaikas toks, nu net pavalgyt ramiai sedint negali, sakiau persivers kada su kede :oh:

As kartais pati sau pavydziu  :lol: 

Nebuna taip, kad atsisedus ant sofkutes su mintim, kad veliau kazka padarysi, taip ir lieki ten sedeti iki vakaro? Man taip per pirmus menesius buvo, uztai dabar dziaugiuosi, kad tos jegos gryzo ir blogumai praejo :clap:​  

Aš su pirmu irgi jaučiausi visai kitaip, net nebuvo minties pailsėti, kažkaip nieko nejaučiau, dirbau, dar septintam mėnesį apsigyniau magistrą.  :D jei dabar reikėtų tai išprotėčiau. Nors dabar jau tikrai geriau jaučiuosi nuo praeitos savaitės, bet kažkoks šiaip noras patinginiauti užeina.  :D o taip aišku galima ant sofkutės ir iki vakaro pragulėti, bet vakare mažas iš darželio grįžta, tada jau su juo nebepagulėsi.  :rolleyes: einu su šuniu pasivaikščioti, gal užplūs noras tvarkytis  :D​ 

Atsakyti

Tai laukiam kol visos prisiduos ir patikslins savo info :)
Siulau tu kuriu nera sarasiuke, nukopijuoti jau esama paskutiny sarasiuka ir pasirasyti, nes visas sugaudyti is 50psl labai sunku, nebent kazkas nori isnaujo 50psl perskaiti ir surasyti visas :lol:​ Taip nepasimes sarasiukas ir keliaus toliau jau papildytas, nes taip jo niekaip ir nepabaigsim  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja3: 25 sausio 2019 - 12:36

Pas mane per pirmus 3mėn buvo -4kg, ir kolkas stovi, neauga. Aš tyliai tikiuosi kad ir neaugs, nes ir taip dauug turiu :D

Bet kaip apetitas grįžo... Baisu  :huh2: 

Atsakyti

Siulau tu kuriu nera sarasiuke, nukopijuoti jau esama paskutiny sarasiuka ir pasirasyti, nes visas sugaudyti is 50psl labai sunku, nebent kazkas nori isnaujo 50psl perskaiti ir surasyti visas :lol:​ Taip nepasimes sarasiukas ir keliaus toliau jau papildytas, nes taip jo niekaip ir nepabaigsim  :4u:

Pasibandžiau, telefonu neišeina temos normaliai kurti, iškraipytai kažkaip tekstą sumėto, kai nukopijuoji.. Ranka viską vest užsiknisiu. Gal kas per kompą gali sukurt naują temutę? Aš čia į DE nesivežiau kompo..

Aš su pirmu irgi jaučiausi visai kitaip, net nebuvo minties pailsėti, kažkaip nieko nejaučiau, dirbau, dar septintam mėnesį apsigyniau magistrą.  :D jei dabar reikėtų tai išprotėčiau. Nors dabar jau tikrai geriau jaučiuosi nuo praeitos savaitės, bet kažkoks šiaip noras patinginiauti užeina.  :D o taip aišku galima ant sofkutės ir iki vakaro pragulėti, bet vakare mažas iš darželio grįžta, tada jau su juo nebepagulėsi.  :rolleyes: einu su šuniu pasivaikščioti, gal užplūs noras tvarkytis  :D​ 

Man kažkaip irgi nėra jokio noro tvarkytis ar suktis virtuvėj :D maisto gamint visai įkvėpimo nėr, tą patį per tą patį gaminu :D ir namus apkuopiu jau kai kliūna, bet šiaip mieliau knygą paskaitau ramiai sau :D

Pas mane per pirmus 3mėn buvo -4kg, ir kolkas stovi, neauga. Aš tyliai tikiuosi kad ir neaugs, nes ir taip dauug turiu :D

Bet kaip apetitas grįžo... Baisu  :huh2:

Pas mane svoris irgi kažkaip neauga.. Nors mityba tai kąą aš žinau :D angliavandeniai ir saldumynai :D 

Atsakyti

As tai turiu mazdaug +1.5kg, 15tos savaites pabaigoje :) Tai gal nieko. Pagal lenteles minimalus prieaugis skaitos cia.

Atsakyti

Nu ką, šoviau paracetamolio ir aš.. Neatsilaikiau.. 37,8, bet toks jausmas, kad kokie 42.. Nei gyva nei mirus.. Vaikai abu irgi su 37,5.. Vyras dar gyvas. Kaži ar ilgai.. 

Atsakyti

As tai turiu mazdaug +1.5kg, 15tos savaites pabaigoje :) Tai gal nieko. Pagal lenteles minimalus prieaugis skaitos cia.

Kokia lentele naudojates?

Nu ką, šoviau paracetamolio ir aš.. Neatsilaikiau.. 37,8, bet toks jausmas, kad kokie 42.. Nei gyva nei mirus.. Vaikai abu irgi su 37,5.. Vyras dar gyvas. Kaži ar ilgai.. 

Daug daug sveikateles Jums :4u: 

Maciau per zinias, kaip Lietuvoj dabar gripas siaucia  :unsure: 

Atsakyti

Tevu darzelio bei Pregnancy Appsu, lenteles siek tiek skiriasi :)

Atsakyti

Sveikos :)

pagaliau pradejo guti mano herpesai ant veido,tai dabar sasuota vaikstau....🤣

kokie savaitgalio planai?:))

Atsakyti

Sveikos visos. Ilgokai nebuvau prisijungus, kol viską perskaičiau😀. 24 m. Pirmas vaikas. Numatoma data liepos 30d. Norvegija.

Atsakyti

Dar yra norinčių į sąrašiuką? Naujai prisijungusios, gal dar yra tyliai skaitančių? :D

Sveikos visos. Ilgokai nebuvau prisijungus, kol viską perskaičiau😀. 24 m. Pirmas vaikas. Numatoma data liepos 30d. Norvegija.

Atsakyti

Pradėjau žiūrėt serialą 'jane the virgin', iš pradžių toks mėšlas atrodė, bet dabar kaip užkabino :D vyras juokiasi, kad telenovelę žiūriu :D aš jam aiškinu, kad čia moderni, tai galima :D

Ojėj  :huh2: sveikatos! Linkiu, kad kuo greičiau praeitų :) 

Atsakyti