Siandien dar laisva turiu, tai jau tik sedesiu ant sofkutes pilvuka isvertus, reiks tik sveciu kambary patalyne apvilkti. Bet cia 5min darbas
O siaip as jau tokio budo, turiu visada buti kazkuo uzsiemus, jei ner ka vistiek atrandu.
Man nama taip sakydavo kai pirmo laikiausi, kad mazinciau tempus, bet taip ir gimdyt isvaziavau
gal todel dabar ir vaikas toks, nu net pavalgyt ramiai sedint negali, sakiau persivers kada su kede
As kartais pati sau pavydziu
![]()
Nebuna taip, kad atsisedus ant sofkutes su mintim, kad veliau kazka padarysi, taip ir lieki ten sedeti iki vakaro? Man taip per pirmus menesius buvo, uztai dabar dziaugiuosi, kad tos jegos gryzo ir blogumai praejo
Aš su pirmu irgi jaučiausi visai kitaip, net nebuvo minties pailsėti, kažkaip nieko nejaučiau, dirbau, dar septintam mėnesį apsigyniau magistrą. jei dabar reikėtų tai išprotėčiau. Nors dabar jau tikrai geriau jaučiuosi nuo praeitos savaitės, bet kažkoks šiaip noras patinginiauti užeina.
o taip aišku galima ant sofkutės ir iki vakaro pragulėti, bet vakare mažas iš darželio grįžta, tada jau su juo nebepagulėsi.
einu su šuniu pasivaikščioti, gal užplūs noras tvarkytis