Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Sveikutes smile.gif seniai nesirodziau...

Kazkas klause del flaelines ir marlines medziagos, tai pirkau Viliuje Kalvariju turguje esancioje parduotuveje. Bet ir internetu yra pirkti, flanele po 3 Eur/m, marle (storesne) po 1.4Eur. Tai jei turite pzistama auksaranke, kuri apsius krastus apsimoka labiau nei pirkti.

Del skiepu tai dukra sikiepijome visais, bet po skiepo 18 men (rauduoniuke, tymai).Visu ligu ir komplikaciju... Pagranduka skiepijau tik nuo polimelito, difterijos, stabliges. Mazulio planuojam neskiepyti irgi.

Jau ruosiuosi kelionei, reikia namus paruosti, nes vaikus anyta sav ziures,o kita sav mano mama. Tai reikia,kad viskas butu po ranka ir viska rastu smile.gif

Siaip nugara rakina... Tai nezinau,ka per skrydi darysiu blink.gif Nors jau mano gyd sake,kad po atostogu duos siuntima pas reabilitologa, gal kokiu masazu ir baseina gausiu smile.gif nors ir taip einu, bet bus neprosal papildomai.

Kaip kitos jauciates? nestuke.gif
Atsakyti

Sveikutes smile.gifseniai nesirodziau... Kazkas klause del flaelines ir marlines medziagos, tai pirkau Viliuje Kalvariju turguje esancioje parduotuveje. Bet ir internetu yra pirkti, flanele po 3 Eur/m, marle (storesne) po 1.4Eur. Tai jei turite pzistama auksaranke, kuri apsius krastus apsimoka labiau nei pirkti. Del skiepu tai dukra sikiepijome visais, bet po skiepo 18 men (rauduoniuke, tymai).Visu ligu ir komplikaciju... Pagranduka skiepijau tik nuo polimelito, difterijos, stabliges. Mazulio planuojam neskiepyti irgi. Jau ruosiuosi kelionei, reikia namus paruosti, nes vaikus anyta sav ziures,o kita sav mano mama. Tai reikia,kad viskas butu po ranka ir viska rastu smile.gif Siaip nugara rakina... Tai nezinau,ka per skrydi darysiu blink.gifNors jau mano gyd sake,kad po atostogu duos siuntima pas reabilitologa, gal kokiu masazu ir baseina gausiu smile.gifnors ir taip einu, bet bus neprosal papildomai. Kaip kitos jauciates? nestuke.gif

kodel nusprendet nebeskiepyti? jei nori parasyk man privaciai :))idomi jusu seimos patirtis :) kur skrisit? :)))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 10 kovo 2019 - 20:01

jus man paaiskinkit kaip normaliai atsakyt i zinute,visoms iseina,o man glusei ne :hmm:  telefonu naudojuos :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2019 03 10, 21:02)
<p>jus man paaiskinkit kaip normaliai atsakyt i zinute,visoms iseina,o man glusei ne hmm.gif  telefonu naudojuos unsure.gif </p>

I JAV Florida skendam, tai jau laukiu nesulaukiu. smile.gif Del zinuciu rasymo, nepatarsiu,nes tel man visai neduoda atrasyti, tik per PC.

O d3l skiepu, jokia cia paslaptis. smile.gif

Dukra skiepijom skiepais pagal kalendoriu iki MMR skiepo. Sveikas vaikas per para laiko tapo astmatiku...
Pakylo temperatura, staigiai apsunkintas kviepavimas, abstrukcija, ir kosulio priepuoliai iki vemimo. Dar pagalvojome gal persalo (pirmas vaikas, patirties nera). Antibijotiku ir ventolino gydymas. Po sav vel tas pats, po gydymo vel atkrito. Trumpai tariant per men 3 antibijotiku dozes ir astmos (nenustatytos kilmes) diagnoze...
Su vyru gyvenome kaip sapne, buvo sveikas vaikas, per akimirka gavo nuosprendi praktiskai visam gyvenimui. Paveldimumas, alergijos ir panasios sasajos gydytojais atmestos. Kol kreipemes i prof pulmonologa privaciai. Kuris pripazino komplikacijas po skiepo ( bet isvadose taip to ir neirase). Puses metu gydymas, imuniteto atstatymas ir reabilitacijos kursas... Rezultatas vaikui jau 10 metu, nei astmos, nei persalimo ligu ar bronchitu... Mums pasiseke atsitiesti. Sunu skiepijome tik nuo stabloges, polimelito ir difterijos. Maziuka neskiepisiu visai.

Suprantu,kad garantijos niekur nera. Bet kai susiduri su komplikacijomis ir matai mediku abejinguma ir diagnoziu klastojima, nes niekas nenori pripazinti tai kas akivaizdu. Kelia daug klausimu, kodel? Kodel net statistiskai nefiksuoja tokiu atveju, gal kad komplikaciju statistika atrodytu graziai?

Turiu artimoje aplinkoje irgi atveji,kaip po MMR skiepo vaikui prasidejo traukuliai. Tik vienas gyd ir tai puse lupu paske, kad nuo skiepo. Bet isvadose nurode kita diagnoze... Ten situacija sunkesne, vaikas pastoviai naudoja pries epilepsinius vaistus.
Bet turiu artimoje aplinkoje ir tokiu kurie skiepija ir viskas ok. Bet matant toki gyd poziuri esu visiskai nesaugi...
Nors uosvis vienintelis seimoje skiepijasi nuo gripo ir venintelis eile metu serga gripu smile.gif jau net nejuokinga...
Atsakyti

I JAV Florida skendam, tai jau laukiu nesulaukiu. smile.gifDel zinuciu rasymo, nepatarsiu,nes tel man visai neduoda atrasyti, tik per PC. O d3l skiepu, jokia cia paslaptis. smile.gif Dukra skiepijom skiepais pagal kalendoriu iki MMR skiepo. Sveikas vaikas per para laiko tapo astmatiku... Pakylo temperatura, staigiai apsunkintas kviepavimas, abstrukcija, ir kosulio priepuoliai iki vemimo. Dar pagalvojome gal persalo (pirmas vaikas, patirties nera). Antibijotiku ir ventolino gydymas. Po sav vel tas pats, po gydymo vel atkrito. Trumpai tariant per men 3 antibijotiku dozes ir astmos (nenustatytos kilmes) diagnoze... Su vyru gyvenome kaip sapne, buvo sveikas vaikas, per akimirka gavo nuosprendi praktiskai visam gyvenimui. Paveldimumas, alergijos ir panasios sasajos gydytojais atmestos. Kol kreipemes i prof pulmonologa privaciai. Kuris pripazino komplikacijas po skiepo ( bet isvadose taip to ir neirase). Puses metu gydymas, imuniteto atstatymas ir reabilitacijos kursas... Rezultatas vaikui jau 10 metu, nei astmos, nei persalimo ligu ar bronchitu... Mums pasiseke atsitiesti. Sunu skiepijome tik nuo stabloges, polimelito ir difterijos. Maziuka neskiepisiu visai. Suprantu,kad garantijos niekur nera. Bet kai susiduri su komplikacijomis ir matai mediku abejinguma ir diagnoziu klastojima, nes niekas nenori pripazinti tai kas akivaizdu. Kelia daug klausimu, kodel? Kodel net statistiskai nefiksuoja tokiu atveju, gal kad komplikaciju statistika atrodytu graziai? Turiu artimoje aplinkoje irgi atveji,kaip po MMR skiepo vaikui prasidejo traukuliai. Tik vienas gyd ir tai puse lupu paske, kad nuo skiepo. Bet isvadose nurode kita diagnoze... Ten situacija sunkesne, vaikas pastoviai naudoja pries epilepsinius vaistus. Bet turiu artimoje aplinkoje ir tokiu kurie skiepija ir viskas ok. Bet matant toki gyd poziuri esu visiskai nesaugi... Nors uosvis vienintelis seimoje skiepijasi nuo gripo ir venintelis eile metu serga gripu smile.gifjau net nejuokinga...

aciu,kad dalinies! mes labai artimoje aplinkoje turim skiepijamciu ir ne :) visiems aciu Dievui viskas gerai! bet va vyro kolegos leliukas pries keleta metu (kai as nescia buvau) mire po skiepo. Zinoma,jis gime su problemom,bet kaip mum pasakojo,jos buvo isgydytos. Tai seima,su kuria kavos nesusitikdavome gerti,tai nebuvo kaip issiklausineti. Vyras su koleda skrido i komandiruote kartu,tai siek tiek papasakojo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 11 kovo 2019 - 10:25

kaip fainai -atostogos! kiek laiko busit?:)

Atsakyti

Tai dariausi aš jau gliukozės tyrimą.. Skonis gėrimo visiškai normalus, 2h pralaukiau gana lengvai, jaučiausi gerai. Tada išėjau namo ir prie namų jau pilt karštis pradėjo, temo akyse, drebulys krėtė..

O atsakymai tik po 2sav  :hmm:  :unsure:  neramu.. Ar prasta savijauta po tyrimo reiškia GD?  :unsure:​ 

jus man paaiskinkit kaip normaliai atsakyt i zinute,visoms iseina,o man glusei ne :hmm:  telefonu naudojuos :unsure:

Spaudi 'cituoti' ir tada atrašinėji :) 

Atsakyti

Tai dariausi aš jau gliukozės tyrimą.. Skonis gėrimo visiškai normalus, 2h pralaukiau gana lengvai, jaučiausi gerai. Tada išėjau namo ir prie namų jau pilt karštis pradėjo, temo akyse, drebulys krėtė.. O atsakymai tik po 2sav  :hmm:  :unsure:  neramu.. Ar prasta savijauta po tyrimo reiškia GD?  :unsure:  Spaudi 'cituoti' ir tada atrašinėji :)

bandau🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 11 kovo 2019 - 13:18

neisejo vistiek....

Atsakyti
Dabar apie skiepus, kaip apie politiką, religiją ar mitybą, geriau nediskutuoti. Visi su savo nuomonėm biggrin.gif biggrin.gif
Aš pirmą skiepijau, ir antrą skiepysiu.

Papildyta:
QUOTE(aquabona @ 2019 03 11, 13:02)
<p>Tai dariausi aš jau gliukozės tyrimą.. Skonis gėrimo visiškai normalus, 2h pralaukiau gana lengvai, jaučiausi gerai. Tada išėjau namo ir prie namų jau pilt karštis pradėjo, temo akyse, drebulys krėtė..</p><p>O atsakymai tik po 2sav  hmm.gif  unsure.gif  neramu.. Ar prasta savijauta po tyrimo reiškia GD?  unsure.gif​ 

Atsakymai tik po 2 savaičių? Aš planavau eiti savaitę prieš vizitą pas ginekologę unsure.gif reiks gal pasiskambint.
O dėl atsakymų nepergyvenkit, gal tik šiaip blogai organizmas sureagavo 4u.gif
Atsakyti

Dabar apie skiepus, kaip apie politiką, religiją ar mitybą, geriau nediskutuoti. Visi su savo nuomonėm biggrin.gifbiggrin.gif
Aš pirmą skiepijau, ir antrą skiepysiu.

visi tevai savo maziesiems tik geriausio linki :)

Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2019 03 11, 18:36)
visi tevai savo maziesiems tik geriausio linki smile.gif
</p></div></blockquote><p></p>

Tikrai taip friends.gif
O kokia jūsų nuomonė apie VNT30 tyrimą dėl genetinių ligų? Čia neseniai tik atsiradęs. Įdomu visose ligoninėse daro? Ar tik Santaroj.
Atsakyti