QUOTE(tobuliux @ 2019 03 10, 21:02)
<p>jus man paaiskinkit kaip normaliai atsakyt i zinute,visoms iseina,o man glusei ne

telefonu naudojuos

</p>
I JAV Florida skendam, tai jau laukiu nesulaukiu.

Del zinuciu rasymo, nepatarsiu,nes tel man visai neduoda atrasyti, tik per PC.
O d3l skiepu, jokia cia paslaptis.
Dukra skiepijom skiepais pagal kalendoriu iki MMR skiepo. Sveikas vaikas per para laiko tapo astmatiku...
Pakylo temperatura, staigiai apsunkintas kviepavimas, abstrukcija, ir kosulio priepuoliai iki vemimo. Dar pagalvojome gal persalo (pirmas vaikas, patirties nera). Antibijotiku ir ventolino gydymas. Po sav vel tas pats, po gydymo vel atkrito. Trumpai tariant per men 3 antibijotiku dozes ir astmos (nenustatytos kilmes) diagnoze...
Su vyru gyvenome kaip sapne, buvo sveikas vaikas, per akimirka gavo nuosprendi praktiskai visam gyvenimui. Paveldimumas, alergijos ir panasios sasajos gydytojais atmestos. Kol kreipemes i prof pulmonologa privaciai. Kuris pripazino komplikacijas po skiepo ( bet isvadose taip to ir neirase). Puses metu gydymas, imuniteto atstatymas ir reabilitacijos kursas... Rezultatas vaikui jau 10 metu, nei astmos, nei persalimo ligu ar bronchitu... Mums pasiseke atsitiesti. Sunu skiepijome tik nuo stabloges, polimelito ir difterijos. Maziuka neskiepisiu visai.
Suprantu,kad garantijos niekur nera. Bet kai susiduri su komplikacijomis ir matai mediku abejinguma ir diagnoziu klastojima, nes niekas nenori pripazinti tai kas akivaizdu. Kelia daug klausimu, kodel? Kodel net statistiskai nefiksuoja tokiu atveju, gal kad komplikaciju statistika atrodytu graziai?
Turiu artimoje aplinkoje irgi atveji,kaip po MMR skiepo vaikui prasidejo traukuliai. Tik vienas gyd ir tai puse lupu paske, kad nuo skiepo. Bet isvadose nurode kita diagnoze... Ten situacija sunkesne, vaikas pastoviai naudoja pries epilepsinius vaistus.
Bet turiu artimoje aplinkoje ir tokiu kurie skiepija ir viskas ok. Bet matant toki gyd poziuri esu visiskai nesaugi...
Nors uosvis vienintelis seimoje skiepijasi nuo gripo ir venintelis eile metu serga gripu

jau net nejuokinga...