labas rytas niekas cia nieko nebando izeisti! Jus mamytes,nesnekekit veju apie skiepytus ir neskiepytus kas ka gali ukrest ir mes jums nebandysim issaiskinti kuri tiesa geresne
) nes jus tai bandote
)
Sveikos,
Ramuma čia pas mus visiška . Papasakokit gal jau kas darėte ta gliukozės tyrimą? Man lygiai po trijų savaičių..
Dabar toks fainas laikotarpis, jau daugiau judesiukų jaučiasi ir oras gerėja,tai nuotaika puiki.
Labas rytas
Vakar lengvai paminejom sunelio 6-aji gimtadieny, o siandien ruosiames y Lietuvos ambasada vaziuoti, keisti pasa.
As jau jauciuosi daug geriau, penktadieny grysiu y darba.
Rasiau moderatorei, kad noreciau pati koreguoti tema, bet kaip jau minejau joms neydomu ir visai nesilanko supermamoj.
Nepatinka man sitas naujas forumas ir tvarka, kurios nera. Anksciau buvo daug fainesnis puslapiukas, visos turejo linijuotes, sarasiukus, spalvinosi, buvo smagu ech nostalgija 2013m supermamai
Oj tik dabar pamačiau, kad kažkaip skaitydama per telefona praleidau ilga diskusija apie skiepus.
Skiepisiu, gal tik pasikoreguosiu skiepų tvarkaraštį, kad visko nebūtų tiek daug iš karto.
Didžioji tiesa tokia, kad tos tiesos nėra ir nebus. Visi iki beprotiškumo gina savo puses,o kuri pusė teisi? Nei viena, nes atveju begalės, tiek nukentėjusių nuo skiepų, tiek apsirgusių neskiepytų. Pvz, mūsų pažįstamam vyrui įkando erkė ir še tau encefalitas, visai jo šeimai šokas. Taip išgyveno, bet pasekmės tikrai ne kokios liko visam gyvenimui. Gyvenam gamtoje, šuo pastoviai parsineša ant kailio erkių, netgi jau dabar. Pasiskiepijom nuo encefalito visa šeima. Ar tikrai padės? Nežinau. Bet man ramiau. Niekam neinu ir nesiūlau skiepytis, tai mano sprendimas, kurį įtakojo asmeninė patirtis. Kitų patirtis kitokia, kitokie ir sprendimai, tai geriausia kai kiekvienas lieka prie savo patirties, nebandant niekam nieko įrodyti.
Blogiausia, kad abiejų pusių žinios yra interneto platybių lygmens, kur suklastoti ir labai profesionaliai galima bet ką, tame tarpe ir mokslinius straipsnius. Aš jų neskaitau, nes taip paprasčiausiai man trūksta kompetencijos juos įvertinti. Tuomet vėl gi lieka asmeninė patirtis, nes frazė "vienas gydytojas/mokslininkas sakė" man irgi neatrodo patikima.
Tai gal tiesiog visi liekam prie savo tiesų, ir nesipykim, nes ir taip maža ta mūsų grupė
Nepatinka man sitas naujas forumas ir tvarka, kurios nera. Anksciau buvo daug fainesnis puslapiukas, visos turejo linijuotes, sarasiukus, spalvinosi, buvo smagu
ech nostalgija 2013m supermamai
Labai pritariu! Būdavo tikrai geriau.
jus man paaiskinkit kaip normaliai atsakyt i zinute,visoms iseina,o man glusei ne
telefonu naudojuos
Aš irgi telefonu, gal pavyks paaiškint.
Kai paspaudžiant cituoti ir atsakyti, tai iššoka atsakymo langas, kuriame yra cituojamas tekstas tokiame pilkame fone, tai jūs nerašykite tame pilame fone, o rašykit po juo ant balto fono. Jei cituojamas tekstas ilgas, tiesiog reikia pakelti jį į viršų, braukiant dešiniame šone, kol pamatysit pilko fono pabaigą ir rašyti ant balto.
Aš irgi telefonu, gal pavyks paaiškint.Kai paspaudžiant cituoti ir atsakyti, tai iššoka atsakymo langas, kuriame yra cituojamas tekstas tokiame pilkame fone, tai jūs nerašykite tame pilame fone, o rašykit po juo ant balto fono. Jei cituojamas tekstas ilgas, tiesiog reikia pakelti jį į viršų, braukiant dešiniame šone, kol pamatysit pilko fono pabaigą ir rašyti ant balto.
![]()
nu bliamba ,nesuprantu 😂
dar bandau😂
Aš irgi telefonu, gal pavyks paaiškint.Kai paspaudžiant cituoti ir atsakyti, tai iššoka atsakymo langas, kuriame yra cituojamas tekstas tokiame pilkame fone, tai jūs nerašykite tame pilame fone, o rašykit po juo ant balto fono. Jei cituojamas tekstas ilgas, tiesiog reikia pakelti jį į viršų, braukiant dešiniame šone, kol pamatysit pilko fono pabaigą ir rašyti ant balto.
nu bliamba ,nesuprantu 😂
nu gal dabar,joptararai😂
mielos mamytes,nesipykim del tu skiepu! bukim sveiki ir laimingi visi ir visos!
nelieskim sitos temos ir prasau nepamokslaukim
nu bliamba ,nesuprantu 😂
nu gal dabar,joptararai😂
O geras, tokį trigubą atsakymą iš vis pirmą kartą matau. Na, matyt, čia mano patarimai nepadės, nes atrodo viską darot gerai, bet kažkodėl puslapis viską iškreipia.
O geras, tokį trigubą atsakymą iš vis pirmą kartą matau. Na, matyt, čia mano patarimai nepadės, nes atrodo viską darot gerai, bet kažkodėl puslapis viską iškreipia.
kazkoks kosmosas sita nauja versija 🤣