Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

QUOTE(tobuliux @ 2019 03 13,)
kazkoks kosmosas sita nauja versija 🤣

Nu va, pagaliau!! lotuliukas.gif
P.s. aš naudoju seną versiją. Nemiela ta nauja :blink

Aš ir taip jau laukiu pavasario. Norisi pasivaikščiot, pajudėt po darbų. Visą dieną sėdėt reikia. sekmadienį mačiau jau 13° praneša. Faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 13 kovo 2019 - 15:42

Nu va, pagaliau!! lotuliukas.gif
P.s. aš naudoju seną versiją. Nemiela ta nauja :blink

Aš ir taip jau laukiu pavasario. Norisi pasivaikščiot, pajudėt po darbų. Visą dieną sėdėt reikia. sekmadienį mačiau jau 13° praneša. Faina bigsmile.gif

Tikiuosi nelis 😁 nes ir aš jau noriu gero oro. Aišku norisi ir kad sužaliuotų viskas, tai lietaus reik 😁 žodžiu, niekad niekas nebus patenkintas 100%.

Aš šiandien gulinėjau namuose, nuėjau dar pas gydytoją pasiimt nedarbingumą, tai į darbą tik penktadienį ir tada vėl savaitgalis 😁

Atsakyti
Su pavasariu mergaites 4u.gif Nu koks geras oras uz lango! Pasaka wub.gif
Atsakyti

sveikos būsimos mamytes  :nestuke  čia tokios karštos diskusijos pas jus  :D  geriau papasakokit kaip laikotės ir kaip jaučiatės? Ar perkat daiktus savo mažyliams? Aš vakar jau rūbelius rusiavausi, deja mano princese jau dabar turi daugiau drabužėlių nei aš  :D  :hmm:  jau labai laukiu kada pamatysiu  :angel_not:  :nestuke  

Atsakyti

Sveikos, merginos! 

Su daiktų pirkimais dabar truputį jau pristabdžiau :D drabužėlių gana, ir nupirkta jau pakankamai, ir draugė sakė atiduos nemažai. Tai liko svarbiausi pirkiniai - vežimas ir autokėdutė, bet juos pirksim tik į LT grįžę:) ir smulkesni pirkiniai, patalynė, čiužinys, vystyklai, visokie tepaliukai ir panašiai iš vaistinės, higienos reikmenys ir panašiai :) bet čia irgi jau grįžus.

Einu kitą 5dienį pas ginę, sužinosiu atsakymus dėl gliukozės.. 

Atsakyti

sveikos būsimos mamytes  :nestuke   čia tokios karštos diskusijos pas jus  :D   geriau papasakokit kaip laikotės ir kaip jaučiatės? Ar perkat daiktus savo mažyliams? Aš vakar jau rūbelius rusiavausi, deja mano princese jau dabar turi daugiau drabužėlių nei aš  :D   :hmm:   jau labai laukiu kada pamatysiu  :angel_not:   :nestuke   
 as kazkaip ramiai si karta ;) viskas plius minus aisku ko reiks :) juolabiau kai visai neseniai gimdziau :))daug daiktu nuo mazojo turiu :)) vezima,chico next 2 me lovyte,baby bjorna :) reiks tik keleta rubeliu mergaitisku :) galbut pleduku ir viskas:)net ir buteliuku turesiu jei reiks :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 16 kovo 2019 - 10:33

As po truputy ziurineju, labai dar nepuolu pirkti, jei randu ka grazaus ir pigiau paimu. Merliuku, palyciu ir kelis komplektukus turiu.  Nuziurejusi vezimely esu, bet irgi truputy veliau pirksim. Lovyte ir pataliukai nuo pirmojo like. 

Kada planuojat y dekretines iseiti? As galvoju iki birzelio padirbet, kazi kaip cia man seksis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

As po truputy ziurineju, labai dar nepuolu pirkti, jei randu ka grazaus ir pigiau paimu. Merliuku, palyciu ir kelis komplektukus turiu.  Nuziurejusi vezimely esu, bet irgi truputy veliau pirksim. Lovyte ir pataliukai nuo pirmojo like. 

Kada planuojat y dekretines iseiti? As galvoju iki birzelio padirbet, kazi kaip cia man seksis  :rolleyes: 

likus dvi savaites iki gimdymo :))tokia Airijos tvarka... ir tada lieka 5,5 menesio dekretiniu...

Atsakyti

Kada planuojat y dekretines iseiti? As galvoju iki birzelio padirbet, kazi kaip cia man seksis  :rolleyes: 

Aš išeinu balandžio 1 :)

Atsakyti

Sveiko,Mergaitės :) Aš taip pat norėčiau prisijungti prie Jūsų pašnekesių :) Man dabar 23 sav :) terminas liepos 7 :) esu is Vilniaus :)

Atsakyti

likus dvi savaites iki gimdymo :))tokia Airijos tvarka... ir tada lieka 5,5 menesio dekretiniu...

Ziauri tvarka. Skanu, apziuru neperdaugiausia, dirbi iki paskutinio menesio, ne visos patempia. O tada ka sick line?

Siaurinej gali iseit 11sav iki gimdymo likus. Aisku planuoju ilgiau padirbet.

Sveika prisijungus  :4u:​ 

Atsakyti
smile.gif+2019 03 17, 09:55-->
QUOTE(Liepos zieduke smile.gif @ 2019 03 17, 09:55)
<p>Sveiko,Mergaitės smile.gif Aš taip pat norėčiau prisijungti prie Jūsų pašnekesių smile.gif Man dabar 23 sav smile.gif terminas liepos 7 smile.gif esu is Vilniaus smile.gif</p>

Sveika prisijungus 4u.gif man liepos 8, gal kartu gimdysim biggrin.gif
Nusižiūrėjus jau gal kur norėtum?

QUOTE(Orchideja3 @ 2019 03 17, 11:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="72385534" data-time="1552774730"><div><p>  likus dvi savaites iki gimdymo smile.gif)tokia Airijos tvarka... ir tada lieka 5,5 menesio dekretiniu...</p></div></blockquote><p></p><p>Ziauri tvarka. Skanu, apziuru neperdaugiausia, dirbi iki paskutinio menesio, ne visos patempia. O tada ka sick line?</p><p>Siaurinej gali iseit 11sav iki gimdymo likus. Aisku planuoju ilgiau padirbet.</p><p></p><p>Sveika prisijungus  4u.gif​ </p>

Aš prieš velykas išeisiu. Kaip tik paskui bus sūnui atostogos mokykloj- padraugausim smile.gif
Didžiuosius daiktus- vežimėlį, kėdutę, lopšiuką, lovytę su patalynėm, gultuką jau turiu. Rūbelių pradžiai irgi jau turiu. Kai ką pirkau per išpardavimus, kai ką gavau dovanų. Liko tik smulkmenos. marliukus, palutes, sauskelnes ir tt pirksiu jau paskutinėm savaitėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 17 kovo 2019 - 11:59