Nu va, pagaliau!!

P.s. aš naudoju seną versiją. Nemiela ta nauja :blink
Aš ir taip jau laukiu pavasario. Norisi pasivaikščiot, pajudėt po darbų. Visą dieną sėdėt reikia. sekmadienį mačiau jau 13° praneša. Faina

Nu va, pagaliau!!
P.s. aš naudoju seną versiją. Nemiela ta nauja :blink
Aš ir taip jau laukiu pavasario. Norisi pasivaikščiot, pajudėt po darbų. Visą dieną sėdėt reikia. sekmadienį mačiau jau 13° praneša. Faina
Tikiuosi nelis 😁 nes ir aš jau noriu gero oro. Aišku norisi ir kad sužaliuotų viskas, tai lietaus reik 😁 žodžiu, niekad niekas nebus patenkintas 100%.
Aš šiandien gulinėjau namuose, nuėjau dar pas gydytoją pasiimt nedarbingumą, tai į darbą tik penktadienį ir tada vėl savaitgalis 😁
sveikos būsimos mamytes čia tokios karštos diskusijos pas jus
geriau papasakokit kaip laikotės ir kaip jaučiatės? Ar perkat daiktus savo mažyliams? Aš vakar jau rūbelius rusiavausi, deja mano princese jau dabar turi daugiau drabužėlių nei aš
jau labai laukiu kada pamatysiu
Sveikos, merginos!
Su daiktų pirkimais dabar truputį jau pristabdžiau drabužėlių gana, ir nupirkta jau pakankamai, ir draugė sakė atiduos nemažai. Tai liko svarbiausi pirkiniai - vežimas ir autokėdutė, bet juos pirksim tik į LT grįžę
ir smulkesni pirkiniai, patalynė, čiužinys, vystyklai, visokie tepaliukai ir panašiai iš vaistinės, higienos reikmenys ir panašiai
bet čia irgi jau grįžus.
Einu kitą 5dienį pas ginę, sužinosiu atsakymus dėl gliukozės..
sveikos būsimos mamytesas kazkaip ramiai si karta ;) viskas plius minus aisku ko reiksčia tokios karštos diskusijos pas jus
geriau papasakokit kaip laikotės ir kaip jaučiatės? Ar perkat daiktus savo mažyliams? Aš vakar jau rūbelius rusiavausi, deja mano princese jau dabar turi daugiau drabužėlių nei aš
![]()
jau labai laukiu kada pamatysiu
![]()
![]()
As po truputy ziurineju, labai dar nepuolu pirkti, jei randu ka grazaus ir pigiau paimu. Merliuku, palyciu ir kelis komplektukus turiu. Nuziurejusi vezimely esu, bet irgi truputy veliau pirksim. Lovyte ir pataliukai nuo pirmojo like.
Kada planuojat y dekretines iseiti? As galvoju iki birzelio padirbet, kazi kaip cia man seksis
As po truputy ziurineju, labai dar nepuolu pirkti, jei randu ka grazaus ir pigiau paimu. Merliuku, palyciu ir kelis komplektukus turiu. Nuziurejusi vezimely esu, bet irgi truputy veliau pirksim. Lovyte ir pataliukai nuo pirmojo like.
Kada planuojat y dekretines iseiti? As galvoju iki birzelio padirbet, kazi kaip cia man seksis
![]()
likus dvi savaites iki gimdymo )tokia Airijos tvarka... ir tada lieka 5,5 menesio dekretiniu...
![]()
Aš išeinu balandžio 1
likus dvi savaites iki gimdymo
)tokia Airijos tvarka... ir tada lieka 5,5 menesio dekretiniu...
Ziauri tvarka. Skanu, apziuru neperdaugiausia, dirbi iki paskutinio menesio, ne visos patempia. O tada ka sick line?
Siaurinej gali iseit 11sav iki gimdymo likus. Aisku planuoju ilgiau padirbet.
Sveika prisijungus