Aš irgi šiandien dariausiu, Antakalnio poliklinikoj. Gal kartu?

Man ir nieko baisaus nepasirodė. Tik labai saldu. O jaučiausi gerai. Ir tas porą valandų ir paskui visą dieną.
Na vat mergaites prisiduodu
vakar buvau pasimatyme
Tai vyrukas labai idomiai isitaises, isilgai... Sake gyd,kad retas atvejis, bet tikimes dar pasisuks. Placenta priekineje sienoje ir dar zemokai siek tiek, tai trukdo jam suktis.
Gerai,kad GT pasidariau. Nes vaikas zymiai didesnis, nei pagal termina. tai tiksliai zinau,kad tai ne der GD. Jau virs 700g sveria.o dar tik 24sav.
Kelionei dar nepasiruosiau ir tokia panika, kad darbai nevyksta. Kazkaip sunku susikaupti.
Kaip jus laikotes? Kokios naujienos?
Labas, pas mane irgi placenta zemokai (netgi pirmeigė), bet sakė su laiku turętu pakilti, bet sake vengti fizinio kruvio,nekilnot svoriu ir pan.,tai siek ties panikuoju del sito nors daktare sake kad 24 dar gali buti zemai ir daug kam su laiku pakyla
svarbu kad mano gimdos kaklelis susitvarke,tai nors viena problema maziau,taciau as turejau kelione ir man nerekomendavo skristi
Sveikutes,
Tokia ramuma mano pusėje. Judesiukų jaučiu, pasimatymas dar tik balandžio viduryje ir tas GT tyrimas, tai dar yra laiko. Beje kelinta savaitę dauguma darėt? Nes man gaunasi tik 25. Nepervėlu?
Sveikos, as siandien pasidariau ta GT tyrima,man leido gerti vandens truputi tyrimo metu, nebuvo kazkaip nemalonu,gal kad megstu saldziai labai
nieko ten baisaus man nepasirode
Na va kaip gerai. Tikiuosi ir aš lengvai praslysiu, nes saldumynai tai draugas geriausias.
Šiandien buvau mamų mugėje. Nu blyn kaip nieko gero.. Daugiausia žiūrėjau savo keturmečiui, tai daugumoj viskas taip sunešiota, man net nekiltų ranka pardavinėti. Priduodu tokius į kokį HM, kur surenka. O batai tai iš vis nekokie..Naujagimiams, tai gal ir buvo rūbelių nenudevėtu, bet kažkaip dar vis sunkiai man kyla ranka apsipirkimams. Gal dar pramuš, kai bus šilčiau.
Sveikutės! Aš šiandien irgi po vizito, gliukozės tyrimas geras, galiu toliau ramiai kapot šokoladus
mažulis irgi puikiai auga, viskas tvarkoj
Išėjau pasivaikščiot šiandien, geras oras, tai daug žmonių ant suoliukų-taip pavargau, kol parėjau! Įprastai eidama kokius 3 kartus prisėdu pasėdėt ir pailsėt, dabar tik 1 kart stabtelėjau, tai namo vos parpuškavau
Na vat mergaites prisiduodu
vakar buvau pasimatyme
Tai vyrukas labai idomiai isitaises, isilgai... Sake gyd,kad retas atvejis, bet tikimes dar pasisuks. Placenta priekineje sienoje ir dar zemokai siek tiek, tai trukdo jam suktis.
Gerai,kad GT pasidariau. Nes vaikas zymiai didesnis, nei pagal termina. tai tiksliai zinau,kad tai ne der GD. Jau virs 700g sveria.o dar tik 24sav.
Kelionei dar nepasiruosiau ir tokia panika, kad darbai nevyksta. Kazkaip sunku susikaupti.
Kaip jus laikotes? Kokios naujienos?
Maniškis šiandien svėrė 780g, bet man eina 25savaitė sakė kuo puikiausias svoris, viskas absoliučiai normos ribose..
labukas
kaip savaitgalis?
Koks cia savaitgalis, as ju galima sakyti nematau, nes dirbu, o siandien toks grazus pavasaris uz lango buvo, taip tingejosi y darba vaziuot, o dar su skaudancia galva ir nugara parvaziavau. Jauciu ilgai netempsiu, reiks mazint darbo kruvy.
Kaip kitoms dirbasi? Ar as cia viena tokia suskydus?
Siandien gavus siuntinuka dar susinervinau. Uzsakinejau neperslampama paklotely kremines spalvos su meskiukais, o gavau su masinytem. Vyrui sakau tai kur as jy dabar kisiu? Kas cia per masinytes mergaitei? Lengva isterija apemus buvo. Vyras aisku juokesi, sako koks skirtumas, taigi cia tik palyte, sunaudosim. O as is tu, kur svarbi kiekviena smulkmena
Pasiguodziau
Orchidėja - ne tu viena suskydus, man matyt perpūtė nervą, tai nei pakrutėt negaliu, guliu ant sofosu susisukus į kaldrą o vyras šokinėja aplink mane.
Ai, visgi nutarėm mes gegužės 18 į santuokų rūmus nueit.. Nors sakėm nesituoksim iki krikštynų, bet kažkaip apsigalvojom
labukas
kaip savaitgalis?
Puikiai! Šilta pas mus labai, saulė plieskia, viskas žydi jau be striukės vaikščiojau
Šiandien taip mc maisto užsimaniau, tai prisipirkau ir šlamščiu dabar
i, visgi nutarėm mes gegužės 18 į santuokų rūmus nueit.. Nors sakėm nesituoksim iki krikštynų, bet kažkaip apsigalvojom
Ir mes gegužės mėn eisim