Uhhhh, sveikinimai!!!! Kokios gražios pavasarinės naujienos

Buvom jau suplanavę visą šventę birželio mėn, užsakę nemažai paslaugų, bet mažiukas nusprendė ateiti dabar
tai šventę keliam į kitus metus, šiais metais tik zaksas
Ir neapsisprendžiam dabar, ar minėt kažkaip tą dieną, ar nueit, susirašyt ir tiek.. Nes šventė visvien kitais metais bus. Bet atrodo tėvai tikrai norės kartu būti, tai jau gausis paminėjimas.
Sveikutes,
Mane tai žiaurios nuotaikų kaitos kamuoja...kad vyras nepelnytai kenčia tai jau nekalbu. Bet penktadienį savo keturmeti iš darželio ėmiau, ten truputi problemų su elgesiu buvo, tai iš pradžių su auklėtoja pradėjau normaliai pokalbį, o paskui iki ašarų..vakar irgi su ašarom.. Žodžiu perdėtas jautrumas.
Orchidėja - ne tu viena suskydus, man matyt perpūtė nervą, tai nei pakrutėt negaliu, guliu ant sofosu susisukus į kaldrą o vyras šokinėja aplink mane.
Ai, visgi nutarėm mes gegužės 18 į santuokų rūmus nueit.. Nors sakėm nesituoksim iki krikštynų, bet kažkaip apsigalvojom
Puikiai! Šilta pas mus labai, saulė plieskia, viskas žydi
jau be striukės vaikščiojau
Šiandien taip mc maisto užsimaniau, tai prisipirkau ir šlamščiu dabar
Ir mes gegužės mėn eisim
![]()
O kaip smagu, merginos!! Sveikinimai apsisprendus.
P. S. Ir as apie MC maistą šiandien svajoju, ar tik nebus mano pietus ten.
Pradėjau intensyviau žiūrėti vežimus, tai apsistojau ties Cybex Priam. Kiek pamenu atrodo kažkas irgi šį modelį nusižiurėjo? Planuoju lyg naudota pirkti, bet kad lopšio ir rėmo pasiūlymų labai mažai.. Nu dar lauksiu, gal atsiras labiau atšilus. Mažiukai iš lopšių į sportinukus pereis. Viso komplekto nelabai noriu pirkti, nes greičiausiai sportininkas bus mažai naudojamas.
Teik naujienų pas mane. Kaip jūs gyvuojat?
Buvom jau suplanavę visą šventę birželio mėn, užsakę nemažai paslaugų, bet mažiukas nusprendė ateiti dabar
![]()
tai šventę keliam į kitus metus, šiais metais tik zaksas
Ir neapsisprendžiam dabar, ar minėt kažkaip tą dieną, ar nueit, susirašyt ir tiek.. Nes šventė visvien kitais metais bus. Bet atrodo tėvai tikrai norės kartu būti, tai jau gausis paminėjimas.
Mes nutarėm visgi su tėvais ir seneliais nueiti į kavinę papietaut o vakare su draugais susirinkt sodyboj pavakarot, ramiai, bet su visais po truputy paminėt
Tikrą šventę su bažnyčią irgi darysim, bet neaišku dabar kitais ar dar kitais metais.
Sveikutes,
Mane tai žiaurios nuotaikų kaitos kamuoja...kad vyras nepelnytai kenčia tai jau nekalbu. Bet penktadienį savo keturmeti iš darželio ėmiau, ten truputi problemų su elgesiu buvo, tai iš pradžių su auklėtoja pradėjau normaliai pokalbį, o paskui iki ašarų..vakar irgi su ašarom.. Žodžiu perdėtas jautrumas.
O kaip smagu, merginos!!
Sveikinimai apsisprendus.
P. S. Ir as apie MC maistą šiandien svajoju, ar tik nebus mano pietus ten.
Pradėjau intensyviau žiūrėti vežimus, tai apsistojau ties Cybex Priam. Kiek pamenu atrodo kažkas irgi šį modelį nusižiurėjo? Planuoju lyg naudota pirkti, bet kad lopšio ir rėmo pasiūlymų labai mažai.. Nu dar lauksiu, gal atsiras labiau atšilus. Mažiukai iš lopšių į sportinukus pereis.
Viso komplekto nelabai noriu pirkti, nes greičiausiai sportininkas bus mažai naudojamas.
Teik naujienų pas mane. Kaip jūs gyvuojat?
Oooi ir aš jau antra diena raganauju pikta kaip širšė, arba ašaros
parduotuvėj pamačiau paukščiuką, matyt įskrido pro langą.. Apsizliumbiau, nes garantuotai nieks neišleis jo
Siaučia hormonai labai..
Nu, ar gavai MC?
Aš šiandien vyrui kepiau kiaulienos šonkaukiukų. Šiaip pati kiaulienos nevalgau,bet taaaip užsimaniau ir taaip skaniai suvalgiau! Eisiu ryt dar pirkti
Dėl vežimo nežinau.. Buvau apsistojus prie bugaboo cameleon, dabar pradėjau dvejot ir galvot apie bugaboo buffalo.. Reiks grįžus į LT susistatyt visus, kurie domina ir lygint vietoj.
Kaip smagu! Mes irgi gan spontaniskai nusprendeme pries vaikucio gimimo susirasyt ir irgi neapsisprendziame, ar daryt mini svente ar ne, nes mano artimieji is LT tai spontaniskai neatvaziuos, tai galetu tik draugo seima dalyvaut, tai nelabai grazu gal... Zodziu, dar galvojam ir laukiam keleto dokumentu, kuriu reikia cia, norint susituokti.
Vezimuka uzsisakeme, laukiam. Thule Urban Glide 2.
oho kiek cia svencianciu bus
labai smagu
)
kaip kovot su pastoviu mieguistumu ir nuovargiu?
kai reikia eit i darba,o kai nereikia mazas spirgis sukasi aplink
Aš pastoviai pavargus, vakar vakare net sugebėjau užsitept ant dantų šepetėlio dezodoranto.. Ir stovėjau gal pusę minutės ir galvojau, kol sugalvojau, ką negerai padariau..