Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Sange @ 2019 03 12, 16:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72380567" data-time="1552402406"><div><p>Ojej kiek vargelio ;) iki lapkričio dar nemažai laiko, spėsit;)
Puikiai jus suprantu;) mes patys prieš 5 mėnesius įsikėlėm į naujus namus ;)</p></div></blockquote><p>Tas vargelis labai smagus, gal biški nutolins mintis nuo nėštumo baimių. </p><p>Bet vyras jau sunerimo kokia spalva vaiko kambarį reikės dažyti  lotuliukas.gif​ </p>

Svarbu nepersitempti mirksiukas.gif
Čia jau malonus rūpestis spalvų vaiko kambariui rinkimas biggrin.gif
Gal kur į kaiminystę atsikraustysit biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinu pagavusias žirniukus  :4u:  :4u:  :4u: 

Ramaus laukimo, linkiu nepamesti galvos dėl nėštumo ir atsipalaiduoti  :)​ 

Atsakyti

Jei atvirai, tai man šį mėnesį irgi nelabai požymių buvo apart nugarą patempdavo kelis kartus. Krūtinė rami buvo. Kai pirmą kartą laukiausi, tai krūtinė degė nuo ciklo vidurio, o dabar tik neperseniausiai pradėjo skaudėti. Taigi irgi nieko nesitikėjau šį mėn. Bet kad per anksti testai nieko tai faktas. Pati patyriau savo kailiu, taigi jei anksti juos darotės, tikėkit, kad po kelių dienų gali jau vaiduokliukus rodyti ;) 

Siunčiu visoms virusiukus  :nestuke  :nestuke​ 

Aš taip pat sange pasidariau kovo 8 d  nt tai buvo baltutėlis, o va šeštadienį jau pasirodė vaiduoklis. Aš taip pat siunčiu ir tikiu, kad dar ne viena prisijungs prie mūsų. Smagu nauji namučiai. Sange, o turit vaikičių? 

Atsakyti

Sveikinu pagavusias žirniukus  :4u:  :4u:  :4u:

Ramaus laukimo, linkiu nepamesti galvos dėl nėštumo ir atsipalaiduoti  :)​ 

Ačiū, na atsipalaiduot turbūt pavyks, kai jau praeis tie trys mėnesiukai. 😉

Atsakyti

aciu uz virusiukus  :4u:  

Nusipirkau OV testu. Kibsim i darbus si menesi  :D   nes liepos menesi norim skrit atostogaut, o kazkaip biski prisibijau pirmus menesius skrist... tai butu gerai kad nebutu 1-2 menesiai skrydzio metu  :hmm:​  

Na man pirmas ciklas su ov testais ir bkt matavimu, bet manau tai įtakos neturėjo, nes prieš tai nd darydavom, kaip ir šį mėnesį. Manau tiesiog taip lemta buvo ir tikiuosi viskas bus gerai 😊. Siunčiu ir aš visoms virusiuką  :nestuke  :nestuke  :nestuke​ 

Atsakyti

Lauralina laukiam iš tavęs gerų žinių, nes ir rašei, kad matai kažkokį vaiduoklį 😉

Perziurejau foto abejoniu jau cia isvis jokiu jog  :nestuke sveikinu nuosirdziai  :wub: taip pat ir sange  :wub: kaip smagu siuskit virusiukus mes gaudom  :D as tai buvau pas gine nieko ji nemato sake negali pasakyti ar cia nestumo pradzia ar mm arteja ai zodziu sunervino sakau tai man slapimo taku uzdegimas tai dar isvarte taip kad gal slapima nesteriliai paemei ir cia nuo isskyru gali rodyti kaip uzdegima isvis susimaisiau bet pradejau gert antibiotikus nerizikuosiu as cia  :blink: paprasiau kad paimtu koky tepinely gal kokia chlamidija ar kas nieko ji neeme sako nieko tau cia nera neprisigslvok nepataikot gal stresuoji ir nepastoji  :oh: keisiu gine man toks poziuris tai tyliu  :frusty: gal kuri zinot Kaune gera gine?

Atsakyti

Gerai kad ryte dar sugalvojau pries antibiotikus nuveziau slapima paseliui tai ir bus man ramiau zinosiu po keliu dienu ar isaugs ten kas ar ne nes va cia su tais gydytojais vienas sako isisenejes uzdegimas kitas isvis nera  :blink: 

Atsakyti

Labas,Sange!!!! Labai džiaugiuosi už Tave  :wub:  :) 

o man šiandien keistas reiškinys, šiandien yra 8dpo, ant durnumo pasidariau ov testą, o anas toks ryškus lyg OV būčiau pagavus :D skaičiau, kad dažnai būna pranašas gerų žinių. Tikiuosi bus tiesa :) mm sekmadienį arba pirmadienį :rolleyes: 

Atsakyti

Sange, Svajojanti sveikinu 🎈🎈🎈

Pasiuskit kitom savo virusa ;)

Daraus Nt vos ne kasdien, bet tokius lievokus, is ebay. Tai tuscia :(

Siandieninis gal ir meta koki seseli. 

Laukiu Amedi plus jautraus testo, pasidarysiu..mm turetu but apie 4dieni..vakar lb strenas maude, ypac viena puse. 

Lauralina, Kategoriska- kaip jus?  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Lauralina kur ir pas kokią ginę lankaisi?
Pegile, girdėjau kad būna geras pranašas. Kada nt gadinsi? mirksiukas.gif
Atsakyti

Perziurejau foto abejoniu jau cia isvis jokiu jog  :nestuke sveikinu nuosirdziai  :wub: taip pat ir sange  :wub: kaip smagu siuskit virusiukus mes gaudom  :D as tai buvau pas gine nieko ji nemato sake negali pasakyti ar cia nestumo pradzia ar mm arteja ai zodziu sunervino sakau tai man slapimo taku uzdegimas tai dar isvarte taip kad gal slapima nesteriliai paemei ir cia nuo isskyru gali rodyti kaip uzdegima isvis susimaisiau bet pradejau gert antibiotikus nerizikuosiu as cia  :blink: paprasiau kad paimtu koky tepinely gal kokia chlamidija ar kas nieko ji neeme sako nieko tau cia nera neprisigslvok nepataikot gal stresuoji ir nepastoji  :oh: keisiu gine man toks poziuris tai tyliu  :frusty: gal kuri zinot Kaune gera gine?
Su pirmu nėštumu lankiausi Kaune pas Neringą Jakštienę, dirba "A klinikoje", gal dar kur bet to jau nežinau. Nereali, labai gaila, kad ne Kaune gyvenu, nes sunkiai sekasi susirasti tokio gerumo kaip ji. Mano dvi kolegės pas ją lankėsi, patiko ir joms. 

O dėl to, kad neima tepinėlio dėl tų visokių užkratų tai nesąmonė, jei tu nori nusiraminti, tai kodėl ne. Juolab, kad jie mokami. Pritariu, kad ieškotumeis kitos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 12 kovo 2019 - 20:25

Net nežinau, gal penktadienį bandyt, ar bus anksti?  :hmm: 

Atsakyti