Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

HCG tyrimas yra mokamas. Jis atliekamas visose labaratorijoje kaip Antėja, SynLab ir t.t.  Antėjoj aš moku 12eur + 2,5eur dūrio mokestis. Prg irgi mokamas. 

Na jei neturėjai jokių nesėkmių tai gal ir neverta tikrintis, aš po pirmos netekties dabar geriau būsiu pradžioje atsargesnė ir stebėsiu rodiklius, negu paliksiu viską savieigai. 

Pasiskaičiau aš apie tai, na gal ir gerai būtų pasidaryti, nes nustato ir ne vietoje jei būna nėštumas. Bet realiai kai pagalvoji juk nelabai ką ir padarytų jei iki 12 sav. kažkas atsitinka 🤔

Atsakyti

Dažnai apie Hcg kalbat, stebėt kilimą, jei trūksta prg tai gert kažką. Mano nuomone nereikia kištis į gamtą, aš tikiu, kad jei įvyksta ankstyvas persileidimas, tai tai vyksta ne be reikalo. Būna vaistais stabdo, nežinau smulkmenų. Manau ne be reikalo tai vyksta. Gal kokia liga, apsigimimas dėl to ir neišsilaiko. Bet čia tik mano nuomone, niekam netaikau. Priedo dar tikiu likimu. Gal būtent tuo metu nelemta, gal vėliau,  gal išvis niekada. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 15 kovo 2019 - 17:11

Dažnai apie Hcg kalbat, stebėt kilimą, jei trūksta prg tai gert kažką. Mano nuomone nereikia kištis į gamtą, aš tikiu, kad jei įvyksta ankstyvas persileidimas, tai tai vyksta ne be reikalo. Būna vaistais stabdo, nežinau smulkmenų. Manau ne be reikalo tai vyksta. Gal kokia liga, apsigimimas dėl to ir neišsilaiko. Bet čia tik mano nuomone, niekam netaikau. Priedo dar tikiu likimu. Gal būtent tuo metu nelemta, gal vėliau,  gal išvis niekada. 

Aš esu tokios pačios nuomonės. Tikiu ir likimu ir viskas kas nutinka gyvenime taip turi būti. 😉 Aišku svarbu visada tikėti tik geriaisiu ir negatyvias mintis siųsti šalin. 

Atsakyti

Aciu panos :)

Kategoriska,Svajojanti- ne likimas ar vaisiaus apsigimimas , o moters kunas neretai kvailioja. Reiketu gal siek tiek daugiau pasiskaityti apie organizmo veikla ir persileidimo priezastis..?

mano atveju as niekada neisnesiosiu kudikio jai negersiu prg. ta suzinojau po 4 persileidimu. toks skausmas, stresas ir netektis yra kosmariskas, nei gamta nei likimas cia neturi nieko bendra neturi . yra atveju kai kunas reguoja i visiskai sveika nestuma kaip i svetimkuni ir atmeta visada, yra kraujo grupiu neatitikimas kuris be vaistu taip pat baigesi persileidimu. yra kiausidziu nepakankamumas, taip pat persileidimas. gleivines nevesejimas, be vaistu taip pat uzsimezges nestumas baigesi persileidimu net nespejus isikabinti. ir dar daugybe variantu kuriu neisvardinau ir nebenoriu net galvoti. tokie pasisakymai mazu maziausia parodo dideli neismanyma.. nes jai tiketi jusu pasisakymais tai mano dukra yra ejimas pries gamta ir pavogta is likimo.

Atsakyti

Aciu panos :) Kategoriska,Svajojanti- ne likimas ar vaisiaus apsigimimas , o moters kunas neretai kvailioja. Reiketu gal siek tiek daugiau pasiskaityti apie organizmo veikla ir persileidimo priezastis..? mano atveju as niekada neisnesiosiu kudikio jai negersiu prg. ta suzinojau po 4 persileidimu. toks skausmas, stresas ir netektis yra kosmariskas, nei gamta nei likimas cia neturi nieko bendra neturi . yra atveju kai kunas reguoja i visiskai sveika nestuma kaip i svetimkuni ir atmeta visada, yra kraujo grupiu neatitikimas kuris be vaistu taip pat baigesi persileidimu. yra kiausidziu nepakankamumas, taip pat persileidimas. gleivines nevesejimas, be vaistu taip pat uzsimezges nestumas baigesi persileidimu net nespejus isikabinti. ir dar daugybe variantu kuriu neisvardinau ir nebenoriu net galvoti. tokie pasisakymai mazu maziausia parodo dideli neismanyma.. nes jai tiketi jusu pasisakymais tai mano dukra yra ejimas pries gamta ir pavogta is likimo.

Atsiprašau hal jei įžeidžiau savo pamasisakymais, nes nemeluoaiu tikrai nieko nežinojau apie pgr tyrimus ir kam jie reikalingi ir, kad skiriami vaistai. Svarbu, kad tau pavyko ir visas skausmas po truputi pasimirš 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajojanti27: 15 kovo 2019 - 23:01

Sveikos. Vis dar paskaitinėju jus kartais 😊 juk nuo jūsų grupės viskas prasidėjo...

Sveikinu mm nesulaukusias! Kaip smagu 🤩🤩🤩 

O aš noriu pasidžiaugt jog jau žinau, kad berniukas auga 17sav šiandien lygiai.  Taip ir svajojom!!!

Dar kart barstau čia dulkes virusines! Linkiu visoms greičiau išeit iš Šios grupelės 🤭😘

Atsakyti
Hal, tu stipri, ištverminga. Skaitau ir stebiuosi kiek tau gyvenimas davė išbandymų, kiek skausmo ir netekčių tau teko patirti. Tikiu, kad viskas susitvarkys ir ateis dar vienas angeliukas į jūsų šeimą. 4u.gif

Maištautoja, džiugu kad viskas gerai. Kaip lokysta ir neeilinė laikosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 16 kovo 2019 - 08:46

Hal, manau, jos kalbėjo apie atvejus, kai moteris pastoja be jokių vaistų. Tada iki 12 savaitės gydytojai nedaro nieko, kad gelbėtų žirniuką. Po persileidimo jau žiūrės kitaip. Žinau, kad jums skaudu, bet laikykitės. Puiku, kad dabar yra galimybės išsaugoti žirniukus, kai yra įvairios patalogijos ir daugiau moterų gali išnešioti žirniukus. Tiesiog nereikia atmesti to gamtos fakto įprastiniais atvejais. Kai planuoji, atrodo, kad tai žiauru, bet čia dėl to, kad pradedi viską sureikšminti. 

Atsakyti

Maištautoja, kaip džiaugiuosi už tave. Ir jau beveik pusiaukelę įpusėjai. Na ir laikas greit bėga. Lengvo likusio nėštumo  :4u: 

Na, o man greičiausiai anovuliacija šį ciklą. Kiaušinio baltymo išskyrų nebuvo. Na tiksliau buvo 7 cd. Bet temperatūra nieko nefiksavo.O šiandien ją matavau gal 3 kartus, maniau kad termometras sugedo nes visą laik 36,3 tai pamiegojus dvi valandas vėl pasimatavai tai rodė jau 36,6. Laukiu dabar balandžio kada eisiu pas ginę. Duphastoną pradėsiu šiandien gerti, nesinori kad ciklas išsitęstų. O ir ovuliacijos laukti jei ji nusitesė nėra tikslo, nes vyro šalia jau nebeturiu. Va pridedu savo grafikėlį. https://www.part.lt/...61b52c0a397.png

Atsakyti

Maištautoja, kaip džiaugiuosi už tave. Ir jau beveik pusiaukelę įpusėjai. Na ir laikas greit bėga. Lengvo likusio nėštumo  :4u:

Na, o man greičiausiai anovuliacija šį ciklą. Kiaušinio baltymo išskyrų nebuvo. Na tiksliau buvo 7 cd. Bet temperatūra nieko nefiksavo.O šiandien ją matavau gal 3 kartus, maniau kad termometras sugedo nes visą laik 36,3 tai pamiegojus dvi valandas vėl pasimatavai tai rodė jau 36,6. Laukiu dabar balandžio kada eisiu pas ginę. Duphastoną pradėsiu šiandien gerti, nesinori kad ciklas išsitęstų. O ir ovuliacijos laukti jei ji nusitesė nėra tikslo, nes vyro šalia jau nebeturiu. Va pridedu savo grafikėlį. https://www.part.lt/...61b52c0a397.png

Mimoza pas mane kiaušinio baltymo išskyrų galima sakyt ir nebuvo, vieną dieną iš ryto pastebėjau ir viskas, bet temp pas mane gražiai šoktelėjo po ov. Ir laikosi iki dabar. 

Atsakyti

Kaip luralina laikosi, fini​ kaip tu?

Atsakyti

Mimoza pas mane kiaušinio baltymo išskyrų galima sakyt ir nebuvo, vieną dieną iš ryto pastebėjau ir viskas, bet temp pas mane gražiai šoktelėjo po ov. Ir laikosi iki dabar. 

Na nebent ji šoktels dar. 

Atsakyti