Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

sveikos panos... kaip laikotes? Loyal Warior II???? gerai supratau? ka dar praleidau suales jus :* 

as prisiduodu, sunku laikotarpis buvo labai psichologiskai.. niekas nevyksta pas mane, dingo mm. nezinau kaip paaiskinti bet zodziu gleivine ten susisluoksniavo uzaugo, bet mm neprasidejo, vel pilna cistu nes kiausineliai nedaauga ir nesprogsta. skauda nenormaliai :( . sugeriau dabar 10 dienu dupha, dvigubom dozem, tikekimes pramus per sitas dienas nes jau nebegaliu kenteti. jau nekalbu kad taip kerta per makaule tie hormonai.. ziauriai stiprus PMSas, iki tokio lygio kad kyla isterija ir nebegaliu kontroliuoti. iki depresijos. kazkas baisaus panos. butu kas pasakes kad taip susisniosiu sveikata su kontraceptikais buciau gyvenime negerus.. jau ka ka bet dukra savo tiek apsviesiu ir nusviesiu, kad nekistu to ss i save..

va pasiguodziau. labai nepykit kad dingus buvau..

Atsakyti

Na HCG rodo ar vaikiukas vystosi, jeigu skaičius nedvigubėja, reiškias kažkas negerai su jo vystymusi. Aš stebiu dėl to, kad turėjau persileidimą, tai noriu nusiraminti kai pamatau gerus rodiklius :) Ta dar kokį vieną kartą pasidarysiu ir jeigu viskas gerai didės, nebedarysiu. 

Atsakyti

Sange, LW ar geriausia darytis tik PRG, daugiau HCG nekartoti? Gal reikia į kitą temą eiti :D, dabar tiek daug klausimų yra :)

Atsakyti

Hal, tikiuosi, kad viskas praeis ir bus geriau. :4u:

Atsakyti

Sange, LW ar geriausia darytis tik PRG, daugiau HCG nekartoti? Gal reikia į kitą temą eiti :D, dabar tiek daug klausimų yra :)

HCG reikia bent du kartus pasidaryti, kad matytum ar dvigubėja skaičiai. O PRG yra šokinėjantis rodiklis, tai jis irgi nelabai daug ką ir pasakys jeigu jį nuolat daraisi. Jei jis jau nukrenta iki kritinės ribos, tada reikia vaistus gerti. Bet jeigu jis šokinėja normos ribose, tai pinigų metimas į balą ;)

Atsakyti

Pegile- nemoku cituoti per sita nauja SM.. zinok nezinau kaip bus, labai sunku istikruju. tokiu juodu dienu buna. Pasiduoti nesinori, bet jauciuosi pavargus.. kaip visos laikosi? kaip tu?

Atsakyti

-hal-- oj, vargsiuke..  :4u:   viskas bus gerai.. suprantu kaip nemalonu... :4u:​  

Atsakyti

Kategoriska- oj, kaip nesmagu.. ypac kai TN rodo vaiduokliukus..  :unsure:   :4u:​  

Atsakyti

Hal, sveika sugrįžus. Aš jau tikėjausi gerų žinių iš tavęs, maniau todėl ir pradingai. Na bet ir sublūdo tavo organizmas  :unsure:​ Laikykis, nepalūžk mes su tavimi.

Atsakyti

O tas tyrimas HCG mokamas yra? O tai sange tu kada pirmą kartą dareisi? Nes kažkaip nei su pirmu, nei su antru vaikučiu nesidariau tai nelabai ir įsivaizduoju kam reikia 🤔. Tiesa merginos kaip išskyrų nepadaugėjo?

Atsakyti

sveikos panos... kaip laikotes? Loyal Warior II???? gerai supratau? ka dar praleidau suales jus :* 

as prisiduodu, sunku laikotarpis buvo labai psichologiskai.. niekas nevyksta pas mane, dingo mm. nezinau kaip paaiskinti bet zodziu gleivine ten susisluoksniavo uzaugo, bet mm neprasidejo, vel pilna cistu nes kiausineliai nedaauga ir nesprogsta. skauda nenormaliai :( . sugeriau dabar 10 dienu dupha, dvigubom dozem, tikekimes pramus per sitas dienas nes jau nebegaliu kenteti. jau nekalbu kad taip kerta per makaule tie hormonai.. ziauriai stiprus PMSas, iki tokio lygio kad kyla isterija ir nebegaliu kontroliuoti. iki depresijos. kazkas baisaus panos. butu kas pasakes kad taip susisniosiu sveikata su kontraceptikais buciau gyvenime negerus.. jau ka ka bet dukra savo tiek apsviesiu ir nusviesiu, kad nekistu to ss i save..

Hal laikykis, viskas susitvarkys ir bus gerai 😉

Atsakyti

O tas tyrimas HCG mokamas yra? O tai sange tu kada pirmą kartą dareisi? Nes kažkaip nei su pirmu, nei su antru vaikučiu nesidariau tai nelabai ir įsivaizduoju kam reikia 🤔. Tiesa merginos kaip išskyrų nepadaugėjo?

HCG tyrimas yra mokamas. Jis atliekamas visose labaratorijoje kaip Antėja, SynLab ir t.t.  Antėjoj aš moku 12eur + 2,5eur dūrio mokestis. Prg irgi mokamas. 

Na jei neturėjai jokių nesėkmių tai gal ir neverta tikrintis, aš po pirmos netekties dabar geriau būsiu pradžioje atsargesnė ir stebėsiu rodiklius, negu paliksiu viską savieigai. 

Atsakyti