Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos, nežinau kiek čia tiesos, bet girdejau toki variantą. Pažįstama bandė pastot 2 metus. Gėrė 400mg folį, pastot nepavyko. Tada padidino iki 800mg ir po mėn pastojo.

Ar tikrai gali turėt įtakos pastojimui ?

Per mėnesį ne, ne veltui sakoma vartoti folį 3 mėn. prieš pradedant planuoti :) manau sutapimas, bet gerai kad tiek vartoja. Mums irgi gydytoja tiek liepė vartoti 

Atsakyti

Merginos, nežinau kiek čia tiesos, bet girdejau toki variantą. Pažįstama bandė pastot 2 metus. Gėrė 400mg folį, pastot nepavyko. Tada padidino iki 800mg ir po mėn pastojo.

Kažkaip abejoju, nes aš nuo pat persileidimo (rugsėjo mėn) gėriau po 800mg, bet pastojau vis tiek po puse metų. 

Atsakyti

Folio rūgštis pastojimui įtakos kiek aš žinau neturi, nors aš geriu 800mg, bet dėl to, kad mano amžius yra 37metai 😉

Atsakyti
Koks mano apetitas žvėriškas 😆. Valgau ir valgyt noriu, ko nebuvo anksčiau. 
Atsakyti

Merginos, parsivilko mano mėmės... 

jos tikrai reguliarios, aną mėn tik vėlavo, bet turbūt dėl peršalimo. 

Atsakyti

Būčiau čia įdėjus testų foto, bet labai sunku čia įkelti per mobą  :D​ 

LW, aš tave taip nuoširdžiai sveikinu! Ir labai džiaugiuosi už tave :)

kažkaip praleidau,kad ir tu pagaliau pamatei :) Visko ko geriausiai <3

O kitas klausimas, dabar hcg dariausi vakar, kada pakartoti ir kada prg pasidaryt? Taip patm kada geriausia pas gydytoją užsirašyt?

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 15, 11:16)
Koks mano apetitas žvėriškas 😆. Valgau ir valgyt noriu, ko nebuvo anksčiau. 

Puikiai suprantu tave, pas mane toks pat apetitas biggrin.gif
Atsakyti

LW, aš tave taip nuoširdžiai sveikinu! Ir labai džiaugiuosi už tave :)

kažkaip praleidau,kad ir tu pagaliau pamatei :) Visko ko geriausiai <3

O kitas klausimas, dabar hcg dariausi vakar, kada pakartoti ir kada prg pasidaryt? Taip patm kada geriausia pas gydytoją užsirašyt?

HCG dvigubėja kas antrą dieną, bet dažnai einama po 4 arba po 6 dienų, kad nereiktu dažnai venų durstytis ir pinigėlius mokėti. Aš po savaitės laiko darysiuosi, tai turėtu būti tris kartus padidėję. 

O pas gydytoją geriausia rašytis 6-7 savaitę kai jau matys leliuką viduje. O dabar pamatys puslytę, bet nieko viduje, tada nerimausi ir tik sau blogiau pasidarysi ;)

Man labiausia tas laukimas nėštumo metu erzindavo. Realiai visas nėštumas - vienas ilgas laukimas. Nuo vieno vizito iki kito, nuo vienų rezultatų iki kitų  :hmm:  Kaip mano daktarė sakė - nėštumas, kantrybės išbandymas moteriai  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 15 kovo 2019 - 11:53

HCG dvigubėja kas antrą dieną, bet dažnai einama po 4 arba po 6 dienų, kad nereiktu dažnai venų durstytis ir pinigėlius mokėti. Aš po savaitės laiko darysiuosi, tai turėtu būti tris kartus padidėję. 

O pas gydytoją geriausia rašytis 6-7 savaitę kai jau matys leliuką viduje. O dabar pamatys puslytę, bet nieko viduje, tada nerimausi ir tik sau blogiau pasidarysi ;)

Man labiausia tas laukimas nėštumo metu erzindavo. Realiai visas nėštumas - vienas ilgas laukimas. Nuo vieno vizito iki kito, nuo vienų rezultatų iki kitų  :hmm:  Kaip mano daktarė sakė - nėštumas, kantrybės išbandymas moteriai  :D

Tai va tas laukimas tikrai žudo 😆. O dėl ko jūs darotės ta HCG?

Atsakyti

Merginos, parsivilko mano mėmės... 

jos tikrai reguliarios, aną mėn tik vėlavo, bet turbūt dėl peršalimo. 

Kategoriška, nenusimink pavyks kitą kartą. Nors žinau, kad žiauriai nesmagu su laukti tų nelemtų mm.  :4u:​ 

Atsakyti

Kategoriška  :4u:​ 

Atsakyti

Tai va tas laukimas tikrai žudo 😆. O dėl ko jūs darotės ta HCG?

Hcg realiai nėra prasmės daryti po teigiamo ats, aš darysiuos pirmadienį iš smalsumo, bet pagrinde eisiu tikrinti progesteroną ir tth dėl tiroksino vartojimo ar nereikia didinti dozės. 

Aš nenustoju daryti nt, nes turėjau užsipirkusi. Vis žiūriu į tuos II ir grožiuosi, kažkaip atrodo dar netikiu kad pagaliau. 

Atsakyti