Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Adele, aš lygiai taip pat apie KT galvoju, tik jos turi būt geriamos ne iš idėjos. Jei aš būčiau jų negėrus, tai kas ten žino gal ir man būtų išvešėjus gimda, nuo retų mmm. Aš lygiai taip pat pastojau su pirmąją dukrytę iš kart po KT nutraukimo, be jokio išsivalymo. Dabar kaip nutraukus jas lygiai 6 mėn. 

O BKT parodo ar įvyko ovuliavija, ko ov testai neparodo. Su jais galima nustatyti tik LH piką, po jo per 12-36 val gali prasidėti O arba ne. Tad BKT sekimas informatyvus reikalas :) tik aišku reikia matuoti kiekvieną rytą tuo pačiu metu prieš išlipant iš lovos. Po ovuliavijos BKT dažniausiai išlieka pakilusi iki pat mmm. Kai krenta parodo, kad mmm ateina. :)

labas rytas! grizau po atostogu, o cia kalnai naujokiu  :B   sveikos prisijunge!  :4u:   linkiu greitai tapti  :nestuke​  

Kaip atostogos praėjo?  :)​  

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 08:48)
<p><strong>Adele</strong>, aš lygiai taip pat apie KT galvoju, tik jos turi būt geriamos ne iš idėjos. Jei aš būčiau jų negėrus, tai kas ten žino gal ir man būtų išvešėjus gimda, nuo retų mmm. Aš lygiai taip pat pastojau su pirmąją dukrytę iš kart po KT nutraukimo, be jokio išsivalymo. Dabar kaip nutraukus jas lygiai 6 mėn. </p><p>O BKT parodo ar įvyko ovuliavija, ko ov testai neparodo. Su jais galima nustatyti tik LH piką, po jo per 12-36 val gali prasidėti O arba ne. Tad BKT sekimas informatyvus reikalas smile.gif tik aišku reikia matuoti kiekvieną rytą tuo pačiu metu prieš išlipant iš lovos. Po ovuliavijos BKT dažniausiai išlieka pakilusi iki pat mmm. Kai krenta parodo, kad mmm ateina. smile.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gintare0820" data-cid="72402430" data-time="1554268815"><div><p>labas rytas! grizau po atostogu, o cia kalnai naujokiu  cool.gif   sveikos prisijunge!  4u.gif   linkiu greitai tapti  nestuke.gif​  </p></div></blockquote><p>Kaip atostogos praėjo?  smile.gif​  </p>

Labas rytas!!!
geros dienelės visoms ir kad greičiau išvystumėte II pagaliukus 😍😍😍😍😍😍
Aš laukiu grįžtančio savo vyruko ir tada kibsime į darbus 🤗🙂
Atsakyti

O kur kitos merginos pradingusios?  :hmm: Greit prašom prisiduoti kaip jums sekasi  :D Kategoriška, lape_apykakle, lauralina, Čalykušu . Jau norėjaunorėjau ir tavo Gintare skelbt paiešką  :lol:  Bet pati prisidavei  :victory2:

*Niloticus* ar gadinsi nt? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 balandžio 2019 - 07:59

Labas rytas!!!
Aš laukiu grįžtančio savo vyruko ir tada kibsime į darbus 🤗🙂

O kada mmm nelauki? Nes dar į sąrašėlį neįtraukta  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 09:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72402461" data-time="1554270903"><div><p>Labas rytas!!!
Aš laukiu grįžtančio savo vyruko ir tada kibsime į darbus 🤗🙂</p></div></blockquote><p>O kada mmm nelauki? Nes dar į sąrašėlį neįtraukta  smile.gif​ </p>

Mmm nelaukiu Balandžio 28d, bet kadangi patiriu streso nemažai, pasislenka man tos mmm po keletą dienų. Pagal paskaičiavimus kai grįš vyrukas mano tai jau vaisingos dienos bus praėjusios tai vargu ,ar kas pavyks 🤔
Atsakyti

Mmm nelaukiu Balandžio 28d, bet kadangi patiriu streso nemažai, pasislenka man tos mmm po keletą dienų. Pagal paskaičiavimus kai grįš vyrukas mano tai jau vaisingos dienos bus praėjusios tai vargu ,ar kas pavyks 🤔

Mes kartu nelaukiam tą pačią dieną mmm. O kada tavo vyras sugrįžti turi? Manasis kai grįš tai po dviejų dienų kalendorišai turėtų būt O, bet ar bus realiai tai nežinia. Darysiuos ov testus ir BKT matuosiuos tai ir paaiškės. 

Mano mmm truko 3 dienas. Dar tokių teumpų neturėjau. Šiandien net netepė rudai. 

Atsakyti

Sveikos merginos! As turejau sulaukti mm 04.02 bet sulaukiau ju siandien. O po Ju pradesim jau rimtai planuoti. Nes kova tiesiog ant durniaus pabandem.. 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 09:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72402523" data-time="1554273404"><div><p>Mmm nelaukiu Balandžio 28d, bet kadangi patiriu streso nemažai, pasislenka man tos mmm po keletą dienų. Pagal paskaičiavimus kai grįš vyrukas mano tai jau vaisingos dienos bus praėjusios tai vargu ,ar kas pavyks 🤔</p></div></blockquote><p>Mes kartu nelaukiam tą pačią dieną mmm. O kada tavo vyras sugrįžti turi? Manasis kai grįš tai po dviejų dienų kalendorišai turėtų būt O, bet ar bus realiai tai nežinia. Darysiuos ov testus ir BKT matuosiuos tai ir paaiškės. </p><p>Mano mmm truko 3 dienas. Dar tokių teumpų neturėjau. Šiandien net netepė rudai. </p>

Mano vyrukas grįžta balandžio 16d😒 ir kaip tik ta diena paskutinė vaisinga, tai kaip ir nereikia kažko man tikėtis 😮
O tai mmm pirmą kartą tokios?🤔
Atsakyti

Sveikos merginos! As turejau sulaukti mm 04.02 bet sulaukiau ju siandien. O po Ju pradesim jau rimtai planuoti. Nes kova tiesiog ant durniaus pabandem.. 

Kada dabar nelauksi mmm? Linkiu, kad šis ciklas būtų sėkmingas  :4u:​ 

Atsakyti

Mano vyrukas grįžta balandžio 16d😒 ir kaip tik ta diena paskutinė vaisinga, tai kaip ir nereikia kažko man tikėtis 😮 O tai mmm pirmą kartą tokios?🤔
Na jo jau kaip ir sudėtinga butų pagaut žirniuką, nebent ov nusivėlintų. Aha pirmą kartą man jos tokios. Geriant KT jos trukdavo 5 dienas, o geriant dufą jos patrumpėjo iki 4 d. O va šį syk net iki 3 patrumpėjo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 balandžio 2019 - 09:41
QUOTE(jogaileee3 @ 2019 04 03, 09:52)
<p>Sveikos merginos! As turejau sulaukti mm 04.02 bet sulaukiau ju siandien. O po Ju pradesim jau rimtai planuoti. Nes kova tiesiog ant durniaus pabandem.. </p>

Linkiu kuo didžiausios sėkmės 😍
Atsakyti

Kaip atostogos praėjo?  :)​  

oj, fainai praejo  :angel_not:   sunus net verke kai reikejo isvaziuot. Svedijos siaurej vis dar kalnai sniego  :blink:   :D  kasem sniege tuneli, vazinejom sniego motociklais. Labai smagiai bet greitai praejo laikas  :hmm:   :D  

Deja, su MB gavom dalintis kambari su sunum... tai daugiau ND nebuvo  :(   si menesi tik viena karta buvo ND.. tai daug vilciu nededu  :cray:​  

Atsakyti