Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Svajojanti, svarbiausia neprisikurk baisių istorijų viduje smile.gif išvis nepamenu krūtinės skausmo per nėštumą, gal jis neprivalo būti pastoviai. O dėl pūslės, gal tiesiog sutriko sfinkterio darbas, labai gali būti, kad tiesiog galvoje uzsiblokavo ir nebeatleidi raumens. Gali būti ir iš strioko prieš gine biggrin.gif Na šiaip ar taip laikykis ir galvok pozityviai. 4u.gif

Aš pasidsibavus grįžau, valgau... Ar ir jūs atsipalaidavo su mityba? Toks jausmas neva : - ai vistiek tuoj lauksiu OS, galiu ėsti kiek noriu... Jau turiu 3 kg pliuso biggrin.gif
Atsakyti
O aš atvariau depiliacijos darytis. Nerandu dar kaip sau nuotaiką pasikelt. „Nusipirkau antakius”- nepadėjo. Turbūt reiks soliariumą palankyt, vienintelė atrakcija, kuri nuotaiką pakelia smile.gif
Svorio irgi turiu pliuso, po abrazijos kažkodėl pradėjo augt. unsure.gif

Svajojanti, viskas gerai, širdutė plaka ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 02 balandžio 2019 - 16:52

Aš šiandien plaukus persidažiau 😊 

Gavau atsakymus, daryti 3 cd. Tai LH nedžiugina 😟 tik patvirtina, kad man tikrai policistinės kiaušidės.

Estradiolis: 174,0 pmol/L, norma folikul. f. 45,4-854,0

FSH: 7,2 IU/L, norma folikul. f. 3,5-12,5

LH: 16,4 IU/L, norma folikul.f. 2,4-12,6

LH/FSH santykis nemažas 2,2777 😞

Antradienį eisiu pas ginę tai žiūrėsiu ką sakys, svoris auga 🙈 po KT nutraukimo jau priaugau 6-7 kg. bet čia ne maximumas, esu po jų per tris mėn ir 10 kg priaugus. O jas vėl pradėjus vartoti svoris labai greit sugrįžo į normas. Endokrinologas užsiminė apie medforminą svoriui mažinti, atseit jis tinka prie PKS, bet sakė jis diabetikams. Sakė ginekologė turėtų skirti, jei to reikės. Tai kažkaip jau labai keistai nuskambėjo. Reikės užklausti kai eisiu pas ją antradienį. 

Endokrinologas padarė dar testo, dhea, D vit, prolaktinqą ir dar kažkokį, nebepamenu 🙈 Bet pas jį 04.16, tai prieš ginę jau niekaip nesužinosiu atsakymų 🙈

Atsakyti

Aš šiandien plaukus persidažiau 😊 

Gavau atsakymus, daryti 3 cd. Tai LH nedžiugina 😟 tik patvirtina, kad man tikrai policistinės kiaušidės.

Estradiolis: 174,0 pmol/L, norma folikul. f. 45,4-854,0

FSH: 7,2 IU/L, norma folikul. f. 3,5-12,5

LH: 16,4 IU/L, norma folikul.f. 2,4-12,6

LH/FSH santykis nemažas 2,2777 😞

Antradienį eisiu pas ginę tai žiūrėsiu ką sakys, svoris auga 🙈 po KT nutraukimo jau priaugau 6-7 kg. bet čia ne maximumas, esu po jų per tris mėn ir 10 kg priaugus. O jas vėl pradėjus vartoti svoris labai greit sugrįžo į normas. Endokrinologas užsiminė apie medforminą svoriui mažinti, atseit jis tinka prie PKS, bet sakė jis diabetikams. Sakė ginekologė turėtų skirti, jei to reikės. Tai kažkaip jau labai keistai nuskambėjo. Reikės užklausti kai eisiu pas ją antradienį. 

Endokrinologas padarė dar testo, dhea, D vit, prolaktinqą ir dar kažkokį, nebepamenu 🙈 Bet pas jį 04.16, tai prieš ginę jau niekaip nesužinosiu atsakymų 🙈

eina sau, po tu visu kt va tokie sss , kad man jaunai kas butu paaiskines.. nifiga niekas nieko nesake. zinau kad nusiminei, bet bent jau gydima pradesit  :4u:  o tai jau sis tas.

klausiai kada mm, tai 04 13 turetu buti, dabar pradejau 10 duphos, kas lygu nerealiam PMS. po truputeli pradeda stogas ciuozti, jau jauciu  :unsure:  turetu ziebteleti.

kazkuri raset apie sunku PMS, tai panos butinai ginei sakykit ir nelaukit. per daug visur pateikta PMS kaip  juokas, ale piktos bobos. nes tam tikram lygije tai taip, naturi hormonu permaina ir tai galima sau padeti su papildais, tinkama dieta ir t.t. bet kai taip yra labai sunki forma, tai gyvenima gadina juodai net tik paciai , bet ir seimai.

Atsakyti

Svajojanti, svarbiausia neprisikurk baisių istorijų viduje smile.gifišvis nepamenu krūtinės skausmo per nėštumą, gal jis neprivalo būti pastoviai. O dėl pūslės, gal tiesiog sutriko sfinkterio darbas, labai gali būti, kad tiesiog galvoje uzsiblokavo ir nebeatleidi raumens. Gali būti ir iš strioko prieš gine biggrin.gifNa šiaip ar taip laikykis ir galvok pozityviai. 4u.gif

Aš pasidsibavus grįžau, valgau... Ar ir jūs atsipalaidavo su mityba? Toks jausmas neva : - ai vistiek tuoj lauksiu OS, galiu ėsti kiek noriu... Jau turiu 3 kg pliuso biggrin.gif

Taip Adele žinau, kad mintys yra didžiausias priešas, todėl stengiuosi tik trigiamai galvot. Ačiū už padrąsinimus 😃

Atsakyti

Labas rytas visoms ir gražios dienos  :) 

Eina sau, po tu visu kt va tokie sss , kad man jaunai kas butu paaiskines.. nifiga niekas nieko nesake. zinau kad nusiminei, bet bent jau gydima pradesit  :4u:  o tai jau sis tas.

Man tas pat ššš buvo ir prieš KT. Man jį patvirtino kai buvo gal kokie 18  :hmm: bet įtariu atsirado nuo pirmų mmm, nes jos iškart būdavo nereguliarios kas keli mėn. O nuo 19 pradėjau KT gerti, nes sakė tai geriausia išeitis dėl PKS ir kai reikalinga apsauga nuo nėštumo. Dabar laukiu nekantriai vizito pas ginę  :) Įtrauksiu vėl į sąrašėlį. O man PMS nėra žiaurus su Dufu, pamaudžia, padaigo, vidurius susuka bent jau migrena dingo, nes nuo ilgalaikio KT vrtojimo buvo bjauri įsimetus  :unsure:​ 

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Mimoza, butinai po vizito parasyk ka gydytoja sake.

Geros dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas merginos ☺️ geros dienos 🌹🌹🌹

O aš nuo šiandien pradėjau matuotis BT, bandysiu pažinti savo ciklą iki kol vyras grįš 🤔☺️😊😊

Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif

Mimoza, butinai po vizito parasyk ka gydytoja sake.

Geros dienos visoms! 4u.gif

Parašysiu 😊

jogaileee3, kaip tu? Ar parkeliavo mmm? O gal yra gerų žinių 😊

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
- hal -, aš vistik nesutikčiau, kad KT tai blogis, yra prikurta kalnai mitų dėl jų neigiamo poveikio vaisingumui, bet gydytojai, kalba kitaip ir jos dažnai net padeda. Mano atveju KT naudojimas yra nuo 17 metų, 23 pagimdžiau, nedariau kokiu issivalymo pertraukų, sūnui 11 m, o paskui turėjau jas naudoti vėl nes tik jie man gali padėti stabdyti endometrioze, taigi dar apie 10 metu KT vartojimo man už nugaros smile.gif ir tikiuosi jos man padėjo neisvešėti saagoms:) ir sakė man jas reikės gerti iki pat klimakso blink.gif visos tos moteriškos bėdos yra genetika, hormonais prifarširuoti vištienos gaminiai ir stresai. Kaip aš sakau, kai reikia saugotis nuo nėštumo tai kontraceptines gerai, o kai jau vaikus reik gimdyt tada jau peikia ir kaltina moterys jas biggrin.gif

Galvoju apie BT matavimą, bet sakykit, jei darysiuosi OV testus ar reikia BT matuoti, nes realiai darai ta pati. Ar gal BT grafikas gali parodyti, kad užkibo? Pvz bazinei nekrentant po OV gal tai reikštų, kad pavyko? Kas išmano padėkite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 03 balandžio 2019 - 07:19

labas rytas! grizau po atostogu, o cia kalnai naujokiu  :B   sveikos prisijunge!  :4u:   linkiu greitai tapti  :nestuke​  

Atsakyti

Nelabai išmanau, bet kiek skaitinejausi ir domėjausi. Bt matavimas labiau apsaugai skirtas, tačiau padeda pažinti savo ciklą, o ov testukai konkrečiai pagauti ovuliacijos diena. Nes su bt matavimu gali pamatyti temperatūros pakilimą, tačiau jis jau būna po ov, todėl kita mėnesį kai matysiu bt grafiką įjungsiu ir ov testukus kartu :)

Ir manau, kad taip gali grafikas parodyti. Pasižiūrėkite kituose forumuose įmesti laimingi grafikai 😊😊

Atsakyti