Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Galvoju apie BT matavimą, bet darysiuosi OV testus ar reikia BT matuoti, nes realiai darai ta pati. Ar gal BT grafikas gali parodyti, kad užkibo? Pvz bazinei nekrentant po OV gal tai reikštų, kad pavyko? Kas išmano padėkite smile.gif

Planuojant pirmąjį kartą matavau BT, kai pastojau pakilusi temperatūra nebenukrito, NT parodė du II ☺️

O kur kitos merginos pradingusios?  :hmm: Greit prašom prisiduoti kaip jums sekasi  :D Kategoriška, lape_apykakle, lauralina, Čalykušu . Jau norėjaunorėjau ir tavo Gintare skelbt paiešką  :lol:  Bet pati prisidavei  :victory2:

*Niloticus* ar gadinsi nt? 

Nežinau ar leist pinigus 🤔 du jau dariausi, buvo baltuteliai. Bet viltis yra kol mm neparejo 😇

Jaučiu padidėjusius kaklo limfmazgius, tikiuosi čia del peršalimo buvusio, o ne kas rimčiau 🙄

Atsakyti

Dabar 05.01 nelauksiu mm;( 

Atsakyti

Niloticus- neatsikratysit manim taip lengvai  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 10:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72402552" data-time="1554274715"><div><p>Mano vyrukas grįžta balandžio 16d😒 ir kaip tik ta diena paskutinė vaisinga, tai kaip ir nereikia kažko man tikėtis 😮
O tai mmm pirmą kartą tokios?🤔</p></div></blockquote><p>Na jo jau kaip ir sudėtinga butų pagaut žirniuką, nebent ov nusivėlintų. Aha pirmą kartą man jos tokios. Geriant KT jos trukdavo 5 dienas, o geriant dufą jos patrumpėjo iki d. O va šį syk net iki 3 patrumpėjo. </p>

Sumaisysi tą organizmą 🤔🤔 Kiek laiko jau planuose esate?😍
Atsakyti

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis

Vis dar laukiančios II  :wub: 
04.05 *Niloticus* nelaukia mmm
04.08 lape_apykakle laukia II
04.09 Gintare0820 laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.13 -hal- nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm

Atsakyti

Sumaisysi tą organizmą 🤔🤔 Kiek laiko jau planuose esate?😍

Nuo spalio pradžios, tai iš 7 ciklų bus balandį 5 bandymų ciklas. 

Atsakyti
Koks ilgas mūsų sąrašėlis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 10:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eirona" data-cid="72402608" data-time="1554276986"><div><p>Sumaisysi tą organizmą 🤔🤔 Kiek laiko jau planuose esate?😍</p></div></blockquote><p>Nuo spalio pradžios, tai iš 7 ciklų bus balandį 5 bandymų ciklas. </p>

Tikiu tikrai, kad visoms pavyks!!! Tik reikia stengtis neužsiciklinti🤔 aišku lengva pasakyti, sunku padaryti....kai labai nori apie tai ir mąstome 🤗
Atsakyti

Niloticus- neatsikratysit manim taip lengvai  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Įkalbėjai  :lol: po darbo varau pirkti NT  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

tai jau laikas butu  :)  

man jau irgi nagus niezti pasidaryt  :ax:   nors zinau, kad bet kokiu atveju dar per anksti NT  :ax:   ech...viltis dingsta paskutine  :bigsmile:​  

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
- hal -, aš vistik nesutikčiau, kad KT tai blogis, yra prikurta kalnai mitų dėl jų neigiamo poveikio vaisingumui, bet gydytojai, kalba kitaip ir jos dažnai net padeda. Mano atveju KT naudojimas yra nuo 17 metų, 23 pagimdžiau, nedariau kokiu issivalymo pertraukų, sūnui 11 m, o paskui turėjau jas naudoti vėl nes tik jie man gali padėti stabdyti endometrioze, taigi dar apie 10 metu KT vartojimo man už nugaros smile.gifir tikiuosi jos man padėjo neisvešėti saagoms:) ir sakė man jas reikės gerti iki pat klimakso blink.gifvisos tos moteriškos bėdos yra genetika, hormonais prifarširuoti vištienos gaminiai ir stresai. Kaip aš sakau, kai reikia saugotis nuo nėštumo tai kontraceptines gerai, o kai jau vaikus reik gimdyt tada jau peikia ir kaltina moterys jas biggrin.gif

Galvoju apie BT matavimą, bet sakykit, jei darysiuosi OV testus ar reikia BT matuoti, nes realiai darai ta pati. Ar gal BT grafikas gali parodyti, kad užkibo? Pvz bazinei nekrentant po OV gal tai reikštų, kad pavyko? Kas išmano padėkite smile.gif

oi ne nesakau, kad visiskas blogis. bet ir nera visiskas geris. jums jis isvis suveike super. as nelinkus nei visiskai smerkti nei idealizuoti, greiciau manau, kad dar labai daug reikia medikam mokytis ir but labai pasisventusiems ir skirti gerokai daugiau tyrimu pries paskiriant kt gerti. mano laikais tai isvis su santuria mama apie ginekologa ar kt paskyrima net nebuvo kalbos.. pati vaistineja nusipirkau kiek pamenu, dabar tai skamba sakes :D, tada didzioji dauguma musu taip elgesi. ir siaip buvo viskas gerai kol nenustojau ju vartoti, o tada cirkai prasidejo. tiesa prie viso to prisideda ir stresas ir t.t.

Atsakyti