Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

-hal-​ tikiuosi greit išsispręs tavo bėdos su ciklu. O dar yra kokių kitų nukrypimų, kodėl vis tas žirniukas neužkimba. Jau nebepamenu, ar tik ciklo išišsiderinimas pagrindinė problema

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 04 03, 12:36)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72402428" data-time="1554268645">
<div>
<p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

- hal -, aš vistik nesutikčiau, kad KT tai blogis, yra prikurta kalnai mitų dėl jų neigiamo poveikio vaisingumui, bet gydytojai, kalba kitaip ir jos dažnai net padeda. Mano atveju KT naudojimas yra nuo 17 metų, 23 pagimdžiau, nedariau kokiu issivalymo pertraukų, sūnui 11 m, o paskui turėjau jas naudoti vėl nes tik jie man gali padėti stabdyti endometrioze, taigi dar apie 10 metu KT vartojimo man už nugaros vartotojo įkelta nuotraukair tikiuosi jos man padėjo neisvešėti saagoms:) ir sakė man jas reikės gerti iki pat klimakso vartotojo įkelta nuotraukavisos tos moteriškos bėdos yra genetika, hormonais prifarširuoti vištienos gaminiai ir stresai. Kaip aš sakau, kai reikia saugotis nuo nėštumo tai kontraceptines gerai, o kai jau vaikus reik gimdyt tada jau peikia ir kaltina moterys jas vartotojo įkelta nuotrauka
Galvoju apie BT matavimą, bet sakykit, jei darysiuosi OV testus ar reikia BT matuoti, nes realiai darai ta pati. Ar gal BT grafikas gali parodyti, kad užkibo? Pvz bazinei nekrentant po OV gal tai reikštų, kad pavyko? Kas išmano padėkite vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>oi ne nesakau, kad visiskas blogis. bet ir nera visiskas geris. jums jis isvis suveike super. as nelinkus nei visiskai smerkti nei idealizuoti, greiciau manau, kad dar labai daug reikia medikam mokytis ir but labai pasisventusiems ir skirti gerokai daugiau tyrimu pries paskiriant kt gerti. mano laikais tai isvis su santuria mama apie ginekologa ar kt paskyrima net nebuvo kalbos.. pati vaistineja nusipirkau kiek pamenu, dabar tai skamba sakes biggrin.gif, tada didzioji dauguma musu taip elgesi. ir siaip buvo viskas gerai kol nenustojau ju vartoti, o tada cirkai prasidejo. tiesa prie viso to prisideda ir stresas ir t.t.</p>

Aš turėjau protinga mama, ji su manim nuėjo pas gine ir ji man išrašė kažkokių paauglisku KT. Kai pagalvoju, tai kokia šauni mano mama smile.gif
Atsakyti

Tos KT visoms skirtingai veikia. Esu jas gėrus apie pusantrų metų. Po nutraukimo ciklas per pusmetį tik atsistatė. BKT matavau, tai mano ginė pažiūrėjus grafikėlius pasakė, kad OV nevyko. Na bet visoms skirtingai. Jei dar gydymo tikslais geriama, tai kalbos būti negali, reikia.

O aš nužliumbiau kabinete užsidarius. Kolega pasigyrė, kad dar vieno vaiko laukia. Tai taip abydna pasidarė. Vos prie akių nepravirkau, bet kažkaip įstengiau susitvardyti ir guzą gerklėj praryti. Siaubas kažkoks  :oh:​ 

Atsakyti

Garbanelele  :4u: ech tos emocijos  :unsure:​ 

Atsakyti

-hal- tikiuosi greit išsispręs tavo bėdos su ciklu. O dar yra kokių kitų nukrypimų, kodėl vis tas žirniukas neužkimba. Jau nebepamenu, ar tik ciklo išišsiderinimas pagrindinė problema

pas mane neaugina folikulo + gleivine buvo nustojus visai augti zodziu bergzdzia kaip ta karve  :D  :D .

Garbanele  :4u:

jai apie kt, tai po sunaus geriau jas kuri laika, tada isidejau Mirena, viskas buvo idealiai. tada dukros planavimas = tragedijanto istorija. po dukros bandziau leidziamas, buvo baisu. bandziau pleistrus, sakutes visai. tada tabletes, nenormaliai, tada mirena, skausmai, galvos skausmai, nuolatinis vangumas ir nuovargis ir visoskio kitokio ss visa armija.

nezinau manau kaip jaunas organizmas jis ir su kt gerai susitvarko, o jau kai laikas kapsi, gimdymai , stresai, organizmas bendrai labiau pavarges jos turi didesne itaka. Pazangesnese salyse labiau snekama apie kt zala, paneles labiau svieciamos ir labiau propaguojami prezervatyvai jau ne tik del nestumo bet ir del lytiskai plintanciu jegu. Lt deja labiau skatinama tablete.. as kaip mama dukrai visada sakysiu prezervatyvas tikrai tikrai del milijono ir vienos priezasties, sviesiu apsviesiu ir nusviesiu kodel tai yra gerokai geriau. o jau kai bus tas vienintelis tada pati manau jau pakankamai proto tures apsisviesti rimciau ir pasirinkti kas jai geriau. bet kol jaunimelis jaunas tai kol tablete apsaugo nuo nestumo, ji neapsaugo nuo daugybes gerokai baisesniu pasekmiu.. va kad isisnekejau  :D

Atsakyti

Sveiki, noriu ir aš prisijungti į 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilija Bagočiūtė: 03 balandžio 2019 - 18:15

Labas, aš taip pat norėčiau prisijungti prie laukiančių II brūkšniukų. Bandome jau apie 1,5 metų, bet nieko.

Turiu nereguliarias menesines, greitai važiuosiu tikrintis dėl visko į Vilnių, kadangi pirma reikia turbūt susitvarkyt mėn., nors nežinau kiek tai trukdo pastojimui... 

Esu čia naujokė, galbūt buvimas čia man padės bent emociškai, nes giliai širdyje, labai pergyvenu dėl pastojimo ir t.t

Atsakyti
Labas Emilija ir Karina mirksiukas.gif
quote=Karina2209,2019 04 03, 18:46]
<p>Labas, aš taip pat norėčiau prisijungti prie laukiančių II brūkšniukų. Bandome jau apie 1,5 metų, bet nieko.</p><p>Turiu nereguliarias menesines, greitai važiuosiu tikrintis dėl visko į Vilnių, kadangi pirma reikia turbūt susitvarkyt mėn., nors nežinau kiek tai trukdo pastojimui... </p><p>Esu čia naujokė, galbūt buvimas čia man padės bent emociškai, nes giliai širdyje, labai pergyvenu dėl pastojimo ir t.t</p><p></p>
[/quote]
Ar kažkokius tyrimus jau darėtės? Ka ginė sako?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilija Bagočiūtė @ 2019 04 03, 19:11)
<p>Sveiki, noriu ir aš prisijungti į </p>

Labas Emilija, kiek laiko planuojate?😎

Karina2209, sveika prisijungusi, aš taip pat naujokė dar čia 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eirona: 03 balandžio 2019 - 20:34

Tik echoskopu žiūrėjo, tai sakė viskas kaip ir tvarkoj, bet čia seniau. Nors šiaip numanau, kad jokių cistu ar dar kažko nėra, ir nebuvo. Niekas neskauda. Bet menesines savaime visai paskutinius metus neprasideda. Tik su dufastono pagalba bet dėl jo man begalę šalutinių poveikių. Tai nusprendžiau rimčiau išsitirti Vilniuje. =) [/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 03 balandžio 2019 - 20:46

Sveikos  :4u: 

Sveikinu naujokes, linkiu  greito planavimo :)

Čia aš apie sunkų pms kalbėjau. Man jis nerviškai lb sunkus. Nelaiko nervai. Fiziškai tai nėr baisiai, skauda, bet dažniausiai galima kentėt. O kokius hormonus reiktų išsitirti ? Ne kartą ginės prašiau patart ką nors dėl sunkaus pms, tai didelio susidomėjimo neparodė. Kažkokio papildo reklamą davė. 

kazkuri raset apie sunku PMS, tai panos butinai ginei sakykit ir nelaukit. per daug visur pateikta PMS kaip  juokas, ale piktos bobos. nes tam tikram lygije tai taip, naturi hormonu permaina ir tai galima sau padeti su papildais, tinkama dieta ir t.t. bet kai taip yra labai sunki forma, tai gyvenima gadina juodai net tik paciai , bet ir seimai.

Atsakyti

Bandau matuot Bt, bet nesiseka, pramazinau 3 d iš eilės :( db neaišku ar Ov jau buvo ar dar ne. Ir Nd šį mėn mažai :) 

Užvakar nusipirkau vaisingumo lubrikantą ir dar nebandžiau :(

Aš vis paskaitau jus, tik rečiau rašau. Šį mėn ramiau jaučiuos :)

O kur kitos merginos pradingusios?  :hmm: Kategoriška, lape_apykakle, lauralina, Čalykušu .

Nesijausk vieniša  :4u:​ 

si menesi tik viena karta buvo ND.. tai daug vilciu nededu  :cray:​  

Atsakyti