Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Na turbūt kaip ir visos čia biggrin.gif

Tas tai tiesa, visos kažkaip pakvaištam dėl savęs analizavimo  :D vienos daugiau, kitos mažiau. Aš bandysiu atsipalaiduoti ir savęs nebeanalizuosiu.  :) Pas ginę tik rugpjūtį tai ramiai sau ilsėsiuosi  :) 

Atsakyti

gintare jai ne sarasas tavo tai net nezinociau kada man mm  :huh2: , negadinu  nei nt sykarta, nera nei tikslo nei vilties...

Atsakyti

gintare jai ne sarasas tavo tai net nezinociau kada man mm  :huh2: , negadinu  nei nt sykarta, nera nei tikslo nei vilties...

Kodėl taip sakai?  :unsure:​ 

Atsakyti

Kodėl taip sakai?  :unsure: 

ir isvykus buvau tai jai ir buvo nd tai pries vaisingas dienas ir siaip zinok jauciu pasidaviau situ klausimu biskeli.. pavargau ir gal nebenoriu..? gal cia momentinis toks jausmas bet jau kazkaip taip yra.

Atsakyti

Gintare,  :4u: 

mimoza, nekarksesiu, bet daznai taip ir uzkimbama. Kai atsipalaiduojama. :) Gal kartais to ir tereikia ;) Bent jau labai to linkiu.

hal, suprantu tave. Kaip sakoma yra ups and downs. Man irgi tokios bangos uzeina. Bet neprarask vilties. Tikiu, kad ir tu supuosi savo leliuka :)

O mane viena drauge sokiravo. Ji krikscione, bet kazkokios ten pakraipos, net nezinau pavadinimo. Tai sako nesisaugo, kiek D duos vaiku - tiek bus. Baznycioj pas ja yra tokiu seimu, kur 35 metu vyras turi 8 vaikus. Nes tipo saugotis negalima. Ir ji man aiskino, kad visokie ivf, stimuliacijos ir tt yra ejimas pries Dieva. Supykau, bet susitvardziau ir sustabdziau ja kad daugiau ta tema nekalbetume, nes siaip mes labai gerai sutariam, tikrai artima drauge. O va cia taip kaip perkunas is giedro dangaus buvo. Va, pasiguodziau, nes kartais ir artimi draugai nesupranta...

Atsakyti
Airise, labai normalu turėti skirtumų tokia tema kaip religija, viena iš pristaringiausių žmonijos temų. Vistik kiek dievas duos yra labai nemažai, anksčiau tie vaikučiai ūkyje sau begiodavo, o kaip dabar išauginti 8 gerus visuomenės narius, kaip visus visur su vežioti, būreliai, gydytojai,universitetai 8... Na, o dėl stimuliacijos ir ėjimą prieš dievą, gal tai dievo duotas išbandymas kas tai žino...

Hal, Mimmoza, tegu poilsis nuo planavimo ir minčių nukreipimas jums atneš netikėtumų smile.gif na Mimmoza dabar tik nebent šventa dvasia gali padėti, bet po to pabuvimo be vyro jau lauksim gerų naujienų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 06 gegužės 2019 - 20:45

Gintare,  :4u:

mimoza, nekarksesiu, bet daznai taip ir uzkimbama. Kai atsipalaiduojama. :) Gal kartais to ir tereikia ;) Bent jau labai to linkiu.

hal, suprantu tave. Kaip sakoma yra ups and downs. Man irgi tokios bangos uzeina. Bet neprarask vilties. Tikiu, kad ir tu supuosi savo leliuka :)

O mane viena drauge sokiravo. Ji krikscione, bet kazkokios ten pakraipos, net nezinau pavadinimo. Tai sako nesisaugo, kiek D duos vaiku - tiek bus. Baznycioj pas ja yra tokiu seimu, kur 35 metu vyras turi 8 vaikus. Nes tipo saugotis negalima. Ir ji man aiskino, kad visokie ivf, stimuliacijos ir tt yra ejimas pries Dieva. Supykau, bet susitvardziau ir sustabdziau ja kad daugiau ta tema nekalbetume, nes siaip mes labai gerai sutariam, tikrai artima drauge. O va cia taip kaip perkunas is giedro dangaus buvo. Va, pasiguodziau, nes kartais ir artimi draugai nesupranta...

Čia jau kažkokiais kraštutinumais remiasi. Nes šiaip galima pasvarstyti, o gal kaip tik Dievas apdovanojo žmones leisdamas sukurti tokius dalykus kaip ivf. Na gili filosofija ir samprotavimai :) . Manau teisingai pasielgei nukreipdama kalbą, nes kartais įtikinėti būna beprasmiška, o kartais pareikalautų per daug nervų, arba kritiniu atveju prarastum draugę.

Atsakyti

ir isvykus buvau tai jai ir buvo nd tai pries vaisingas dienas ir siaip zinok jauciu pasidaviau situ klausimu biskeli.. pavargau ir gal nebenoriu..? gal cia momentinis toks jausmas bet jau kazkaip taip yra.

suprantu tave... as, zinok, irgi taip jauciuosi  :unsure:  jauciu, kad pradedu nuleist rankas..jeigu bus lemta tai pastosiu, o jeigu ne tai ir nereikia. 

Pas mane is vis kazkoks juodas periodas gyvenime.. pardavinejam mano ir ex buta kuriame augo mano sunus... sirdis plysta is skausmo... kiek meiles i ta buta ideta..kiekvienas kampas savas..nors ten jau negyvenu 2 metus..bet norejau kad jis butu  :unsure:   bet taip irgi neina, nes ten visos mano santaupos...kol jis neparduotas, tol negaliu pirkt nieko kito.. o taip noriu namo....  :wub:   

Atsakyti

Sveikos :) aš irgi noriu prisidėti prie planuojančių..

Perskaičiau jūsų temutę nuo pat pradžių, labai sveikinu visas išvydusias II 👏

Atsakyti
QUOTE(VeDo @ 2019 05 07, 10:22)
<p>Sveikos smile.gif aš irgi noriu prisidėti prie planuojančių..</p><p>Perskaičiau jūsų temutę nuo pat pradžių, labai sveikinu visas išvydusias II 👏</p><p></p>

Sveikutė 4u.gif papasakok apie save, na ar pirmas vaikutis būtų, kiek planuojat, koks ciklas ir tt smile.gif

Jei kam įdomu mano tridaliojaimai, man pagaliau pakilo tempa biggrin.gif aš jau antrame etape biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, kaip gyvenat? :) 04. 25 sulaukiau mm, dabar 05.21 nelaukiu jų 🤫galit į kitą sarasiuka įtraukti.. 🤔🤫

Dariausi ov testukus, tai manau kad pagavau teigiama 😊 bereikia tikėtis stebuklo 🙏

Atsakyti

Sveikos merginos, kaip gyvenat? :) 04. 25 sulaukiau mm, dabar 05.21 nelaukiu jų 🤫galit į kitą sarasiuka įtraukti.. 🤔🤫

Dariausi ov testukus, tai manau kad pagavau teigiama 😊 bereikia tikėtis stebuklo 🙏

labas! sarasiuka gali pati pakeist- tiesiog nukopink ir pakeisk data  :B  

na, linkiu tau stebukliuko  :4u:​ 

Atsakyti