Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas merginos :) rasau nedziugiom nuotaikom, zodziu kaip ir minejau, sulaukiau dvieju bruksneliu, iskart po to lauke renginiai manes, per juos pradejau keistai jaustis, atsirado nedidelis tepimas rudomis isskyromis. siandien nulekiau i priemima, nes ryt man komandiruote turejo buti, skrydis. Tai va, likau labai nuliudinta.. nestumo nemato, bet sako, kad jis gali buti labai mazas, arba negimdinis :( padare nestumo testa vietoj, uzrase - neigiamas, isvis man buvo jau visiska duobe tuo metu (nors veliau pamaciau, kad jis rodo II, pasakiau daktarui, sake po 10 min nebesiskaito) tai va.. dabar noriu pasikonsultuoti su jumis, nes neturiu daugiau su kuo, padare kraujo tyrima - HCG 267,3 iu/L. Po to kai gavo rezultatus jis pasake atsaukti skrydi. as nesuprantu, nes gydytojas sake kas 3 dienas daryti HCG tyrima, ziureti ar jis krenta(!!!) sita vieta man keista, kodel jis turi kristi? nes kiek paskaiciau visur turi augti, jis man tiksliai pasake, kad jei bus mazejimas gerai, jei biski paaugs nieko tokio, tada vel ziuret po 3 dienu, bet jei tada vel dideja, jau atvaryt. Zodziu susibalamutinus as iki paskutinio.. Paklausiau ar toks skaicius gali buti esant pradzioje nestumui, sake taip buna ivairiai, bet galvoju gal jis tiesiog man kazko nedasake.. zinau kad ne i tema, bet jus jau tarsi pazistu, gal kuri yra HCG meistre?  :cray:

Gal nuraminsiu truputį, mano pirmas HCG skaičiukas buvo 143 U/l, va ir laksto pas mus 1,9 metų pasiutėlis ☺️ laibai mažas dar nėštumas, išprotėję tie gydytojai 🤷‍♀️

Atsakyti

Skaitau ir klapsiu akimis. Kaip jus pazistat savo kunus! As tai O visiskai nejauciu. Apie gimdos nusileidima/prasiverima isvis nieko nenusimanau. Pasijutau kaip is kokio akmens amziaus.

Airise, as tokia pat buvau! labai nejauciau savo kuno, bet tai normalu, kai nesiklausai i ji, pamegink zymetis viska ka jauti, rasyk savo ciklo dienorasti, zymek nuotaikas, pamatysi kokiu nuostabiu dalyku atrasi, tai pakeicia ne tik supratima kaip jauties, isvis manau kazkokios naujos jungtys smegenyse susikuria :) 

Atsakyti

Gal nuraminsiu truputį, mano pirmas HCG skaičiukas buvo 143 U/l, va ir laksto pas mus 1,9 metų pasiutėlis ☺ laibai mažas dar nėštumas, išprotėję tie gydytojai 🤷♀

Kiek laiko lauketes kai toks HCG ats atejo? Daktarai nebande gasdinti?  :hmm: 

Atsakyti

Kiek laiko lauketes kai toks HCG ats atejo? Daktarai nebande gasdinti?  :hmm: 
Aš pamačiusi II juosteles nubėgau pasidasryti HCG, kai gavau 143 U/l atsakymą net nepagalvojau, kad per mažas, tada buvo apie 4-5 savaitės. Po 3 dienų pakartojau HCG tyrimą, buvo jau padvigubėjęs, jei gerai pamenu 535 U/l. Kadangi dvigubejo, tai ramiai laukiau vizito pas ginekologą. Pas ginekologą pasirodžiau maždaug 8 savaitę tik, tada padarė vaginalinį echo ir parodė plakančią širdutę 😇 labai mažas jūsų nėštumas, HCG jei gerai pamenu dvigubėja kas dvi dienas, tad pakartojus tyrimą viskas būtų aiškiau 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 05 gegužės 2019 - 20:10

Sveikos mamytes visas su mamyčių diena esamas ir būsimas  :wub: smagu kad calykusu nuėjai pas kita gydytoja ir pačiai ramiau viskas bus ir yra gerai :nestuke o man jau nagus vėl niežti nt gadinti kaip tik artėja mm taip ir vėl tos dienos atrodo tokiooos ilgos :D reikia kazkaip susiimti dar tik 6,7d po OV bent 10 išlaukti  :ax: oi sunku :mastau: 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2019 05 05, 22:25)
<p>Sveikos mamytes visas su mamyčių diena esamas ir būsimas  wub.gif smagu kad calykusu nuėjai pas kita gydytoja ir pačiai ramiau viskas bus ir yra gerai nestuke.gif o man jau nagus vėl niežti nt gadinti kaip tik artėja mm taip ir vėl tos dienos atrodo tokiooos ilgos biggrin.gif reikia kazkaip susiimti dar tik 6,7d po OV bent 10 išlaukti  ax.gif oi sunku mastau.gif </p>

Laikykis negadink, dar tik implantuojasi jei uzkibo smile.gif nėra prasmės smile.gif
Atsakyti

labas rytas! keliauju i apacia...

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Čalykušu

Vis dar laukiančios II   :wub: 
04.26 Ginkante laukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm

05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm
05.17 Adelė 85 nelaukia mmm
05.20 Airisė laukia II
05.25 JusteS nelaukia mmm
05.28 jogaileee3 nelaukia mmm
05.30 _mimozza_ laukia mmm

06.01 Gintare0820 laukia II

06.02 Garbanelele laukia mmm

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gintare console.gif

Nieko jau nesuprantu, informacijos nelabai randu, gal kas žino ar tai, kad jaučiu visus O požymius, bet BT laikosi ant linijos reiškia, kad auginau folikula, bet neišleidau kiaušinio? biggrin.gif Na aišku dar gali ryt už kilti, bet ana ciklą tvarkingai uzkilo iš karto po O...
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Gintare console.gif

Nieko jau nesuprantu, informacijos nelabai randu, gal kas žino ar tai, kad jaučiu visus O požymius, bet BT laikosi ant linijos reiškia, kad auginau folikula, bet neišleidau kiaušinio? biggrin.gifNa aišku dar gali ryt už kilti, bet ana ciklą tvarkingai uzkilo iš karto po O...

Tuo laiku, kai nuolat matavau BKT, būdavo, kad BKT užkyla keliom dienom vėliau ir nesutapdavo su kitais požymiais (gleivės, GK pokyčiai), t.y. tie jau neberodydavo vaisingumo požymių, o BKT dar nepakilus. Taigi dar palauk. Bet... gali ir neužkilti, nes teigiamas OV testas negarantuoja, kad OV įvyks. Bet matuok iki ciklo pabaigos, jei ir neužkils. Turėsi įrodymą ginei, kad O nevyksta. Jei tokių ciklų daugiau nei 1-2 per metus, tada verta sunerimti.

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2019 05 06, 09:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72426593" data-time="1557121784"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Gintare vartotojo įkelta nuotrauka

Nieko jau nesuprantu, informacijos nelabai randu, gal kas žino ar tai, kad jaučiu visus O požymius, bet BT laikosi ant linijos reiškia, kad auginau folikula, bet neišleidau kiaušinio? vartotojo įkelta nuotraukaNa aišku dar gali ryt už kilti, bet ana ciklą tvarkingai uzkilo iš karto po O...</p></div></blockquote><p>Tuo laiku, kai nuolat matavau BKT, būdavo, kad BKT užkyla keliom dienom vėliau ir nesutapdavo su kitais požymiais (gleivės, GK pokyčiai), t.y. tie jau neberodydavo vaisingumo požymių, o BKT dar nepakilus. Taigi dar palauk. Bet... gali ir neužkilti, nes teigiamas OV testas negarantuoja, kad OV įvyks. Bet matuok iki ciklo pabaigos, jei ir neužkils. Turėsi įrodymą ginei, kad O nevyksta. Jei tokių ciklų daugiau nei 1-2 per metus, tada verta sunerimti.</p>

Nu vat dar vilties yra, viliuosi kad gal ryt pakils... Nes jau taip jaučiau viską... O šiandie. Pradėjo skaudėti spenelius, pilvas nurimo. paskaičiau, kad tai gali reikšti, kad O baigėsi, tada kiausinelis ima išskirti progesterona ir skauda spenelius, bet jei jau tas progesteronas skaudina spenelius, kodėl jis neveikia BT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 06 gegužės 2019 - 08:57

Sveikos  :) 

Garbanelele, Gintare  :4u: 

Adele, na ir apkrovei savo galvelę  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 05 06, 11:58)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p><strong>Garbanelele, Gintare </strong> 4u.gif </p><p><strong>Adele, </strong>na ir apkrovei savo galvelę  doh.gif​ </p>

Na turbūt kaip ir visos čia biggrin.gif
Atsakyti